aguszak 05.05.03, 15:59 ... bardzo miło. Mam rodzinę na ul. Leśnej :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonad Re: Lubin kojarzy mi się... 05.05.03, 20:12 aguszak napisała: > ... bardzo miło. Mam rodzinę na ul. Leśnej :))) > Wreszcie pozytywne spojrzenie na Lubin ;) pzdr z okolic u. Leśnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Lubin kojarzy mi się... 07.01.04, 12:48 ...źle, bo zmieszałem cholernie mocny koniak z mocnym piwem i odpłynąłem do Mordoru:) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Lubin kojarzy mi się... 07.01.04, 12:51 .....no popatrz, a ja w sylwestra samemu sauronowi piątkę przybiłem.....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: Lubin kojarzy mi się... 07.01.04, 12:53 A ja goluma po śniedu goniłem bo mi pierścień zabrał:) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Lubin kojarzy mi się... 07.01.04, 12:54 ....słyszałem o tym zajściu, nazgul mi opowiadał...:) Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Lubin kojarzy mi się... 07.01.04, 13:08 szkodnik1 napisał: > ....słyszałem o tym zajściu, nazgul mi opowiadał...:) Nazgul kłamie, bo przegrał pół litra soku z gumijagód Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Lubin kojarzy mi się... 07.01.04, 13:05 hektorek napisał: > A ja goluma po śniedu goniłem bo mi pierścień zabrał:) ale nie miałeś surowej ryby w gębie? Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Lubin kojarzy mi się... 07.01.04, 13:02 To ja byłem, nie poznałeś zarzyganej brody:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator30 Re: Lubin kojarzy mi się... 08.05.03, 12:32 Dla mnie Lubin to moja "mała ojczyzna": praca, przyjaciele i w przeciwności do innych wcale nie chcę stąd uciekać. PS. Leśna - całkiem miła okolica ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
de_molka Re: Lubin kojarzy mi się... 08.05.03, 22:41 Hmm dzieciństwo na Mickiewicza i pierwsze sińce i zadrapania. Seturator koło domu towarowego(aż dziw bierze,że to jeszcze działa)i wiele innych rzeczy. de_molka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Lubin kojarzy mi się... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.03, 20:18 mam tam peru znajomych, ale generalnie to potwornie brzydkie miasto.Przejeżdzając nawet trasą z Wrocławia do Z. Góry już widać, że można oczekiwać bardzo przeciętnych wrażeń estetycznych w Lubinie. Sorry, ale tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: croolick Re: Lubin kojarzy mi się... IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.05.03, 11:17 Gość portalu: Gość napisał(a): > mam tam peru znajomych, ale generalnie to potwornie brzydkie > miasto.Przejeżdzając nawet trasą z Wrocławia do Z. Góry już widać, że można > oczekiwać bardzo przeciętnych wrażeń estetycznych w Lubinie. > Sorry, ale tak jest A zajechales ty kiedykolwiek do Lubina??? Ja uwazam, ze miasto jest calkiem sympatyczne, do tego czyste i zadbane (no, nie wszedzie, ale generalnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: Lubin kojarzy mi się... IP: *.lanet.wroc.pl 15.10.03, 00:24 Lubin to potworny syf.A na dokładkę z kompleksami grajdoła. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Lubin kojarzy mi się... 15.10.03, 07:48 ......kto się debilem urodził debilem umrze...... ciekawe czy kiedykolwiek byłeś w Lubinie.......moi znajomi spoza miasta odwiedzając mnie mówią, że miasto jest piękne i zadbane......i wiem, że mówią to szczerze...... Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Oczywiście 15.10.03, 08:51 My nie mamy kompleksów - my po prostu jestesmy prowincjonalni. Jak ktoś puści bąka na Ustroniu, to za kwadrans już się o tym gada na Przylesiu. Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Lubin kojarzy mi się... 08.01.04, 13:45 obserwator30 napisał: > Dla mnie Lubin to moja "mała ojczyzna": praca, przyjaciele i w przeciwności do > innych wcale nie chcę stąd uciekać. > Problem w tym, że nikt nie chce uciekać. Problem w tym, że jak na razie miasto nie daje możliwości młodym ludziom. A chwała chwałą, patriotyzm patriotyzmem, a jeść trzeba. Założę się, że większość młodych ludzi, gdyby miała tylko szansę wróciłaby tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Lubin kojarzy mi się... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 15:11 Kojarzy mi się z TGR na Kościuszki i Przylesiem gdzie przez kilka lat się opijało szarą rzeczywistość. Pozdrawiam wszystkich absolwentów TGR, a szczególnie rocznik '88-'93. Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sysiu Re: Lubin kojarzy mi się... IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.10.03, 17:20 niestety oglądając nowe zakłady w legnicy i Polkowicach widać że się cofneliśmy.Pozdrowienia dla absolwentów TGR 1981-1986 wychowanków pana Czai Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Lubin kojarzy mi się... 23.11.03, 18:16 Kiedyś kojarzył mi się z miejscem, do którego zawsze będę wracał. Wiecie, takie miejsce u pana boga za piecem. A teraz... sam nie wiem. Ale zawsze będzie to ul. Sowia, której początki pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: Lubin kojarzy mi się... 23.11.03, 23:52 Z najlepszymi chwilami mojego życia.... Odpowiedz Link Zgłoś
studentpwr Re: Lubin kojarzy mi się... 24.11.03, 00:06 Lubin kojarzy mi sie w sumie sam nie wiem bo jak tu jeszcze mieszkalem to lubilem to miasto a teraz gdy jestem sporadycznie to uwazam je za przecietne chociaz ludzie sa w porzadku Odpowiedz Link Zgłoś
studentpwr Re:Black_Hawk 24.11.03, 00:07 Mieszkales na sowiej to moze sie znamy bo ja tez tam mieszkalem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re:Black_Hawk 24.11.03, 00:10 Pewnie tak. Ja w tych kurduplowatym bloku. Pozdrawiam cię. Może nawet kiedyś się tłukliśmy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re:Black_Hawk 24.11.03, 00:36 A kto w tym mieście sie jeszcze nie tłukł? Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re:Black_Hawk 24.11.03, 00:42 Kurcze, fakt. Nawet noworodki gryzą suteczki. No tak. O! Księża z zakonnicami:) Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawczyk Re: Lubin kojarzy mi się... 03.01.04, 23:37 Mnie się kojarzy pozytywnie jako silny gospodarczo region miedziowy ;) Nigdy nie byłem "w środku" ale widac, że miasto jest zadbane. Poza tym jeden z najwiekszych stadionów w Polsce. Zawsze robił na mnie wrażenie jak przejeżdzałem tamtędy. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: Lubin kojarzy mi się... 05.01.04, 08:54 Mi kojarzy sie z ekologią mamy najładniejszą bodajrze oczyszczalnie ścieków w polsce a teraz nawet będziemy mieli kubły na śmieci do segregacji na szkło itp. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Lubin kojarzy mi się... 05.01.04, 09:44 właśnie tych kubłów mi brakowało......jak sobie pomyślę, że inne, nawet dużo mniejsze i biedniejsze miejscowości miały te kubły, to mi się głupio robiło, że lubin takich nie ma...... ...a czasem przykro mi było, gdy pomyślałem co wyrzucałem....:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Lubin kojarzy mi się... 05.01.04, 21:07 ...blokami. Wiem, bo kiedys sam w takim mieszkalem:) Poza tym Zaglebie Lubin, gielda, lodowisko i wiekszy Real (czyli to wszystko czego nie ma w lcy). Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona na pocieszenie... 05.01.04, 21:19 olus_stad napisał: [...]lodowisko [...](czyli to wszystko czego nie ma w lcy). Lodowiska też nie mamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: na pocieszenie... 05.01.04, 21:56 ..ale mamy jeszcze giełdę......no i oczywiście naszą MUZĘ....:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: na pocieszenie... 05.01.04, 22:08 szkodnik1 napisał: > ..ale mamy jeszcze giełdę...... fakt :) może ja też zlikwidują?? ;) >no i oczywiście naszą MUZĘ....:))))))))) No przestań, bo czkawki sie nabawię :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.zawadka Re: na pocieszenie... 05.01.04, 22:46 if_ona napisała: > szkodnik1 napisał: > > > ..ale mamy jeszcze giełdę...... > > fakt :) może ja też zlikwidują?? ;) nie zasne jadac do Legnicy w sobote rano a tak adrenalinka > >no i oczywiście naszą MUZĘ....:))))))))) > > No przestań, bo czkawki sie nabawię :) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: na pocieszenie... 07.01.04, 16:57 m.zawadka napisał: > > >A na > > poważnie - bylam dziś z klasą na przedstawieniu "T. Sawyer" i drogie dziec > i z > > lubińskich szkół dobrze sie zachowywały - to chyba wpływ świąt :) > > a ja chodzilem za kulisami i mnie nie zauwazylas;) Kolejną razą postaram się bardziej, tylko tak nie przemykaj ;) > > >I nawet > > trafiłam na uprzejmą bileterkę - cuda, panie ;) > > ja wiem? > czy to cuda > takie łatwe Pani? Zapewniam Cię, że cuda - od czasu do czasu mam małe starcia słowne :) Jako jednostka asertywna walczę dzielnie :) > > Hey - 13 lutego na 90%;) > > ale zeby to byl cud ;) > PIĘKNIE ;) Ich nową płyte znam już na pamięć :) Liczę na 110% cudu ... Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: na pocieszenie... 06.01.04, 08:05 Cukier!!! Wazemina!!! Masz odciśniete czyjeś pośladki na twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: na pocieszenie... 06.01.04, 08:11 Kurcze przepraszam ta poprzednia odpowiedz była do szkodnika. A wywaliło ją dalej. I wygląda jak by była do Marka jeszcze raz przepraszam ale niewiem czemu tak wyszło?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: na pocieszenie... 06.01.04, 00:26 no nie gadaj, ze nie ma:((( od kiedy??? Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: na pocieszenie... 07.01.04, 15:39 olus_stad napisał: > no nie gadaj, ze nie ma:((( od kiedy??? Nie ma i już :) A od kiedy? Nie pamietam, ktory to juz rok - skleroza galopująca.. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: na pocieszenie... 08.01.04, 00:14 To jak mi sie Wenecja rozstopi to gdzie bede jezdzil?? Chyba do Wroclawia najblizej... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: Lubin kojarzy mi się... 06.01.04, 08:03 aguszak napisała: > ... bardzo miło. Mam rodzinę na ul. Leśnej :))) > Hej Aguszak! Mam pytanie: a nie bylo zadnych uczestnikow/finalistow idola z Lubina? :))) pozdrawiam, Ivek, Legnica 06/01/2004 Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Lubin kojarzy mi się... 06.01.04, 08:20 oooo....i legnica się dołączyła....:)))) ....ile wjazd na Heya ???? Hektorku, co za cukier ???? o czekaj, przyjdź no do mnie to gorzką herbatkę będziesz pił.....:))))) No, jak przyniesiesz 0,75 to ci wybaczę i nawet dosłodzę...:))))) PS ....jak mogłeś powiedzieć do pana marka, że ma pośladki na twarzy, wstydź się...:))))) hahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: Lubin kojarzy mi się... 06.01.04, 17:25 Różne możemy mieć poglądy a nikogo bez podstawy nie obrażam chociaż to nie było obrażliwe! A 0,75 to twoja jest kolej ale sie nie będe przypominał. A wogule najlepiej to kupmy po 0.75 i je wypijmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Lubin kojarzy mi się... 06.01.04, 19:35 hektorek napisał: > A w ogóle najlepiej to kupmy po 0.75 i je wypijmy :) ...taaaaaa, i zróbmy to w Muzie na jakimś filmie...:)))))) pan kierownik na pewno nas pozna i będzie wiedział z kim na codzień dyskutuje.....:))) ...ja wiem, że po takiej ilości to ze zwykłym "dzień dobry panie marku" będę miał spore problemy....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: Lubin kojarzy mi się... 07.01.04, 08:19 Po piewsze to zdegradowałeś marka do stanowiska kierownika. A jeszcze wczoraj był dyrektorem. Myśle że jak sie umówimy to marek wypije z nami. Wygląda na pojemnościowego a słyszałem że za kołnierz nie lubi wylewać. to tak jak ja! Szkodniku ale ze względu na ciebie to trzeba pujś na noc z filmem lub w ten dzień gdzie cała trylogia jednego dnia leci co byś doszedł do siebie:)))) POZDRAWIAM HEKTOREK Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejb5 Re: Lubin kojarzy mi się... 06.01.04, 18:44 a ja mam znajomą na ul. Pawiej Odpowiedz Link Zgłoś