kakadu2 08.01.10, 07:00 Dofinansowanie z urzędu do otwarcia własnej działalności, jak to wygląda. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rostalski.l Re: Dofinansowanie 08.01.10, 13:56 kakadu2 napisał: > Dofinansowanie z urzędu do otwarcia własnej działalności, jak to wygląda. Robisz opis działalności, wypełniasz jakiś tam wniosek i zanosisz du urzędu miasta z tego co pamiętam. Później Cię wzywają i mówią że nic nie dostaniesz, bo "eksperci" stwierdzili, że przedsięwzięcie nie będzie dochodowe. Przypadek z naszej miejscowości. Firma powstała i ma się dobrze od roku. Odpowiedz Link
tiges_wiz Re: Dofinansowanie 08.01.10, 14:00 to ja jestem jakis dziwny, bo dostalem Trzeba napisac cos w rodzaju biznesplanu, policzyc dochody i wydatki (takie wrozenie z fusow), zyecie to i tak zweryfikuje. Napisac na co chce sie dostac to dofinansowanie, gdzie na zatowarowanie mozna przeznaczyc do 50%. Poźniej sie z tego trzeba rozliczyc. Odpowiedz Link
mama.net Re: Dofinansowanie 10.01.10, 23:05 A czy orientujecie, czy trzeba być zameldowanym na stałe, czy wystarczy meldunek tymczasowy,żeby starać się tu o dofinansowanie? I kiedy najlepiej składać wnioski, bo słyszałam,ze początek roku jest najlepszy,ale nie wiem, jak to jest w praktyce, kiedy urząd ma najwięcej kasy na rozdysponowanie ? Odpowiedz Link