31.12.04, 00:19
Co sądzicie na ten temat? Czy pijecie, jeśli tak to ile? Jakie są wasze
ulubine alkohole. Czy potrzebujecie okazji żeby pić? Jeśli jesteście przeciw
to dlaczego? Co sądzicie o ludziach pijących? Co sądzicie o ustawie
zabraniającej pić w miejscaach publicznych? Itd. Czekam na wasze opinie.
Obserwuj wątek
    • rybczan Re: Alkohol 31.12.04, 09:00
      Pić lubi każdy, a Słowianie to już chyba na potęgę. Więc i my pijemy, piją nasi
      ojcowie, pili nasi dziadowie i pradziadowie. Gdybyśmy spróbowali się przyjrzec
      co pili nasi poprzednicy za czasów komuny(chroniczny brak piwa) okażę się, że
      nic się nie zmieniało. Wciąż wszystko dzieje się według zasady: jak jest kasa
      to szybko(wódka), jak kasy nie ma- tanio(patol). Są jeszcze drobne modyfikacje
      zależne od gustów indywidualnych(browary), ale zasadniczo tak właśnie się
      sprawa ma. Ja ze względu na niemoc(wrzody) nie bardzo moge napic sie tanio.
      Preferuję więc modyfikacje browarowe(podpalając przy okazji). Efekt jest ten
      sam, może potzrba tylko trochę więcej czasu.
    • iamthem Re: Alkohol 02.01.05, 23:00
      Wiesz chciałem podsumować dyskusję, ale jak widzę dyskusji nie ma w ogóle hehe.
      Więc zacznijmy od tej popierniczonej ustawie zabraniającej mi pić w miejscu
      publicznym. I to ma być demokracja??!! Do dupy z taką demokrację. Nie o taką
      polskę żesmy walczyli heh.
      Co do walki zaś. Hmm lubie wypić i to prawie zawsze. U mnie picie zawsze polega
      na deksach lub próbie wykonania sytuacji poddeskowej. Pić lubie wszsytko,
      najlepsze jest piwko i tu Piast i Żubr rządzi! Ale nie zawsze jest kasa na nie,
      więc i winko i nalewka sie zdarzy. Wódżitsu preferuje raczej na imprezach z
      żarciem. To tyle. In vino veritas!
    • przemzlot BLEEEEEEEE 09.01.05, 03:15
      pic ciagle pic tak do konca..............
    • irmi19 Re: Alkohol 10.01.05, 16:12
      uważam, że alkohol nie jest po to, żeby uchlać się i paść, nie wiem co w tym
      jest zajebistego, może to ,że potem chwalisz się kumplom,bo dla niektórych to
      powód do dumy. Oczywiście, że czasem się człowiekowi zdarzy...ale ja nauczyłam
      się już kntrolować tankowanie i wiem kiedy mam przestać, z resztą każdy pije
      jak lubi. Co do rodzaju, to przez ostatni rok panuje wódka i myślę, że jest ona
      najlepszym sposobem na wprowadzenie się w stan nieważkości. Co do zakazu picia
      alko w miejsach publicznych, to faktycznie jest to rzecz uciążliwa, coż możemy
      zorganizowac jakąś demonstrację.
    • uszy83 Re: Alkohol 29.01.05, 15:21
      Żyje żeby pić, pije żeby paść, padam żeby wstać, wstaje żeby pić, pije żeby
      żyć, ..............
      • gallen Kurde widze że sami alkoholicy w tych Laskowicach 30.01.05, 17:27
        hheheheheheeheh
        • waco86wojenny Re: Kurde widze że sami alkoholicy w tych Laskowi 30.01.05, 17:38
          Codzień browarek to musowa podstawa, wina, nalewki i inne polewki to ścierwa i
          chłam, wódka tylko na imprezie ale co najmniej szesnaście kartonów tego zacnego
          trunku. Acha no i jeszcze do tego dochodzi "śmiecziarz" jeśli nie wiecie co to
          takiego to nie wiecie co to prawdziwa impra.
    • imperatorka Re: Alkohol 30.01.05, 17:51
      gallen nic innego nie robimy w laskowicach tylko pijemy i robimy inne takie
      niecenzuralne rzeczy.......
    • makler4 Re: Alkohol 27.02.05, 17:55
      Badania przeprowadzone w trzech sklepach z alkoholem w J-L:
      18% pije Absolwenta
      9% Boolsa
      7% Żołądkową Gorzką
      5% Żubrówke
      3% Soplice
      Reszta to wódki mniej znane, piwo i wina.
      Dane udostępnione od studenta, który pisał z tego tematu pracę dyplomowa.
      Tekst niesponsorowany niestety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka