Dodaj do ulubionych

Ranking knajp w dzierżoniowie

IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 02:28
Tyle mamy knajp, że głowa boli. To mój skromny ranking:

1) Metro - choć mają niedobre piwo (EB 4 zł), z muzyką też niezadobrze (mocno
się pogorszyła) to cenię tę knajpę za atmosferę, no i za promocję piwną od
poniedziałku do czwartku w godz. 19.00 - 20.00 (Eb za 3 zeta!!!) Dość miła
obsługa. Koszmar w WC!!!

2) Quinns - stara knajpa, ale można dobrze zjeść i tanie jest piwo (Tyskie 3,5)

3) Na piętrze - nowa knajpa, trochę zbyt carrerowato, ale piwko za 4 zeta
(niestety EB). Miła obsługa i ładny kibel (najlepszy).

4) Rodeo - tylko za to, że całodobowe

5) Bachus - tylko za Lecha z butelki za 3,5 i za bilard za 2 zeta za 1 grę.
Niemiła obsługa, straszne WC.

Gdzie się nie powinno chodzić:

1) Eden - małolaty i brak atmosfery, co za radość jak się wyjdzie!!!

2) Knajpa w rynku - brak stylu, uwaga!!! nosiciel "tobołków" to psychopata!!!

3) Carrera - drogie piwo, nieznośna muzyka, chałaśliwa młodzierz. Bez sensu

Obserwuj wątek
    • Gość: daag Re: Ranking knajp w dzierżoniowie IP: *.*.*.* 08.06.01, 11:29
      widzę dużo czasu spędzasz w kiblach. prawie przy każdej recenzji krótka uwaga
      dotycząca WC. to z zamiłowania?
      • Gość: the_foe Re: Ranking knajp w dzierżoniowie IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.01, 00:05
        Pije dużo piwa, więc i często chodzę to WC. Jak mi się to co wysikałem na buty
        dziurą wylewa (Metro) to się wkurzam i o tym piszę.
    • Gość: varth Re: Ranking knajp w dzierżoniowie IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.01, 00:13
      Nie zapominaj o RODOSIE, niezłe laski obsługują, świetne jedzenie, no i jak
      piszesz tak dużo o kiblach... Mają świetny (brakuje tylko wanny)
    • Gość: daag Re: Ranking knajp w dzierżoniowie IP: *.*.*.* 11.06.01, 10:54
      no to podsumowując, jeśli miałbym zamiar wybrać się w piątek (sobotę) do
      jakiejś knajpy dzierżoniowskiej, którą mam odwiedzić? tylko bez rankingu, jedna
      nazwa?
      • Gość: the_foe Re: Ranking knajp w dzierżoniowie IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 00:55
        Na Piętrze (niedaleko targu - nad pizzerią Uno)
    • malenka Re: Ranking knajp w dzierżoniowie 24.06.01, 00:00
      No więc w Dzierzoniowie nie ma fajnych knajp. Jeśli się juz do jakiejs
      wybieram, ide albo do "Metra", czasami "Carrera" (mają fajne siedzenia). I
      niestety muszę dodać, że w niektórych knajpach dzierzoniowskich nie mają wina
      (nie mowie o tym najtanszym, robionych na siarce).
      • Gość: daag Re: Ranking knajp w dzierżoniowie IP: *.*.*.* 25.06.01, 00:00
        oj malenka, wygląda na to, że złamałaś serce temu młodemu człowiekowi, który z
        takimi emocjami rozpisywał się o tylu wspaniałych knajpach w dzierżoniowie...
        • Gość: the_foe Re: Ranking knajp w dzierżoniowie IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 00:42
          Tylko nie "młodemu" ;). Osiemnasykę obchodziłem ładne kilka lat temu...
          • Gość: daag Re: Ranking knajp w dzierżoniowie IP: *.*.*.* 29.06.01, 12:41
            no to zamiast "młodemu" proponuję wstawić "w średnim wieku". teraz będzie OK? ;
            )
            • Gość: the_foe Re: Ranking knajp w dzierżoniowie IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 01:35
              najlepiej bez przymiotników...
    • Gość: axis Re: Ranking knajp w dzierżoniowie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.01, 00:00
      To prawda, ze Metro jest jedna z nielicznych knajp w Dzierzoniowie gdzie jest
      calkiem OK (no moze za bardzo fajkami smierdzi...)
      Czasem lubie wyjsc do La Scali (chyba, chodzi mi o ta knajpe na Klasztornej).
      Najlepsze jest to, ze do godz. 22 srednia wieku wynosi ok 14 lat, ale po 22
      jest duzo lepiej. Szkoda tylko, ze muzyka do d...
      • Gość: daag Re: Ranking knajp w dzierżoniowie IP: *.*.*.* 16.08.01, 08:57
        a ja ostatnio odwiedzając dzierżoniów byłem właśne chyba na klasztornej w takim
        pubiku "nowe czasy"(?). sympatyczne miejsce ale chyba mocno snobistyczne. no i
        jest tam nieprzyzwoicie drogo...
        • Gość: babang. Re: Ranking knajp w dzierżoniowie IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 10:29
          nie nowe czasy tylko mała sztuka i jest tam super walić snobów gdy idziesz
          własną paczką,knajpą tąm możemy konkurować z wrocławskimi.
          jeszcze jest jedna knajpa o której nie było mowy, a jest bardzo fajna to knajpa
          nad pizzerią uno, jest w dechę.
    • Gość: the_foe w Metro nowi wlasciciele nei umieja piwa nalewac! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.07.02, 01:02
      jak idziecie do metro to lepiej kupujcie w butelkach piwo bo sie zestarzejecie
      zanim wam to piwo naleja ;)
    • Gość: mass Re: Ranking knajp w dzierżoniowie IP: *.libra / 192.168.11.* 02.08.02, 16:19
    • Gość: mass Jest fajna knajpa i tania IP: *.libra / 192.168.11.* 02.08.02, 16:24
      Mam na myśli namiot (zwany też cyrkiem)
      Piwko tanie (choć po podwyżce), przewiewnie, ogródek w porządku jeśli pijesz
      latem.
      Jeden minus to chłopaki za barem a szczególnie buc, który smaży kiełbasę na
      grilu. Więcej niż dwie szare komórki nie posiada (a i tak nie mogą się ze sobą
      spotkać).
      Poza tym dla mnie w porzo.
    • cypisek44 Re: Ranking knajp w dzierżoniowie 06.08.02, 11:37
      Metro jest zdecydowanie najlepsze!
      Tylko dawnego "Broka" mi brok... ;)
      • the_foe Re: Ranking knajp w dzierżoniowie 08.08.02, 00:17
        ja skreslilem metro, od kiedy sa nowi wlasciciele to dno!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka