trzebka1 13.05.07, 21:43 Wiem , był już ten temat , ale może ktoś jeszcze poda jakieś nazwisko dobrego ginekologa . Pilne!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagodowa-mama Re: Dobry ginekolog 14.05.07, 13:10 ja chodziłam do dr Mierzejewskiego - i nie mam nic do zarzucenia, miły, sympatyczny, prowadził mi ciążę, na miejscu ma usg. Odpowiedz Link Zgłoś
veronick Re: Dobry ginekolog 14.05.07, 17:16 Moim zdaniem bardzo dobrym ginekologiem jest Dr. Kubiaczyk. Lecze sie u niego juz dłuzszy okres i jestem bardzo zadowolona. Poza tym on jest zastępcą ordynatora w naszym szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
trzebka1 Re: Dobry ginekolog 14.05.07, 17:28 Dziękuję za szybką pomoc .Życzę dobrego tygodnia ! Odpowiedz Link Zgłoś
madzenta1 Re: Dobry ginekolog 17.05.07, 11:58 Pozwolę sobię zaprzeczyć. Otóż ja mam bardzo złe dośwaidczenia z tym lekarzem. Nie lecząc się u niego prywatnie lub nie dając łapówek nie wyleczy Cię jak lekarz. Szczerze nie polecam. Na dodatek miałam "przyjemność" poznać go szpitalu. A to, że jest z-cą ordynatora to bardzo słaby argument. Odpowiedz Link Zgłoś
mloda.mama1 Re: Dobry ginekolog 30.05.07, 11:24 Dla mnie dobrym ginekologiem jest dr.Korolewicz. Jestem bardzo z niego zadowolona i nie mogę powiedzieć o nim złego słowa. Przyjmuje w przychodni a na dodatek tez jest w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
gilori Re: Dobry ginekolog 20.06.07, 14:30 Ja wspominam szpital w Świdnicy jak najgorszy koszmar...Polecam dr Bańczerowską z Wałbrzycha. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
trzebka1 Re: Dobry ginekolog 20.06.07, 19:51 Wszystkim bardzo dziękuję za zainteresowanie moim problemem . Odpowiedz Link Zgłoś