ola_211 04.03.05, 13:37 Chce niedlugo wyruszyc do Irlandii, teraz do pracy, a z czasem na stale. Nie wiem tylko gdzie bedzie mi latwiej. Mysle pomiedzy Cork a Dublinem...Jezeli byliscie, macie jakies doswiadczenia to prosze o pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel3333 Re: Cork czy Dablin?? 04.03.05, 14:02 Ja bylem tu i tu. Proponowal bym Dublin, poniewaz jest duzo wiekszym miastem, a co za tym idzie wieksze perspektywy na znalezienie pracy. W Dublinie podobnie jak w Cork koszty wynajmu mieszkania sa takie same ale pamietaj, ze wieksze miasto to wieksze koszty chocby dojazd do pracy i w sumie daleko wszedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel3333 Re: Cork czy Dablin?? 04.03.05, 14:06 Jak chcesz to mozemy pogadac na GG Odpowiedz Link Zgłoś
olusiayaa Re: Cork czy Dablin?? 04.03.05, 16:33 ja równiez wybieram się do Irlandii. na 3 miesiące ok 30 czerwca do 29 września też do pracy choć to nie jest moim głównym celem. Przede wszystkich chciałabym "poznać" irlandię. To państwo od bobrych paaaaru lat usilnie mnie przyciąga ;) teraz postanowiłam wrescie tam pojechać, może zostanę na dłużej ale zacząć chcę od 3 m-cy. W moim przypadku też dublin proponujecie? Pamiętajcie ze zależy mi na poznaiu kultury i kraju, zwiedzenie kraju, chce wchłaniać wszystko co tam dobre :) i przy okazji zarobić trochę kaski :) to jak? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ola_211 Re: Cork czy Dablin?? 07.03.05, 11:54 Witram Pawel3333, bardzo chetnie pogadam z Toba na gg, moj numer to 2541366!!! Zapraszam i dziekuje z gory za pomoc;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś