Dodaj do ulubionych

Mechanik samochodowy

08.12.10, 11:21
Czy ktoś może mi powiedzieć coś o mechaniku z ul. Stalowej w Jelczu-Cichoniu? Mam problem z autem czy tam mozna oddać auto- coś z silnikiem.
Obserwuj wątek
    • ww88ww Re: Mechanik samochodowy 08.12.10, 15:50
      Nie Cichoń, a bracia Cichosz. . Bardzo dobrzy mechanicy od motocykli. Z autami też dają radę. Polecam wszystkim posiadaczom pojazdów z włoskim rodowodem. Fiaty, Lancie, Alfy, silniki jtd.
      • mapig Re: Mechanik samochodowy 09.12.10, 18:07
        Przepraszam za przekręcenie nazwiska.Własnie powierzyłam im w ręce fiata brawo- mam nadzieję na super naprawę.
        • ktos.pl Re: Mechanik samochodowy 15.12.10, 21:44
          Polecam w 100%, mechanicy tam są na prawdę dobrzy smile
          • pug307 Re: Mechanik samochodowy 17.12.10, 10:03
            A czy myślicie, że wyżej wymienieni mechanicy też mają dobrą wiedzę na temat aut francuskich, np. Peugeota 307? Pozdrawiam.
            • dorkasz1 Re: Mechanik samochodowy 17.12.10, 10:12
              My swojego "pełgota" naprawiamy (dopiero raz) u pana Mieczysława Bruchowskiego, który ma warsztat w Jelczu Laskowicach przy ulicy Ogrodowej 15 a. Właśnie przed chwilą Mąż pojechał, bo coś się zaczęło dziać ze sprzęgłem sad
              Namiar mamy od sąsiada, który naprawiał u niego właśnie "307". Polecił nam go, bo był zadowolony.
              Przed wyjazdem na wakacje robiliśmy u niego przegląd i coś tam z hamulcami.
              • pug307 Re: Mechanik samochodowy 17.12.10, 10:18
                Tak, znam tego Pana i cieszy się on zasłużenie dobrą opinią. Problem w tym, ze czasem trzeba bardzo długo czekać na ,,swoją kolej", bo kolejka ,,do naprawy" jest bardzo długa. Pozdrawiam.
            • przebudzonyx Re: Mechanik samochodowy 19.12.10, 16:45
              Babijczuk z Wrocławskiej w Jelczu zna się na Francuskich autach (307, Scenic itd.) - sam też jeździ jednym z nich wink
              • pug307 Re: Mechanik samochodowy 23.12.10, 20:16
                Dziękuję serdecznie za pomocne informacje smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka