marxx 20.08.05, 08:44 WSTAWAC!!!!!!!!!!!! jUZ SOBOTA!!!!!!!!! a ze skad masz takiego nicka? Moze przyjedziesz na wakacje? Zobaczysz po jakich zakamarkach Chicago corka musi przemykac! :) m Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w5w7 Re: w5w7 20.08.05, 14:22 Kurcze, w pracy bylam. Sobota, nie sobota , a pracowac trzeba:( Juz wyjasniam. Mój nic to prosta sprawa. Moje inicjały WW przedzielone rokiem urodzenia. Ale ktos sie chyba pomylił z tymi cyferkami, przeciez ja mam znacznie mniej lat)))))))) Echh..pojechałabym na wakacje gdziekolwiek, ale niestety cos sie narazie na urlop nie zanosi. Strasznie duzo mam roboty:( A córka M. po zadnych zakamarkach sie nie przemyka.Prace ma po drugiej stronie ulicy, ale nie mam nic przeciwko, żebyście ją :przygarnęli" kiedys na jakieś spotkanko. Ale o tym to sobie sami pogadacie.Wpada tu czasem, ale na krótko...reszte czasu mailuje z mamuska. Ojj..czas tej mamie przykrócić:)))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
irenkap Re: w5w7 20.08.05, 20:40 no i po co mnie zlota rybka, jak mam Ciebie. Pod buda to przez wiele lat moj ulubiony zespol, bardzo mi odpowiada ich filozofia..:) ich styl zycia i pojmowania swiata.. Odpowiedz Link
w5w7 Re: w5w7 20.08.05, 20:56 No widze ze trafiłam na "bratnia duszę". Mam nadzieje ze reszta tego co ci poslałam tez ci sie podoba:) Odpowiedz Link
irenkap Re: w5w7 20.08.05, 21:17 w zasadzie to chyba juz nie musze Ci pisac co lubie, lubimy to samo, dawaj mi wiec w wolnej chwili to, co lubisz:) ale np. chetnie posluchalabym nagran arii operowych slynnej trojcy Pavarotti itd. a nasi mlodzi, oni sa rewelacyjni, ale juz troche inni, naturalne, oni lubia inna muzyke, mocna, musi im bardziej dawac po garach, jak mi ktos powiedzial.. Wiesz, ze jestesmy obie ten sam rocznik, moj ziec ma tak samo na imie, jak chlopak Kasi, ciekawe.. moze jestes moja astronomiczna siostra syjamska:))) spod jakiego znaku jestes? ja to byk, mocny i twardy, hihi, taki nieduzy byczek:) ale jakie mam rooogi.. Odpowiedz Link
w5w7 Re: w5w7 20.08.05, 21:38 hahahah byczku:))) Ja tez z rogaczy, ale koziorożec. Też twardy i tez nieduzy, ale z romantyczna duszą i wrodzonym optymizmem:)) A muzyka powazna..OK..tez slucham i cos Ci posle:)) Odpowiedz Link
marxx Re: w5w7 21.08.05, 05:23 Z tym dawaniem po garach nie masz racji.....ale to fakt czxasami jest bardzo mocno ale potem baaardzo lirycznie!!!!! Odpowiedz Link
marxx Re: w5w7 21.08.05, 02:02 a ja jestem najlepszy znak we wszechswiecie Wodnik! A co do wieku...czy to nie wszystko jedno? I tak kazdy z nas kiedys mial lat 10 15 czy 20...jedyne co moze jest wazne abysmy dopadli tego wieku ciut bardzie zaawansowanego w miare dobrym zdrowiu na zdrowie! m Odpowiedz Link
marxx Re: w5w7 21.08.05, 06:56 "Kilka" lat temu bylem na koncercie Geppertowej.....bylo rewelacyjnie Odpowiedz Link
irenkap Re: w5w7 21.08.05, 07:45 musisz przesluchac sobie uwaznie cala plyte AVE Czyzykiewicza, a co ci sie spodoba slij do mnie:) w sprawie wieku jest na tej plycie piosenka "Czy ktos im rzekl, ze lat bieg..."itd ciekawi mnie, jak odbierzesz ta plyte, ale mysle ze wiem:) Ladne zdanie mi wyszlo MYSLE ZE WIEM :) Odpowiedz Link
marxx Re: w5w7 21.08.05, 08:00 a ja czasami wiem ze mysle... ale gdzie ja wynajde AVE? m Odpowiedz Link
irenkap Re: w5w7 21.08.05, 08:16 Jest! Wpisz na google Mirosław Czyżykiewicz i z zobaczysz! :))) milego sluchania, ha, zdziwisz sie a jedno zdziwienie dziennie niweczy chandre nieodmiennie, a zdziwisz sie na tej plycie co najmniej kilka razy :))) Odpowiedz Link
irenkap Re: w5w7 21.08.05, 08:20 ojej , myslalam ze pisze do Wandzi, a to Ty Krolu, no ciekawe czy Ty sie tez zdziwisz, Czyzykiewicz niezle gra na gitarze klasycznej, ale ogolnie jest smutas.. ja lubie jego teksty, spiewa tez rozne takie, np. Brodskiego... no ciekawe, czy Ci sie spodoba.. Ty gustujesz w innych klimatach, ale kto wie.. Odpowiedz Link
irenkap Re: w5w7 21.08.05, 08:27 przed chwila odkrylam plyte, ktorej nie znam, a bardzo bym chciala posluchac- Hanna Banaszak i Mirosław Czyzykiewicz "Zanim bedziesz u brzegu", teksty Lesmiana (mojego ukochanego poety), Stachury, Wołka.. Wandziu!! podzialaj Zlota Rybko, ja juz czyszcze skrzynke.. Odpowiedz Link
marxx Re: w5w7 21.08.05, 08:49 a ktora z Was dziewczat znam Grazyne Auguscik? Nasza szikagowianke Odpowiedz Link
irenkap Re: w5w7 21.08.05, 09:11 oj Marxx nie doceniasz nas.. !!!!!!!! bylam juz kilka lat temu na jej koncercie w Polsce! gdzie spiewala z Dudziak, ostatnio znow byl (w RP) cykl jej koncertow, teraz z brazylijczykiem Garcia, a jak spiewala ukrainskie dumki!!.. najlepsza wokalistka jaazowa Odpowiedz Link
w5w7 irenkap 21.08.05, 09:16 jejkuuu..nie spisz jeszcze? No to zaraz posle to co wczoraj sie do skrzynki nie zmescilo.Pavarotti:) Odpowiedz Link
irenkap Re: irenkap 21.08.05, 09:18 no to naspewno nie ide spac.. przyniose sobie tylko miske i bede moczyc moje biedne nozki.. troszke skrzynke oproznilam, ale podalam Ci tez druga - mozesz ja zapelniac:)))) Odpowiedz Link
irenkap Re: irenkap 28.08.05, 10:54 W5 co z Toba?? Ty to juz powinnas wstac, i to dawno, juz powinnas byc po kosciele, no chyba ze masz dzisiaj obiad u tesciowej? tylko to moze wytlumaczyc cisze od Ciebie? A moze myslisz sobie, ze tu wszyscy spia, o nie, tutaj jest Ameryka, lozko i fabryka, tu noca zasuwaja cale polskie szeregi roznych zawodow, konserwatorow powierzchni plaskich itp. ale siedza takie frustraty jak ja i dumaja zamiast spac. gdzie jestes????? Odpowiedz Link
w5w7 Re: irenkap 28.08.05, 15:33 No jestem tu juz chwile, ale musialam powysylac troche maili. A wstalam rzeczywiscie pozno, ale biorac pod uwage fakt, ze polozylam sie spac o 5 rano mnie chyba troche usprawiedliwia?:) Ech..znow przegadalam cala noc, najpierw z corka, potem z kims, kto jest mi bardzo bliski, choc mieszka daleko. A obiady u tesciowej? no coz..to niestety zamierzchla przeszlosc, choc moja tesciowa to do dzis dla mnie wzor tesciowej.To ze moje malzenstwo sie rozsypalo nie zmienilo mojego stosunku do niej..nadal ja szanuje i podziwiam:) Odpowiedz Link
irenkap Re: w5w7 29.08.05, 17:48 wyslalam Ci krotki list, troche chaotyczny (o moj Boze, nie wiem jakie "H"..) ale za to od serca:)) Odpowiedz Link
w5w7 irenkap 29.08.05, 19:50 chaotyczny...no bardzo dobrze napisalaś. Piatka z polskiego:) A tak poważnie, to czesto robi sie glupie bledy na klawiaturce,z pospiechu. Mysle, że wiekszośc rozumie, że to nie wtorny analfabetyzm:) Odpowiedz Link
irenkap Re: w5w7 09.09.05, 00:59 Wandziu, kochana. dostalam Twojego emaila. nie mam okazji odpisac. nie mam tu sprawnego internetu, potrwa to jeszcze kilka dni. Tak bardzo chcialam Ci przeslac duzo dobrych slow. jestes dzielna dziewczynka. bedzie dobrze. wszystko bedzie dobrze. Juz musze stad znikac. Cholera !!!! Alescie watkow natworzyli :)) jak ja to wszystko przeczytam, bede musiala siedziec tu kilkanascie godzin, ale odrobie zaleglosci. Marka i cala ferajne pozdrawiam, mam kilka cudnych zdjec na blog z naszego wschodu slonca, ale to pewnie dopiero w sobote. W niedziele chcialabym sie z wami spotkac!! lub w sobote wieczorem - mam woooooolne!!! zalezy mi na tym spotkaniu :) czas mi ucieka.. Odpowiedz Link
w5w7 Re: w5w7 09.09.05, 06:58 OK irenkap:)Juz mi przesłaś dobre slowa,dzieki.Wpadłam tylko na moment sprawdzic poczte i juz znikam..budowac ta Polske. Odpowiedz Link
w5w7 irenkap 09.09.05, 19:58 Wreszcie udało mi sie ściągnąc dla Ciebie Czyzykiewicza:) Masz na tej gigantycznej skrzynce. Odpowiedz Link
irenkap Re: w5w7 11.09.05, 12:20 Przekazuje ci Wandziu paleczke! Za kilka godzin tu wroce zobaczyc co zostawilas:) jeszcze tylko zajrze do skrzyneczki i lulu. Milej niedzieli! Precz wszelkim smutkom! jak niedziela to niedziela.. Odpowiedz Link
irenkap Re: w5w7 12.09.05, 08:39 no i masz juz poniedzialek. Juz pewnie jestes w pracy. Pamietaj o starym ukazie carskim, ze "podwladny ma miec wyglad lichy i durnowaty, by swoim obliczem nie peszyc przelozonego" Wandziu, wandziu, trzymaj sie! jak spiewal Lazuka :)) Odpowiedz Link
w5w7 Re: w5w7 12.09.05, 14:23 Byłam w pracy,owszem, ale skończylam dzisiaj wczesniej, co nie znaczy,ze w domu nie wsadze nosa w te "popaprane" polskie ustawy. Wiesz co? Ty to masz kochana niezle pomysly! Musze Cie chyba posluchac i zacząc chodzic do pracy w drelichach z durnowatym wyrazem twarzy hahahahaha. Chociaz..czy ja wiem..mój dyrektor mógłby tego widoku nie przezyc, szkoda chlopa, bo najgorszy nie jest:) No i trzymam się jak moge, nie mam wyjscia, a Łazuka pewnie sie nie obrazi, ze mu imie z piosenki zmienilas:)) Odpowiedz Link
irenkap Re: w5w7 22.09.05, 12:19 Wandziu. odpisalam Ci! na razie tak na szybko, jak tylko troszke sie wyspie, a [pewnie potrwa to jakies 10 godzin to napisze wiecej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
irenkap Re: w5w7 23.09.05, 00:08 dobranoc Wandziu, czy czujesz jak glaszcze Cie po glowie Forum Chicago.. spij i nabieraj sil :)) Odpowiedz Link
w5w7 Re: w5w7 23.09.05, 08:55 Dzieki irenko:)Chyba to glaskanie pomoglo, spalam wyjatkowo dobrze.A moze pomogło i to, że wczoraj umylam porzadnie okienka, wysprzatalam na cacy narazie jeden pokój, reszta czeka..echhh, skąd się w domu w każdym katku, szafce i szufladce bierze tyle dziwnych, niepotrzebnych rzeczy:( fajny urlopik, nie ma co:( Ale ok..kiedys te różności musiały zobaczyc kosz na śmieci. Odpowiedz Link
kassiek84 Re: w5w7 23.09.05, 09:19 ojojoj :((((( czyzby to moje roznosci zobaczyly tzw "garbec" ;))) hehehehe bo slyszalam, ze to moje okno umylas :>:>:> Odpowiedz Link
w5w7 Re: w5w7 23.09.05, 16:57 Tu sie młoda tu nie śmiej tak głosno. Okno owszem..w Twoim pokoju, ale zawartość tych Twoich przepastnych szafek, szafeczek i szuflad czeka na Twój powrót:)Wiesz,ze nie wtykam nosa w nie swoje sprawy:)To moze jednak sie zastanów? Sprzątanko tego co w srodku troche Ci zajmie i niestety..to bedzie praca za friko:( Odpowiedz Link
irenkap Re: w5w7 27.09.05, 12:19 Witaj, gdzies zniklas, gdzie jestes, gdy Cie tu nie ma.. Odpowiedz Link
irenkap Re: w5w7 30.09.05, 00:22 jestes, a jakby cie nie bylo... to taka parafraza:)) chyba mamy podobne dni.. dni ciszy.. malo rozmow.. malo slow.. och. parele.. parele.. slowa, slowa.. moze to zmeczenie a moze jesienna zaduma.. mialam napisac, ale jakos mi wiaz brak czasu, powazne rzeczy wymagaja czasu.. dzisiaj u nas jest piekny dzien, co prawda prawie go przespalam, ale czasami i ja musze pospac, jest prawie bezchmurne niebo, ale pachnie jesienia, jest takie chlodne cieplo, inne niz latem, nareszcie.. mialam ochote na spacer, ale jest zbyt pozno.. znow musze zbierac sie do pracy, w koncu po to tu przybylam, a nie na spacerki.. moze w sobote.. chodzxi mi po glowie taki dlugi spacer po miescie, z aparatem.. jedna noga, a w zasadzie jedna polkula jestem juz w Polsce, musze zaczac sie zegnac z tym dziwnym miastem.. chyba go jednak polubilam.. Odpowiedz Link
w5w7 Re: w5w7 30.09.05, 07:47 Masz racje irenka. To wlaśnie taki czas..za duzo spraw do przemyslenia. Ale czytam Was:)Ciesz się pogodą, niedlugo sie zacznie pewnie jesienna szaruga. U mnie od wczoraj leje jak z cebra, ale niemilo...brrrrrr A ty irenka rzeczywicie sie wybierz na spacer z aparatem, ale nie noca. Wystarczy tych przygód juz:) Odpowiedz Link
irenkap Re: w5w7 30.09.05, 11:19 w sobote ruszam na ten spacer, juz go obmyslilam, jest w nim miejsce na dlugi Belmont ale nie tylko.. a w niedziele planuje wydmy, ponoc sa tu niedaleko.. chce pochodzic, nie chce mi sie z nikim spotykac, gadac, chce tylko patrzec, przygladac sie.. zapamietywac.. w Polsce deszcz.. lubie deszcz, parasolki.. kaluze...lubie nawet szarugi.. to taki domowy czas.. juz niedlugo.. Odpowiedz Link
w5w7 Re: w5w7 30.09.05, 13:31 irenka, narazie w Pl deszcz, ale na Twój powrót zamowilam złotą polską jesień:) Odpowiedz Link
irenkap Re: w5w7 01.10.05, 13:18 Wandziu, Ty juz planuj na tą złotą jesiń podróż do mnie! Ale bedziemy miały do pogadania, ho ho.. będziemy się grzać przed kominkiem, gadać, kurzuyć fajki i drinkować.. Póki co dbaj o siebie - ciepłe majtki, szczelne kalosze, gorące herbatki z cytrynką.. Miłego dnia!! Odpowiedz Link
w5w7 Re: w5w7 02.10.05, 22:30 irenka..jejeku..stringi juz do szufladki głęboko??? No, ale jestem z siebie dumna, wkońcu mi sie udalo z ta sygnaturka z linkiem:))) Odpowiedz Link
w5w7 Re: w5w7 03.10.05, 16:11 marxx.."Trzeba z mlodymi naprzód iść.." Strasznie nie lubie zostawac w tyle:)))) Odpowiedz Link
bar_nata Re: w5w7 05.10.05, 16:17 Co do poczty to wysłałam Ci wczoraj takie zabawne, słodkie obrazki. Jak nie doszły wyślę jeszcze raz b_n Odpowiedz Link
w5w7 Re: w5w7 05.10.05, 16:19 acha...doszly Basiu, dziekuje,skleroza:( Za szybko zyje ostatnio. Wydawalo mi się ze to byo wcześniej..:)* Odpowiedz Link
bar_nata Re: w5w7 05.10.05, 16:22 A ja i tak wysłałam....hihihi bedziesz miała dwa razy są tak słodkie że się musiałam podzielić. Odpowiedz Link
w5w7 Re: w5w7 05.10.05, 16:33 No zeczywiscie są slodkie:) Zmykam narazie,zajrze wieczorkiem:) Milego popoludnia. Odpowiedz Link
w5w7 Re: w5w7 05.10.05, 16:34 jeszcze z pospiechu "r" zjadłam:( rzeczywiście...tak jest OK:) Odpowiedz Link
bar_nata Re: Znowu tylko my 11.10.05, 07:53 ....ciągniemy ten peleton, a szef jeszcze bure da jak się wyśpi;))) Odpowiedz Link
w5w7 Re: Znowu tylko my 11.10.05, 10:05 Jak sie wyspi to stawia dzisiaj piwo! 16000 :))))))))))) Odpowiedz Link
bar_nata Re: Znowu tylko my 11.10.05, 10:12 Moje gratulacje!!!! Ładnie Cię podciągnęłam co?:))) Odpowiedz Link
bar_nata Re: Znowu tylko my 11.10.05, 10:16 A co do piwa?...hmmm ....to raczej patrz wyżej;0))) Wstanie...... przetrze oczęta i zacznie grzmieć ....co tak mało???? Odpowiedz Link
w5w7 Re: Znowu tylko my 11.10.05, 10:46 eee...spoko:)To nie wyścig pokoju:) A o ile ja znam Marków, a znam...to to sa w deche chlopaki:)Stawia piwo z dobrym obiadem na dodatek:)) Odpowiedz Link
w5w7 Re: Znowu tylko my 12.10.05, 00:07 witrualne czy nie, ale zawsze to piwo! A poza tym....kto wie, moze kiedys w OK ??? Odpowiedz Link
bar_nata Re: Znowu tylko my 12.10.05, 00:16 hihihi.....widzę że wierzysz w moc internetu;))) a tak na poważnie ....to wybierasz się za Kaśkiem do USA? Odpowiedz Link
w5w7 Re: Znowu tylko my 12.10.05, 00:23 Internet ma moc..rzeczywiście. A co do Kasi, ona sama jeszcze nie wie co ma zrobić:( Odpowiedz Link
bar_nata Re: Znowu tylko my 12.10.05, 00:26 jeszcze jesteś:) myślałam że sama jestem...... no to dziecko Ci się jeszcze nie zdeklarowało? Odpowiedz Link
bar_nata Re: Znowu tylko my 12.10.05, 08:47 Witaj Wandziu!!! Jak zwykle na posterunku od rana ;))) Odpowiedz Link
w5w7 Re: Znowu tylko my 12.10.05, 09:06 Dzień dobry:) No tak..my matki Polki wciąz na posterunku:)Mala kawka...i do pracy.Poglaskamy spiących w Chicago po główkach...jeszcze pare godzinek słodkiego snu im zostalo. Odpowiedz Link
bar_nata Re: Znowu tylko my 12.10.05, 09:23 Ty też tak wcześnie "łopatką" zaczynasz machać? I widzę że tak jak ja zaczynasz obecnmość w necie od forum:))) ....zresztą dzień konczysz też;)))......to chyba jakaś chorobliwa obsesja Wandziu..... czy nam już potrzebny specjalista, czy jeszcze mamy jakies szanse, czy to są zmiany nieodwracalne;0)))? Miłego dania życzę i owocnej pracy ku chwale Ojczyzny! Odpowiedz Link
w5w7 Re: Znowu tylko my 12.10.05, 09:29 oj Basia, myslę, że to juz zmiany nieodwracalne:) Masz racje, zaczynam dzień od włączenia kompa w domu do kawki, sprawdzam czy moje dziecie napisalao maila..a potem na forum:)))Posłaalm Ci maila. Miłego dnia:) Odpowiedz Link
marxx Re: Znowu tylko my 12.10.05, 14:57 taaak..znowu tylko my...dziewczyny :) jestem teraz w domu siedze a wlasciwie leze przed kompem , poniewaz nie mam mebli i komp lezy na ziemi :) i w tej dziwnej pozycji stuykam w klawisze :))) troszke kiepsko sie pisze normalny dostep do kompa bede mial za tydzien i wtedy pewnie zaczne wiecej pisac. A Wam dziekujen za pisanie...przynajmniej niektorych nie musze ciagnac za uszy aby odrobic forumowe prace domowe :))) Odpowiedz Link
w5w7 Re: Znowu tylko my 12.10.05, 17:34 marxx..to juz lepiej usiądz, oprzyj sie o ściane, laptop, czy sama klawiaturka na kolanka:)Bedzie Ci wygodniej. Cos mi sie zdzje, że Ci sie spodobala pozycja horyzontalna przez tą chorobe:) Lepiej tak niz w pionie, czy nie masz siły nawet siedzieć??:( Odpowiedz Link
w5w7 Re: Znowu tylko my 12.10.05, 17:48 no kurcze! dziekuje za pisanie? A moje piwo gdzie? W Brzesku-Okocim pewnie? :( Odpowiedz Link
marxx Re: Znowu tylko my 12.10.05, 22:28 wpadaj ...nie do pracy a aby zobaczyc stany..piwko tez bedzie Odpowiedz Link
w5w7 Re: Znowu tylko my 12.10.05, 23:59 No bo jeszcze wezme to na powaznie:))) Póki co wirtualne wystarczy:) Odpowiedz Link
irenkap Re: w5w7 16.10.05, 11:12 a to na reszte życia: Ryzyko "Śmiejąc się ryzykujesz, że wezmą cię za głupka. Płacząc ryzykujesz ckliwość i czułostkowość. Wyciągając rękę ryzykujesz zaangażowanie. Zdradzając uczucia ryzykujesz odkrycie siebie. Mówiąc o swoich marzeniach ryzykujesz poniżenie. Miłością ryzykujesz odrzucenie. Życiem - śmierć. Nadzieją - niespełnienie. Podejmowaniem prób - niepowodzenie. Musimy ryzykować. Największym niebezpieczeństwem jest nieryzykowanie niczego. Dla tych, którzy nic nie ryzykują, nie robią, nie mają - przeznaczone jest nic.” Bużka! Odpowiedz Link
irenkap Re: w5w7 16.10.05, 12:04 bużka, naczytałam się piekności i mądrości i idę spać, może coś mi się przyśni mądrego :)) Odpowiedz Link
irenkap Re: w5w7 22.10.05, 18:06 Witaj Wandziu! miłego sobotniego wieczoru.. odpowiedni czas na błogie lenistwo:) Odpowiedz Link
w5w7 Re: w5w7 22.10.05, 19:09 No właśnie zaczynam blogie lenistwo. Mieszkano "odgruzowane" nieco..czas na piwko, internet, film:) No i telefon z Chicago mam nadzieje.. Odpowiedz Link
kassiek84 Re: w5w7 23.10.05, 01:56 " i czekam na telefon z Chicago..." hmmm ktoz to tak wydzwania do Ciebie co?? bo sie stane zazdrosna :P Odpowiedz Link
w5w7 Re: w5w7 23.10.05, 20:32 Miłego lotu irenka..i czekam na kontakt juz w polsce:)) papapa Odpowiedz Link
irenkap Re: w5w7 28.10.05, 09:35 Witaj słonko! Ale mam burzę mózgu :)) Jak ochłonę, to pogadamy.. Trzymaj się, bądź nadaktywna :)) i walcz dzielnie :)) miłego dnia, u mnie piękna pogoda. Zdaje się, że tutaj 4 dni wolnego od pracy. Szkoda, że nasi TAM tak nie mają.. Odpowiedz Link
w5w7 Re: w5w7 28.10.05, 09:46 No teraz 4, a następny weekend tez 3-y dniowy:) 11 listopada swięto. Odpowiedz Link
w5w7 Re: w5w7 28.10.05, 09:48 No i jestem nadaktywna:) Spraw sporo, ale na szczęście pogoda piekna. Ja wprawdzie jutro pracuje, ale w niedzielny poranek czekam na Ciebie z kawką na babskie pogaduchy. Odpowiedz Link
irenkap Re: w5w7 03.11.05, 23:05 Wandziu. Udało mi się zapakować zdjęcia do zasobów bloga. Po trzech dniach męki.. szkoda, że tak mało. Zasoby są już pełne! Ale teraz ni rusz nie mogę w nie wejść. Sprobuj, czy u Ciebie działa opcja nowy wpis - wstaw z zasobów. dzięki Odpowiedz Link
marxx Re: w5w7 04.11.05, 00:32 czasami trzeba wyjsc zeby wejsc (serio) :) zasoby byly pelne ale udalo mi sie wepchnac zdjecia z haaloween czyli ta skrzynka jest "gumowa" :) zobacz jeszcze raz...ew. faktycznie musimy poczekac do jakiegos automatycznego poszerzania zasobow bloga :) PS: zdjecia super! szczegolnie to robione od spodu!!! :) Odpowiedz Link
bar_nata Re: w5w7 14.11.05, 22:32 Nie wiem czemu ale wywaliło mnie z GG, zresztą gazetka też się jakoś ciągnie b_n Odpowiedz Link
w5w7 Re: w5w7 14.11.05, 23:16 No pisac, pisac..poluje na nastepne piwko od marxxa:) 18000 lada moment:) Odpowiedz Link
w5w7 Re: w5w7 14.11.05, 23:43 no gratuluje..marxx ma szanse nie zbankrutowac przeze mnie:) Odpowiedz Link
marxx Re: w5w7 14.11.05, 23:50 oooooooooooo...tera doczytalem! pewnie to ona! :) spotkanie bedzie to i mam nadzieje , ze bedzie okazja do wypicia tego 18stotysiecznika :))) A Tobie Wandzia upiekl sie jeszcze wiekszy kac....bo mniejszy masz jak w banku..........booze jak mi ten kot na moich kolanach przeszkadza pisac....stukam w klawiature a ten mi gryzie palce patrzac prosto w oczy Odpowiedz Link
w5w7 Re: w5w7 14.11.05, 23:54 Mam to samo z moim kotkiem. Przywykniesz z czasem. Jak zacznie obgryzac i drapac najporządniejsza kanape to sie zgłoś. Albo od razu kup takie fajne urządzonko z półka, taką smieszna dziupla i drapaczkami, sa jeszcze jakies powieszone zabawki do bimbania:) Odpowiedz Link
marxx Re: w5w7 14.11.05, 23:56 cale szczescie ze z tym drapaniem jest spokoj...moze dlatego ze sa dwa i czasto bawia sie z esoba..a teraz juz traktor ma wylaczony bo zasnal mi na kolanach...to jest moj kot! Frodo...od Froda Bagginsa Odpowiedz Link
marxx Re: w5w7 16.11.05, 23:40 nie Bazylia jest Carinala......ja mam Froda i Frodo jest OK :) W gdzie jestes? m Odpowiedz Link
w5w7 Re: w5w7 22.11.05, 00:17 dzisiaj to dopiero zauważylam irenka szukając własnie wątku..dobranoc. No to wskakuje do łózka. Ech,,powinnam zasypiac na zime jak niedzwiedz. Dobranoc:) Odpowiedz Link
w5w7 Re: w5w7 27.11.05, 22:18 Irenka..wczoraj byłam w pracy..niestety:( A potem i dzisiaj tu tylko z doskoku. Sama, wiesz...wyscig z czasem. Odpowiedz Link
bar_nata Re: w5w7 28.11.05, 10:03 Witaj Wandziu! Jak Twoje sprawy mam nadzieje, że Ci się wszystko układa:)) Odpowiedz Link
w5w7 Re: w5w7 28.11.05, 10:04 Jest OK Basiu:) Tyle, ze doba jakaś za krótka sie zrobiła. Odpowiedz Link
irenkap Re: w5w7 07.12.05, 15:23 Wandziu, słoneczko, gdzie jesteś?? trzymamy z Basią kciuki.. Odpowiedz Link
evek Re: w5w7 07.12.05, 18:14 najpewniej w Chicago ;O) nie bylo wczoraj zadnego info, zeby jakis samolot nie dolecial... wiec - jesli nie spoznila sie na samolot w PL, to jest tutaj :O) Chicago to jak wies w sumie i nie sposob bedzie sie tutaj gdzies nie spotkac ;O))) to zobaczymy... ;O) Odpowiedz Link
kassiek84 Re: w5w7 08.12.05, 06:23 Moj Mikolaj dotarl :)) Zdazyla na samolot w PL ;) wysiadla szczesliwa z kotem w rece hihhi narazie sie nie moze przestawic na nasz czas, wczoraj poszla wczesnie spac, kolo 21 ;) dla niej to wczesnie bo zawsze chodzi kolo 1-2 w nocy , dzis byla u mnie w pracy, z niecierpliwoscia czeka na piatek zeby was poznac :)) dostac wygrane piwko i gazetke :)) Wiec do piatku.. :) Odpowiedz Link
marxx Re: w5w7 08.12.05, 13:31 No nareszcie i to sie nazywaja wiadomosci! :) Rozumiem ze ten kot byl wypchany bo w srodku mial przemycane suszone grzyby i laske zwyczajnej z ulubionego spozywczaka! do piatku! :))) m Odpowiedz Link
irenkap Re: w5w7 08.12.05, 15:57 bardzo proszę o protokółowanie spotkania forumowego, i przynajmniej na wejścciu moglibyście porobic zdjęcia, później lepiej nie :).. szkoda, że nie można zamieszczać w blogu filmików :( może by troszkę rozjaśniły nam szare dni.. cóż.. jak w dowcipie.. mamy tu z dawna oczekiwaną stagnację, ****, ****, ****.. Odpowiedz Link