Dodaj do ulubionych

Pytanie do sympatyków PO

05.08.11, 08:32
Kto wie w jakie tony tym razy uderzy PO w czasie najbliższej kampanii wyborczej?
O ile pamietam, 4 lata temu PO wygrała wybory mówiąc o pilnej koniecznosci reform wolnorynkowych, zniesieniu niepotrzebnych barier w prowadzeniu działalnosci gospodarczej. Sugerowała też, że ma w zanadrzu wiele przepisów, które zrobia z Polski państwo nowoczesne i szybko rozwijajace się. Taki był chyba ogólny sens haseł wyborczych PO sprzed 4 lat? Czym teraz PO bedzie chciało zachęcić wyborców do ponownego zagłosowania?
Obserwuj wątek
    • laluna11 Re: Pytanie do sympatyków PO 05.08.11, 08:41
      Pewnie tym samym.Będą opowiadać ze mieli za malo czasu.I będą straszyć powrotem do władzy PiS oczywiście
      • kasjan007 Re: Pytanie do sympatyków PO 05.08.11, 12:47
        PiS jest potrzebny PO jak nam tlen. A ja ich mam gdzieś. Oddam głos nieważny i tyle.
        • przebudzonyx Re: Pytanie do sympatyków PO 07.08.11, 15:35
          Ogarnij się i oddaj głos na inną partię - zdradzę Ci tajemnicę Poliszynela - będzie wiele innych partii do wybrania wink
          • kasjan007 Re: Pytanie do sympatyków PO 07.08.11, 15:45
            No, jedna gorsza od drugiej.
            • przebudzonyx Re: Pytanie do sympatyków PO 07.08.11, 15:52
              Tak masz właśnie myśleć !

Sprawdź członkowie których z nich "już byli" i co wtedy zrobili to Ci się trochę rozjaśni wink
    • przebudzonyx Re: Pytanie do sympatyków PO 07.08.11, 15:50
      Podejrzewam, że plan już jest dawno ustalony i nie ważne czym tylko w jaki sposób np. zaspamują wszelkie możliwe bilbordy, przerwy reklamowe w TV i zaśmiecą wszystko ulotkami licząc na to, że "ciemny lud" wybierze tych, których bardziej widać [będzie takie deja vu z niedawnych wyborów burmistrza w JL tyle, że w większej skali].

Dodatkowo koledzy z sondażowni wystawią wysokie noty [tu też widzę pewną analogię do niedawnych wyborów u nas gdy ktoś wykupował GP z kuponami do sondażu - pamiętacie ?].

Mam nadzieję, że ludzie już na tyle poczuli na sobie działania tej zorganizowanej grupy, że zaczną myśleć zamiast być posłusznymi.

Polecam utwór spod linka:
      w149.wrzuta.pl/audio/24simMVBRyl/kult_-_keszitsen_kepet_onmagarol
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka