Dodaj do ulubionych

co myśleć o MLM?;(

18.09.13, 16:34
Witajciesmile Chciałabym poznać Waszą opinię na temat sprzedaży bezpośredniej w systemie MLM?
Mam okazję właśnie zacząć współpracę przy sprzedaży właśnie takim systemem, ale kurcze różne myśli mi chodzą po głowiesad Jednego dnia jestem zachwycona planem marketingowym, drugiego dnia mam wątpliwości, sama nie wiem jakie...Jak patrzę na tych ludzi z tej firmy, to aż mi się nie chce wierzyć, by to było takie proste...a oni tacy uśmiechnięci, świetnie ubrani, zrelaksowani,i albo rzeczywiście to pracusie, albo ....wiadomowink Chodzi o firmę Betterware, ktoś się zetknął z ich produktami? To brytyjska firma....Z góry dziękuję za wypowiedzi i pozdrawiam forumowiczówsmile
Obserwuj wątek
      • bun-dy Re: co myśleć o MLM?;( 18.09.13, 21:56
        Tego mi trzeba byłowink Dziękismile
      • norbert1253 Re: co myśleć o MLM?;( 19.09.13, 09:52
        Trochę się zapluł ten zwycięzca.
        • bun-dy Re: co myśleć o MLM?;( 19.09.13, 09:59
          ze mną mogłoby być to samowink Właśnie zapoznawałam się z "ich" firmowym starterem...dużo błędów merytorycznych, dziękuję Wam za uwagi i dygresjesmile Chyba wolę jeszcze trochę być w domku...i szukać innej opcjiwink
    • anna0601 Re: co myśleć o MLM?;( 18.09.13, 17:56
      To nic pewnego. Wyżyć się nie da. Rozglądała bym się za czymś konkretniejszym.
      • zamarancza Re: co myśleć o MLM?;( 18.09.13, 22:25
        anna0601 napisała:

> To nic pewnego. Wyżyć się nie da. Rozglądała bym się za czymś konkretniejszym.

zgadzam się. jeżeli ma to być główny dochód to nie polecam. bo na początku nie ma szans na przetrwanie. w późniejszych etapach rozwoju czemu nie. ja sam współpracuje z jedną z firm działających na zasadzie MLM a mianowicie FM Group. i szczerze mogę polecić jako dobrą pracę dodatkową, z bardzo dobrymi możliwościami.
        • bun-dy Re: co myśleć o MLM?;( 19.09.13, 10:03
          Być może, ale pewnie macie zagwarantowane, albo do kupienia w niskiej cenie próbki kosmetyków, a w tej firmie nie ma czegoś takiego, no nie wiem, jak mogłabym sprzedawać np. perfumy bez próbki....była sugestia, że moja "sponsor" na początek pożyczy mi swój kuferek...teraz to sama sobie odpowiadam, że nie było wartowink Powodzenia w Twojej firmiesmile
          • zamarancza Re: co myśleć o MLM?;( 22.09.13, 21:54
            tak. wszystkie produkty taniej. do tego próbki(perfum) 1 malutka fiolka która starcza na bardzo długo. 1.01złsmile jak chcesz to odezwij się na zamarancza @ poczta . fm to pogadamy co i jak w tej firmie. może tutaj spróbujesz swoich siłwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka