olimpus2 25.04.05, 08:44 Ciekawe jakim sposobem p. Ula Filipczuk {kierownik Powiatowego Urzędu Pracy) i za ile,załapała się do Rady Nadzorczej w byłym ZGM,teraz Nasz Dom.Może Stasio zabezpiecza się na powyborczy SUKCES? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornelia33 Re: Walka z bezrobociem 25.04.05, 11:20 A jaki jest pozostały skład tej rady nadzorczej?Ciekawe byłoby poznać pozostałe osoby,może będzie je można połączyć w jakiś logiczny ciąg? Odpowiedz Link
inferno_m Re: Walka z bezrobociem 25.04.05, 12:52 Niestety nie ma takich informacji na BIP-ie którego też już nie ma. Odpowiedz Link
irys15 Re: Walka z bezrobociem 25.04.05, 13:13 wg BIP-u/którego NA RAZIE nie ma/współpracą z PUP zajmuje się niezastąpiona pani inspektor oświaty.To chyba jej inicjatywa?I stąd tez chyba taki "wysyp" w P.stażystów skierowywanych do pracy przez PUP .W każdej chwili można zadzwonić do znajomego i spytać,jak to już ktoś na forum napisał:"chcesz zarobić 300 stówki?"No i popularność rośnie! Odpowiedz Link
krakowiakbis Re: Walka z bezrobociem 25.04.05, 15:53 No, teraz to rozumiem. Ciekawe, czy jest to zgodne z prawem? Czy tylko na granicy prawa? Czy nie lepiej etycznie, uczciwie rządzić i tak czcić pamięć Jana Pawła II, a nie wymyślać medialno-wyborcze akcje. Piszę o tym, bo GD stała się bardzo wierząca. Odpowiedz Link
inferno_m Re: Walka z bezrobociem 25.04.05, 16:29 Takei zabiegi robią wrażenie na osobach starszych, które niestety nie mają bladego pojęcia co się dzieje w około (znam kilka osób). I poźniej głosują na członków E-kipy. Ale i na to są sposoby. Odpowiedz Link
urzednik13 Re: ??? 26.04.05, 07:16 Ciekawe czy mieszkancy bloków orientuja sie,że muszą oprócz pensji prezesa i pozostałych pracowników "Naszego Domu" finansować jeszcze uposażenia członków rady nadzorczej.No chyba,że jest to funkcja honorowa.Albo olimpus2 podał nieprawdziwą informację,sądząc po dzisiejszych jego porannych postach i po tym tajemniczym teście...wszystko możliwe! Odpowiedz Link
inferno_m Re: ??? 26.04.05, 11:43 A więc olimpus2 ma jakieś zadanie, a może wymieniona przez niego/nią osoba jest osobą która ma jakies zadanie? Odpowiedz Link
z.michalek Re: ??? 26.04.05, 22:45 Dlaczego olimpus2 donosisz na swoja znajomą? O nieznajomej nie mówisz chyba "Ula"? Odpowiedz Link
stankost1 Re: ??? 26.04.05, 23:24 Tak, olimpus2 to "(nie)ciekawa" postać. Czyżby pani "Ula" podpadła E-kipie i postanowili ją zadenuncjować? Odpowiedz Link
inferno_m Re: ??? 26.04.05, 23:33 A może ma to być podwójny agent? Dołączyć do nas i rozsadać od środka. W najgorszym przypadku donosić co się dzieje. Odpowiedz Link
mgr5 Re: ??? 27.04.05, 07:18 W przeszłości często się zdarzało,że Ekipa sama produkowała na siebie "donosy",aby później udawać pokrzywdzonych i opluwanych,co u części wyborców wzbudza zawsze współczucie i dodatkowe głosy.Myślę,że podobną rolę pełni na forum olimpus2,podrzucic temat na osobę,która podpadła i czekac co się będzie działo. Przeciez o tej rzekomej radzie nadzorczej nikt ze zwykłych śmiertelników nie wie,popytajcie ludzi,przekonacie się,że tak jest.Olimpus2 należy do grona wtajemniczonych w sprawę!Ohyda! Odpowiedz Link
inferno_m Re: ??? 27.04.05, 09:47 To są informacje o których się nawet fizjologom nie śniło. A co dopiero takim szarakom jak my. Olimpus2 pomyślcie nad czymś innym, może sprowadzicie kogoś zza granicy? Odpowiedz Link
olimpus2 Re: Walka z bezrobociem 27.04.05, 10:22 ? Mysle ze mogl bys TY .Zamienili bysmy debila na debila. Odpowiedz Link
inferno_m Re: Walka z bezrobociem 27.04.05, 10:33 Dziękuję że jesteś tak uprzejmy/a że piszesz do mnie z dużej litery:) Odpowiedz Link
z.michalek Re:wróć olimpusie do tematu! 27.04.05, 10:44 Dlaczego olimpusie2 nie odpowiedziałeś na moje pytanie? A może raczysz także powiedziec mi skąd w ogóle wiesz o tej radzie nadzorczej? Odpowiedz Link
olimpus2 Re: Walka z bezrobociem 27.04.05, 11:08 inferno_m napisał: > Dziękuję że jesteś tak uprzejmy/a że piszesz do mnie z dużej litery:) Odpowiedz Link
olimpus2 Re: Walka z bezrobociem 27.04.05, 11:11 ) mysle tak ja ciebie nie lubie ty mnie terz wiec wylanczamy siee do niewidzenia? Odpowiedz Link
z.michalek Re: Walka z bezrobociem 27.04.05, 11:19 Teraz już nie mam żadnej wątpliwości:podrzucili temat a teraz "rżną głupa" Odpowiedz Link
inferno_m Re: Walka z bezrobociem 27.04.05, 11:29 Absolutnie brak sensu, we wszystkim co pisze olimpus2. Boją się więc szukają wtyczek, a kombinują... żenujące. Odpowiedz Link
olimpus2 Re: Walka z bezrobociem 28.04.05, 09:17 zMIENIAM ZDANIE NA TWUJ TEMAT.PRZEPRASZAM. Odpowiedz Link
z.michalek Re: daremny trud 28.04.05, 11:25 olimpus2 odpowiadaj na pytania albo wyłącz się i leć przepraszać Panią Ulę za to,że wmieszałeś ją/celowo/w to forum!A najlepiej będzie ,jak zajmiesz się pracą.Za co ci płacą? Odpowiedz Link
olimpus2 Re: Walka z bezrobociem 28.04.05, 11:55 Kochani robicie miedzy soba bl ble ble .Nie macie zielonego pojecia co dzieje sie w Piechowicach.Chyba oplaca was E. Odpowiedz Link
urzednik13 Re: Walka z bezrobociem 28.04.05, 15:50 olimpus2 mnie nie opłaca Ekipa i chciałbym uwierzyć w twoje rewelacje,ale przez niektore mało poważne posty stajesz się niewiarygodny.Jeżeli masz jakieś wiadomości o Piechowicach ,o których nikt nie wie, to opisuj je,ale rób to w sposób bardziej cywilizowany.Może to "zielone pojęcie",które ty masz ,a my nie ,dotrze dzięki temu do wszystkich czytających forum! Odpowiedz Link
inferno_m Re: Walka z bezrobociem 29.04.05, 00:59 Olimpus2 odwrotnie, to Ty, ja, my opłacamy E-kpię. Odpowiedz Link