mszczyglod_1 28.07.10, 17:55 Doszła mnie plotka, że w "galerii" Sarel I na dole i w części obecnego zoologicznego mają powstać delikatesy Piotr i Paweł. Ktoś może potwierdzić? Czy drogi i ekskluzywny market znajdzie swoich klientów? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rostalski.l Re: Delikatesy Piotr i Paweł 28.07.10, 18:56 Bardzo fajny sklep. Jak dla mnie to powinni gdzieś wybudować jakieś tesco, lidla czy coś innego z dużym parkingiem i w intermarche z tym pseudo parkingiem i stacją mnie już nie zobaczą Odpowiedz Link
siemprre Re: Delikatesy Piotr i Paweł 28.07.10, 21:42 To zakupy chyba w oławie robisz, nasze 2 biedronki mają jeszcze gorszą sytuacje. Odpowiedz Link
rostalski.l Re: Delikatesy Piotr i Paweł 29.07.10, 15:17 Ale nie irytują mnie tym tak bardzo jak intermarche i jego pakiet parkingu ze stacją Odpowiedz Link
z_jlc Re: Delikatesy Piotr i Paweł 28.07.10, 21:46 @rostalski.l Lidl prawdopodobnie będzie przy Brico. Odpowiedz Link
dziunias1 Re: Delikatesy Piotr i Paweł 29.07.10, 00:10 Ja też tak słyszałam, że u Sabika ma być Piotr i Paweł, no i Lidl koło Brico Odpowiedz Link
rostalski.l Re: Delikatesy Piotr i Paweł 29.07.10, 15:20 dziunias1 napisała: > Ja też tak słyszałam, że u Sabika ma być Piotr i Paweł, no i Lidl > koło Brico No i też du*a, bo jak postawią sklep to parking będzie mały. Jak dla mnie mogą postawić sklep obok mrówki, bo i tak autem jadę na zakupy a tam póki co miejsca nie brakuje. Odpowiedz Link
jelczanka3 Re: Delikatesy Piotr i Paweł 29.07.10, 16:50 Super by było, mam nadzieję, że to nie plotka. Odpowiedz Link