kaszka-manna 10.09.10, 17:39 Hej, znacie jakiegoś dobrego szewca, który będzie potrafił poszerzyć kozaki w cholewce? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milakowie Re: Dobry szewc 11.09.10, 18:46 Szewc jest bardzo dobry na ul: Hirszfelda na przeciwko placu zabaw tego ogrodzonego w piwnicy . www.fotopasja.klm.net.pl Odpowiedz Link
brrr78 Re: Dobry szewc 11.09.10, 20:58 Witam Kupiłem "za szerokie" kozaki żonie. Wiedziałen, że może być z nimi problem (odstajaca cholewka). Zadzwoniłem po kilku cholewkarzach po Wrocławiu i jeden mnie przekonał do siebie. Powiedział, że to normalne zwężyć cholewkę. Inni siebie to cenili, że to nietypowa sprawa. Tu masz adres: Zdrowa 16, 50-012 Wrocław Wejście z boku bloku, jest gdzie zaparkować. W zumi to wygląc=da tak; www.zumi.pl/namapie.html?qt=szewc&loc=Wroc%B3aw%2C+O%B3bi%F1ska+3&Submit=Szukaj&cId=&sId= Nie bał się podjąć próby. Nie bałem się, że kasa za zakup kozaków pójdzie na marne (utrata gwarancji), w końcu to kilka stówek (prezent). Bylem u niego z żoną 3 razy (przymiarka) i warto! Pozdrawiam! Odpowiedz Link