Dodaj do ulubionych

Jak głosowano w J-L?

21.06.10, 08:16
Czy ktoś zna oficjalne wyniki z naszego miasta i gminy?
Obserwuj wątek
    • rostalski.l Re: Jak głosowano w J-L? 21.06.10, 09:31
      kr-ok napisała:

> Czy ktoś zna oficjalne wyniki z naszego miasta i gminy?

prezydent2010.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/021503.htm
    • mono80 Re: Komorowski miażdżąco 21.06.10, 09:43
      pokonał Kaczyńskiego w zakładach karnych
      np. Zakład karny Fiołkowa
      Kaczyński 37
      Komorowski 890
      Zakład karny Wronki
      Kaczyński 20
      Komorowski 594
      ale dla mnie jest najlepsza mina Komorowskiego po ogłoszeniu
      wstępnych wyników
      bi.gazeta.pl/im/2/8040/z8040282X.jpg
      • skuterionex Re: Komorowski miażdżąco 21.06.10, 20:56
        Jestem mile zaskoczony wynikami w J-L. Dobry prognostyk lokalny
        przed drugą turą.
        • soeinmyst Re: Komorowski miażdżąco 21.06.10, 23:21
          ja z kolei niemile jestem zaskoczony smile
          za duzo moherow i komuszkow smile
          • mgr_ekspert_specjalista Re: Komorowski miażdżąco 21.06.10, 23:27
            Dokładnie tak samo uważam.
            • mgr_ekspert_specjalista Re: Komorowski miażdżąco 21.06.10, 23:30
              Dodam jeszcze, że w Laskowicach odsetek moherów jest większy niż w Oławie. No
              ale za taki stan rzeczy można winić charyzmę proboszcza z Kolbego...
              • wygadana Re: Słaby wynik w J-L. 25.06.10, 09:50
                Wypadliśmy blado, jak w Domaniowie.
    • makler4 Re: Jak głosowano w J-L? 25.06.10, 11:37
      Kwaczyński dostał w naszym mieście prawie tyle głosów co Komorowski.
      Kogo pytam czy głosował na Kaczyńskiego to się nie przyznaje.
      Ciekawe, podobnie było z badaniem opinii publicznej przed wyborami. Przyznawało
      się mniej a głosowało więcej. Jak to jest ? ludzie wstydzą się przyznać, że na
      niego głosują a i tak głosuj?
      • kr-ok Re: Jak głosowano w J-L? 25.06.10, 17:16
        Ja również mam podobne jak Ty odczucia.Nikt z moich znajomych nie przyznał się
        do oddania głosu na Kaczyńskiego,a w sumie otrzymał u nas sporo głosów.Czyżby
        wstydzili się swojego wyboru?
    • dogbono166 Re: Jak głosowano w J-L? 25.06.10, 17:34
      Przeciez wystarczy popatrzec na to forum. Przeciwnicy PO a wlasciwie zwolennicy PIS sa atakowani na wszystkie mozliwe sposoby, dyskryminowani za swoje uczucia religijne, sugerowane jest najnizsze wyksztalcenie itp itd
      Przeciez to normalne, ze nikt sie nie przyzna w cztery oczy po to zeby zostac wysmianym w twarz albo zeby spotkac sie ze zniewaga ze strony kogos nie do konca dojrzalego i zdolnego do normalnej wymiany pogladow. Stad biora sie takie wyniki, kazdy kto chce uniknac "kompromitacji" przytakuje opcji PO a majac chwile prywatnosci i uczucia, ze w momencie skreslania ma swoje 5 minut wybiera to z czym sie najbardziej identyfikuje.
      • gallen Re: Jak głosowano w J-L? 26.06.10, 00:53
        Nie da się ukryć że jest w tym dużo sensu co piszesz
      • kr-ok Re: Jak głosowano w J-L? 26.06.10, 11:06
        A co może zwolennicy PiS to święci, bzdur nie wypisują? Brak kultury polemiki
        widać zarówno tak po jednej jak i po drugiej stronie.
        • jasfinks Re: Jak głosowano w J-L? 26.06.10, 12:33
          Aby się zbytnio nie rozwodzić, dlaczego niektórzy sympatycy PIS nie ujawniają przy POpaprańcach lub POstkomuchach swoich poglądów i zamiarów, pozwolę sobie tylko wrzucić tu do przemyślenia kilka znanych przysłów i powiedzeń:

"Prawdę powinno się mówić tylko tym, którzy na to zasługują",

"Nie rzucajcie pereł między świnie",

"Mówiący prawdę mocno otumanionym, są jak świecący lusterkiem w czyjeś chore oczy",

" Jeśli zostałeś otoczony przez wrony, kracz jak i one",

" Przełożonym przytakuj, kuferka pilnuj a swoje se myśl i rób".

Cytowane z pamięci...

wink smile
          • j.laskowice Re: Jak głosowano w J-L? 26.06.10, 13:22
            Jasfinks ty tak lubisz prawdę to odpowiedz nam jak możesz popierać
            kłamcę? Twój idol nie raz skłamał. Kiedyś mówił, że nie zostanie
            premierem, jak jego brat będzie prezydentem, czy że nie wyobraża
            sobie koalicji z Lepperem - jak zrobił pamiętamy.
            Ostatnio został skazany prawomocnym wyrokiem sądu, że kłamał mówiąc,
            że Komorowski chce prywatyzacji służby zdrowia.
            Domyślam się, że zaślepieni pisowcy w jakiś sposób sobie te kłamstwa
            wytłumaczą.
            To odpowiedzcie jak ma rozumieć umizgi do tych, którzy zagłosowali
            za kandydatem SLD Napieralskim, skoro PiS i sam Kaczyński nie raz
            był za delgalizacją SLD i uważał, że nie chce mieć nic wspólnego z
            tzw. postkomuchami?
            To jest również na ich oficjanej stronie w necie.
            Czyli znów chce oszustwem i kłamstwem zdobyć głosy tych, których
            nienawidzi.
            Jak to nazwać i co ma to wspólnego z ucziwością, prawem i
            sprawiedliwością?
            • jasfinks Re: Jak głosowano w J-L? 26.06.10, 14:30
              Niedobrze mi się robi jak czytam po raz setny te same bzdurne zarzuty wobec Kaczyńskich...Chyba umieszczę odpowiedzi na to w sygnaturce na zawsze abyście chociaż przypadkiem mogli na nie spojrzeć przed napisaniem po raz np 1523 że Kaczyński kiedyś tam coś tam...To są tego samego typu zarzuty jak ten do Ziobry o uszkodzony laptop lub ta "odkryta" przez Piterę "afera" kupna śledzia za 7 zł...smile Żałosne...
              Myślę, że poza tym że to są bzdury, to jest też to, a może przede wszystkim, odwracanie uwagi od prawdziwych kłamców i od prawdziwych ciężkich afer w wykonaniu POpaprańców i POstkomuchów...

A odpowiedzi na te głupie zarzuty poszukaj sobie w moich wcześniejszych wpisach bo już parę razy o tym pisałem. Nie będę tu tak jak wy po gebbelsowsku czy komuszemu powtarzał 1000 razy to samo...
              • heymdal Re: Jak głosowano w J-L? 27.06.10, 07:10
                Jasfinks gdzie argumenty? Niedobrze ci się robi, bo nie masz argumentów.
                J.laskowice napisał fakty, które są poważnymi zarzutami dyskwalifikującymi
                Kaczyńskiego. W krajach w których świadomość polityczna jest większa taki
                kandydat dostałby za to co do tej pory zrobił nie więcej niż 2% głosów. Nie ma
                to nic wspólnego z fanatyzmem tylko ze zdrowym rozsądkiem i analizowaniem faktów.
                • jasfinks Re: Jak głosowano w J-L? 28.06.10, 08:41
                  Przede wszystkim to jesteś podróbą, jakimś wybrakowanym klonem kogoś czyli trollem, który łamie regulamin i netykietę...
                  A z takimi raczej się nie dyskutuje...
                  Poza tym to na wszystkie te, pożal się Boże zarzuty, powtarzane tu już po gebbelsowsku chyba setki razy,odpowiadałem nieraz, oczywiście merytorycznie przy pomocy argumentów.

I jeszcze piszesz podróbo: >W krajach w których świadomość polityczna jest większa taki
                  > kandydat dostałby za to co do tej pory zrobił nie więcej niż 2% głosów.<

No więc w takich krajach gdzie świadomość polityczna jest większa, np w USA i Kanadzie, Kaczyński otrzymał prawie 90 % poparcie. I to jest właśnie fakt i argument a nie twoje pieprzenie bez pokrycia...smile
        • dogbono166 Re: Jak głosowano w J-L? 26.06.10, 19:03
          Zgadzam sie.
          Mowia, ze nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu. Wedlug mnie zaraz za faszyzmem jest brak tolerancji.
    • aureolka1 Re: Jak głosowano w J-L? 01.07.10, 07:47
      Było mi wstyd, jak się dowiedziałam, że tak dużo głosów dostał w J-L Kaczyński. Nie świadczy to o nas najlepiej. We Wrocławiu, Oławie zdecydowanie wygrał Komorowski. Gorzej wypadł tylko Domaniów.
      Myślę, że 4 lipca proporcje będą u nas o wiele lepsze.smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka