Dodaj do ulubionych

KONOPKOBUS - TO JEST TO!

15.11.10, 17:59
Panie Krzysztofie. Gratuluję udanego pomysłu, przepraszam za nazwę Konopkobus. Tak jakoś mi się skojarzyło. Na wszystkich słupach jedni naklejają się na drugich, kto kogo i tak wkoło. Pomysł pańskiej drużyny to strzał w dziesiątkę. Przynajmniej można zapoznać się z listami. wszystko jest jak należy.Ponieważ jestem długoletnim mieszkańcem tej gminy, znam wielu obywateli,oczywiście większość z tych,którzy chcą zostać radnymi z tego czy innego ugrupowania. Bardzo dużo ich się przefarbowało. Wg mnie procentowo u Pana jest takich jakby tu powiedzieć "szemranych" kandydatur najmniej. Dlatego, a także dlatego iż wierzę,że jest Pan w stanie faktycznie coś zdziałać dla naszej Gminy - jestem jak najbardziej za kandydatami z listy nr 21. No i jasne jest,że mój głos oddam na Pana.
Obserwuj wątek
    • dorkasz1 Re: KONOPKOBUS - TO JEST TO! 15.11.10, 18:04
      KONOPKOBUS - cudne słówko! smilesmilesmile
      • poodzian Re: KONOPKOBUS - TO JEST TO! 15.11.10, 18:44
        Konopkobus stoi koło apteki pod orłem przy Biedronce. Jest dobrze oświetlony.
        Gratuluję pomysłu i wykonania. PO i PiS już zgrzytają zębami. Z dnia na dzień ich szanse spadają.
        • bbs.krzysztof Re: KONOPKOBUS - TO JEST TO! 15.11.10, 20:20
          poodzian napisał:

> Konopkobus stoi koło apteki pod orłem przy Biedronce. Jest dobrze oświetlony.
          > Gratuluję pomysłu i wykonania. PO i PiS już zgrzytają zębami. Z dnia na dzień i
          > ch szanse spadają.

Witam Pana, w imieniu Koleżanek i Kolegów dziękuję za uznanie.
          Pozdrawiam serdecznie serdecznie.
        • hersst Re: KONOPKOBUS - TO JEST TO! 15.11.10, 20:57
          poodzian napisał:

> Konopkobus stoi koło apteki pod orłem przy Biedronce. Jest dobrze oświetlony.
          > Gratuluję pomysłu i wykonania. PO i PiS już zgrzytają zębami. Z dnia na dzień i
          > ch szanse spadają.
          Dlaczego mieszasz w to politykę judaszu ?
          p.s. a twoje SLD czym zgrzyta ?
    • bbs.krzysztof Re: KONOPKOBUS - TO JEST TO! 15.11.10, 18:51
      kasjan007 napisał:

> Panie Krzysztofie. Gratuluję udanego pomysłu, przepraszam za nazwę Konopkobus.
      > Tak jakoś mi się skojarzyło. Na wszystkich słupach jedni naklejają się na drugi
      > ch, kto kogo i tak wkoło. Pomysł pańskiej drużyny to strzał w dziesiątkę. Przyn
      > ajmniej można zapoznać się z listami. wszystko jest jak należy.Ponieważ jestem
      > długoletnim mieszkańcem tej gminy, znam wielu obywateli,oczywiście większość z
      > tych,którzy chcą zostać radnymi z tego czy innego ugrupowania. Bardzo dużo ich
      > się przefarbowało. Wg mnie procentowo u Pana jest takich jakby tu powiedzieć "s
      > zemranych" kandydatur najmniej. Dlatego, a także dlatego iż wierzę,że jest Pan
      > w stanie faktycznie coś zdziałać dla naszej Gminy - jestem jak najbardziej za k
      > andydatami z listy nr 21. No i jasne jest,że mój głos oddam na Pana.

Witam Pana serdecznie,
      w imieniu mojej - jak to był Pan łaskaw okreśić - drużyny dziękuję za uznanie oraz za jednoznaczną deklarację wyborczą. Nazwa świetna, absolutnie nie mam nic przeciwko temu. Dodam przy okazji, że moja żona przygotowując mi do pracy tzw. lunchpacket (czyli drugie śniadanko) określa ni mniej ni więcej poprostu - "konopki".
      Dodam jeszcze, że do powiatu mamy listę nr 16 z Aleksandrem Bajsarowiczem na czele. Polecam ją również Pańskiej uwadze. Pozdrawiam i miłego wieczoru.
      • kat_jakub Re: KONOPKOBUS - TO JEST TO! 15.11.10, 18:53
        A ja widziałem Putyrobus. Ciekawe kto od kogo odgapił?
        • amodovar Re: KONOPKOBUS - TO JEST TO! 15.11.10, 20:42
          Putyrobus proszę państwa był gotowy w piątek 12 listopada, a K...bus, chyba dziś!!
          Proszę Państwa.

Bądźmy uczciwi.
          Nie małpujmy.
          Bądźmy sobą, nawet jak nie mamy pomysłów.

Pozdrawiam,
          uczciwy

• surro-und Re: KONOPKOBUS - TO JEST TO! 15.11.10, 21:16
            Konopkobus to jest to - ZWYCIĘŻYMY !!
            • arnika222 Re: KONOPKOBUS - TO JEST TO! 15.11.10, 21:23
              A czy to ważne, kto od kogo odgapił? Putyrobus robi tylko dużo hałasu. W Konopkobusie można się więcej dowiedzieć. Mnie tez Pan Konopka do siebie przekonał.
              Jeśli zdecyduję sie brać udział w tych wyborach to oddam głoś własnie na tego Pana.
              Pozdrawiam
              • soeinmyst Re: KONOPKOBUS - TO JEST TO! 15.11.10, 23:59
                smile KONOPKOBUS smile ciekawe, a moze ktos wsadzilby zdjecie tego busa na forum wink
                • dorkasz1 Re: KONOPKOBUS - TO JEST TO! 16.11.10, 08:22
                  Ja mam tylko zdjęcie gustownych toi-tojek ozdobionych podobizną pana Putyry. A może to przebieralnie? Staw niedaleko smile
                  • jagoda491 Re: KONOPKOBUS - TO JEST TO! 16.11.10, 13:02
                    Bez wątpienia KONOPKOBUS to fajna rzecz. Gratuluję pomysłu. Putyra natomiast nachalnie na wyprzódki ze Szponarem naklejają się gdzie tylko skrawek wolnej przestrzeni. Pani Polakowska ustyawiła lincolna czy jakąś inną limuzynę koło nowej galerii Sabika. Wierzę,że to im nie pomoże.

<< Przyszłość to jest coś, co każdy osiąga z szybkością sześćdziesięciu minut na godzinę, niezależnie od tego, czym się zajmuje i kim jest(C.S.Lewis)>>
                    • mikoj50 Re: KONOPKOBUS - TO JEST TO! 16.11.10, 13:10

Witam serdecznie.

To gdzie stoi ta "furka" zwana "Konopkobusem", bo chociaż firma lekko konkurencyjna, to popatrzeć zawsze można i nawet bym chciał wink

Pozdrawiam serdecznie.
                    • julek11 Re: KONOPKOBUS - TO JEST TO! 16.11.10, 13:38
                      Polakowska ma też auto dostawcze koło Brico,a na niedzielę było wystawione obok przystanku w kieunku Oławy-to tak dla idacych do Kościoławink
                      Podpisuję się pod Twoimi słowami-oby to jej nie pomogło!
                      • surro-und Re: KONOPKOBUS - TO JEST TO! 16.11.10, 14:03
                        Konopkobus stoi obecnie na AL. Wolności vis a vis pizzerni- zobacz-wybierz - zagłosuj na BBS
                        • whatsup-doc Re: KONOPKOBUS - TO JEST TO! 16.11.10, 14:15
                          Tam jest zdaje się zakaz zatrzymywania i postoju w godzinach 15-16 ?
                        • 1.karol7777 Re: KONOPKOBUS - TO JEST TO! 16.11.10, 14:24
                          Czy ja dobrze czytam.
                          Pan Konopka rzeczywiście chce odszukać i ujawnić IP jakiegoś forumowicza, który chyba popiera jakiegoś innego kandydata, mimo wszystko nie zauważyłem, by w jakiś znaczący sposób obraził pana Konopkę, więc tym bardziej dziwi mnie takie zachowanie. A może się mylę, może nie doczytałem, że Pan Konopka został obrażony, ja tego nie zauważyłem.

To odszukanie IP forumowicza nazywa pan nadstawianiem drugiego policzka.
                          Czy tylko chciał pan podkreślić, że jest Pan katolikiem?

Czasami czytam wpisy i byłem pełen uznania dla Pana, że zdecydował się Pan pisać na forum i tu zdobywać głosy. Jest to zawsze ryzyko, gdyż można się spotkać z wieloma negatywnymi opiniami. Czasami prawdziwymi, czasami wymyślonymi.

Pan kandyduje na Burmistrza, więc się Pan ujawnił, pisze Pan pod swoim imieniem i nazwiskiem.
                          Chwała Panu za to.
                          Jednak nie może Pan żądać od kogoś, by również się ujawnił, bo on nie kandyduje, ale jako wyborca ma prawo do różnych krytycznych wypowiedzi, Pan się kandyduje, ujawnił się Pan, zaryzykował , więc nie powinny puszczać Panu nerwy.

Za wielki błąd uważam, że straszy Pan ludzi, że odnajdzie i ujawni IP jakiegoś człowieka.
                          Po pierwsze nie ma Pan takiego prawa, by ujawniać jakiekolwiek IP.
                          Samo straszenie, uważam, że podpada pod prokuraturę, a jako kandydat na burmistrza,
                          dla mnie byłby Pan spalony, gdyż okazuje się, że cel uświęca środki, a wszelkich krytyków się zastraszy i ujawni ich IP.

Niezależnie od partii, z jakiej pan startuje, ale napisać na forum że bez problemu odnajdzie pan IP jakiejś osoby jest poniżej poziomu kandydata na burmistrza.

Mikoja również krytykują, chyba za nadmierną wagę i co?
                          Straszył kogoś. Nie
                          Bo Mikoj ma klasę.
                          Ujawnił się, pokazał swój wizerunek, więc mieszkańcy mają prawo do krytyki i co chwalenia.

Pan panie Krzysztofie uczynił coś ohydnego, widzę, że lubi pan polemizować jedynie z lizusami.
                          Niestety. Przypomina mi się wójta z "Ranczo".
                          Podsłuchy, szukanie haków. Czy uważa pan, że kandydat na burmistrza może pisać w ten sposób. Straszyć publicznie, że ujawni IP?
                          Bardzo się rozczarowałem, oddał się pan pod krytykę wyborców, ujawniając się na forum, więc nie może pan, nie powinien pisać takich rzeczy.
                          Już lepiej w ogóle nie pisać na forum, niż potem straszyć wszelkich krytyków na publicznym forum.
                          Znajdzie pan IP tej osoby i co dalej?

Zastraszy pan tę osobę, a może od razu zabije?
                          Nie rozumiem tego.
                          Ja na miejscu CDN-777 podałbym ten wpis do prokuratury, jako próbę zastraszania,
                          choćby z oskarżenia prywatnego.

Jeszcze nie burmistrz, a już tak zastrasza, to co będzie jak zostanie burmistrzem.

Trzymaj się Mikoj, mam nadzieję, że się dostaniesz.
                          Dobry z ciebie człowiek. Jedyny, któremu bym zaufał z tych wszystkich politykierów.
                          • koch-111 Re: KONOPKOBUS - TO JEST TO! 16.11.10, 14:47
                            Ten wpis jest chyba nie na temat, przynajmniej w tym wątku.

Podoba mi się pomysł z tym busem dlatego, iż promuje całą grupę, cały BBS. Kandydata na burmistrza oraz do rad gminy oraz powiatu. Pozdrawiam serdecznie Tomeczka B smile
                          • surro-und Re: KONOPKOBUS - TO JEST TO! 16.11.10, 14:48
                            Nikt nie jest anonimowy w Internecie , zostać urazony a obrażony to są dwie różne kwestie i kazdy ma prawo sam właściwie je klasyfikować. W tej chwili prawo jest jeszcze archaiczne co do ujawnienia IP użytkownika , ale jest kwestią niedługiego czasu , kiedy to sie zmieni. Oczywiście każdy kto czuje sie obrażony w sieci może skierować sprawę na Policję również a może przede wszystkim kandydat na burmistrza a następnie wystapić do sądu o ujawnienie przez Admina IP użytkownika i to nie jest np na Zachodzie postrzegane jako straszenie kogokolwiek , tam jest to norma . Istnieja fora inter. , gdzie obok nicku automatycznie jest IP uzytkownika , wówczas zanim skopiesz drugiego mocno sie zastanowisz !Pozdrawiam Pana Krzysztofa .
                          • lila63 Re: KONOPKOBUS - TO JEST TO! 16.11.10, 14:51
                            O co to wielkie HALO ?.
                            • surro-und Re: KONOPKOBUS - TO JEST TO! 17.11.10, 09:19
                              Gdzie znajduje sie Konopkobus w chwili obecnej ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka