mysza_33 Re: Bardzo wartosciowe informacje - polecam. 19.07.07, 21:31 Kobieto dobra, no dzięki Ci wielkie za tą stronkę!!! Może wreszcie mi się w łebku parę rzeczy rozjaśni... :-) Swoją drogę to komu chciało się tyle informacji zebrać do kupy i podać w całkiem przystępny sposób, zwłaszcza to, że te socjale w Holandii jest naprawdę nie takie złe :-))) No, jestem pod wrażeniem! Mysza Odpowiedz Link
mika1505 Re: Bardzo wartosciowe informacje - polecam. 20.07.07, 09:48 poczytalam troche, musze zglosic sie do IND Odpowiedz Link
femke81 Re: Bardzo wartosciowe informacje - polecam. 20.07.07, 13:06 Tez czytalam i wreszcie ktos pisze konkretnie i szczegolowo. Mam nadzieje, ze strona bedzie uaktualniana:) Odpowiedz Link
mika1505 Re: Bardzo wartosciowe informacje - polecam. 20.07.07, 13:46 a tak wlasciwie to sie zastanawiam z tym IND, nikt nam nie powiedzial, ze musimy sie zglosic do IND, w gemeente i belastugdienst stwierdzili, ze po zmianie 1 maja nie ma takiej potrzeby Odpowiedz Link
mad_die Re: Bardzo wartosciowe informacje - polecam. 20.07.07, 15:06 Rzeczywiście, bardzo fajna stronka :) Też się muszę wybrać do IND :D Odpowiedz Link
mysza_33 Re: IND??? 02.08.07, 00:16 kundźwa, a ja nie mam czasu czytać, bo tylko latam i sprzątam za dzieckiem, albo karmię, albo przewijam, albo kładę spać, albo ganiam za nim po dworze... Co to jest, do cholery te IND???! Oświećcie mnie!!! Proszę (tu: kot ze Shreka... ;-), hi, hi, hi... ) Mysza Odpowiedz Link
mad_die Re: IND??? 02.08.07, 09:01 IND jest tutaj : www.ind.nl/nl/index.asp a tu masz po angielsku : www.ind.nl/EN/index.asp To jak sama nazwa wskazuje Urząd Imigracji i Naturalizacji. Odpowiedz Link
agnieszkaela Re: Bardzo wartosciowe informacje - polecam. 19.08.07, 21:59 Strona wymagala pewnie sporo pracy, ale nie wszystkie informacje sa rzetelne-chocby w dziale o porodzie, opiece lekarskiej, nauce. Czasem jest to tylko brak pelnej informacji, czasem przeklamanie. Odpowiedz Link
kociara_28 Re: Bardzo wartosciowe informacje - polecam. 20.08.07, 07:43 Az mi sie nie chce tego komentowac :( Odpowiedz Link
flucha Re: Bardzo wartosciowe informacje - polecam. 20.08.07, 08:41 A ja uwazam, ze strona jest swietna, przynajmniej czlowieka nakierunkuje a o reszte mozna juz samem popytac i wnikac. Ktos naprawde duzo sie napracowal !!! Odpowiedz Link
mad_die Re: Bardzo wartosciowe informacje - polecam. 20.08.07, 08:55 Dokładnie... Ale tak to już jest z niektórymi osobami, sama nie zrobi lepiej, ale skomentuje negatywnie kogoś i zdołuje... Ale co poradzić? Odpowiedz Link
agnieszkaela Re: Bardzo wartosciowe informacje - polecam. 20.08.07, 10:58 WYbaczcie dziewczyny, ale ten atak na mnie jest bezzasadny! Napisalam tylko, ze nie wszystkie informacje sa wiarygodne-a jako takie polecalyscie to forum. NIe mialam zamiaru nikogo dolowac :-) to miala byc tylko konstruktywna krytyka dla autora a ostrzezenie dla odwiedzajacych strone, ze nie wszystko co napisane na stronie jest prawda. Do autora strony zreszta napisalam z propozycja poprawienia bledow, bo jestem przekonana, ze nie sa one celowe, a strona jest na tyle fajna, ze warto aby byla rzetelna. Odpowiedz Link
flucha Re: Bardzo wartosciowe informacje - polecam. 20.08.07, 11:34 Nikt nie atakuje, wyrazamy swoje zdanie i chwali Ci sie pomoc dla tworcy strony:) Trzeba bylo tak od razu :):):) Odpowiedz Link