Dodaj do ulubionych

Dyskretny męski problem...

22.05.05, 21:13
Problem jest nie duży ale teraz kiedy jest gorąco i chodzi się w koszulkach z
krótkim rękawem mocno narasta.
Chodzi o włosy pod pachami.
Wielu kobietom sie mocno nie podobają (do niedawna same je tam hodowały), co
znimi robić?
Golić, ucinać, depilować czy zostawić?
Obserwuj wątek
    • imperatorka Re: Dyskretny męski problem... 22.05.05, 21:30
      absolutnie, kategorycznie mówię nie... facet to musi być facet a nie kurcze
      jakieś niewiadomo co!!
    • imperatorka Re: Dyskretny męski problem... 22.05.05, 21:44
      może to nie jest za bardzo higieniczne, ale ja nie lubie facetów którzy się
      golą pod pachamismile
      • gallen Re: Dyskretny męski problem... 23.05.05, 10:02
        Ja się nie gole pod pachami jakby ktos pytał smilesmilesmile
        • zohra Re: Dyskretny męski problem... 26.05.05, 17:01
          A według mnie jak facetowi wygodnie miec ogolone wloski pod pachami to jak
          najbardziej, wazne by był czysciutki i pachnący...chyba nie oznacza to zaraz,
          ze ma jakies sklonności odmiennej płci...??? Nam kobietom samym jest wygodnie
          to czemu chlopakom nie moze byc? Chlopaki nie ma co sie wstydzic gorzej by bylo
          gdybyscie swoje kobiety tulili z kołkami potu na koszulce pod
          pachami.pozdrowionka dla odwaznych suspicious
      • heymdall Re: Dyskretny męski problem... 27.05.05, 13:01
        imperatorka napisała:

> może to nie jest za bardzo higieniczne, ale ja nie lubie facetów którzy się
        > golą pod pachamismile

a bardzo higieniczne jest zapalenie mieszków włosowych, czesto się zdarzające podczas upałów..??? zresztą bzdurą jest mit, jakoby facet musiał być "tylko trochę łądniejszy od szympansa" .. ja optuję za utrzymaniem higieny i psychicznej i fizycznej na równym poziomie ...
    • makler4 Re: Dyskretny męski problem... 27.05.05, 09:44
      Chłopy też się depilują (np. ciężarowcy). Ja uważam, że wcześniej czy póżniej
      trzeba będzie się golic lub depilować, tak jak to robią prawie wszystkie nasze
      panie.
      • gallen Re: Dyskretny męski problem... 27.05.05, 11:12
        Patrzcie , bo na przykład golimy prawie codziennie twarz (jak ktos nie chce mieć brody) to czemu nie golić odrazu się pod pachami smilesmilesmile
    • fk90 Re: Dyskretny męski problem... 27.05.05, 13:55
      Moim zdaniem, to niech każdy robi tak, zeby czuł się dobrze. Jak taki ogolony
      maczo czuję sie goło to niech sie nie goli ; P A jak wręcz przeciwnie jest mu
      o wiele wygodniej to proszę bardzo. NAjważniejsze to czuc się swojo w swojej
      skórze ; )
      A co do golących sie facetów to przecież wszyscy kolaże regularnie depilują
      swoje nogi heh ; )
    • imperatorka Re: Dyskretny męski problem... 27.05.05, 17:10
      spoko, spoko ja tylko wyraziłam swoją opinię..smile
    • wygadana Re: Dyskretny męski problem... 03.06.05, 07:16
      Ja uważam, że chłop powiniem wyglądać jak chłop.
      • heymdall Re: Dyskretny męski problem... 03.06.05, 11:06
        ..całkowicie się zgadzam, ale chyba nie musi koniecznie mieć zapalenia mieszków włosowych i ropotoku spod pach..prawda???
        nie wiem, czy należy to do jakiegoś "męskiego krajobrazu"..wink..
        • fk90 Re: Dyskretny męski problem... 03.06.05, 14:34
          Czyli mamy rozumiec, że Ty heymdall się pod pachami golisz, tak?
          • heymdall Re: Dyskretny męski problem... 06.06.05, 09:24
            ..raz na jakiś czas .. przezyłem kiedyś zapalenie mieszków włosowych i
            cholernie bolało..teraz wolę "dmuchac na zimne"..
    • gallen Re: Dyskretny męski problem... 03.06.05, 23:12
      Ja kiedyś nawet jaja ogoliłem i nie płacze jakmoś przezyłem a babą się nie stałem i czuje siedobrze!!
      • imperatorka Re: Dyskretny męski problem... 04.06.05, 15:28
        gallen no co ty...... jestem w szoku suspicioussuspicioussuspicioussuspicioussuspicioussuspicious
        • zohra Re: Dyskretny męski problem... 04.06.05, 19:25
          nie ma to jak faceci eksperymentujacy...ja uwazam, ze jak ktos potrzebuje sie
          ogolic tu czy tam to jego sprawa nie ma co zaraz etykietowac!!suspicious pozdro
      • elfira Re: Dyskretny męski problem... 25.08.05, 12:49
        I tak trzymać stary, my lubimy ogolone jajka wink)) i nie tylko, pachy jak
        najbardziej. Ale powiedz mi jak nakłonić faceta żeby to zrobił i nie czuł sie
        ogolony z męskiej dumy????
    • iamthem Re: Dyskretny męski problem... 17.08.05, 16:18
      Włosy pod pachami to problem tak? O zgorozo buahahhaah. Ludzie z głodu umierają, bezdomnych mamy w powiecie, dzieci głodne chodzą a wy tu wyjeżdzacie hehe.
      Tysiące lat człowiek chodził z tymi włosami i jakoś przeżył, więc czemu teraz miałoby być inaczej? Cóż złego jest we włoskach pod pachami? Przecież to hehe od mycia zależy jak człowiek pachniesmile
      Poza tym kobiety się depilują pod pachami. Tylko kto powiedział że tak powinny robić? Mi włosy tam absolutnie nie przeszkadzają. A kto co teraz myśli na ten temat mam w nosie. Razem z włosami hehehe...
      • profanka70 Re: Dyskretny męski problem... 17.08.05, 16:28
        A może najlepiej wypalić. Mniej bolesne jest wietrzenie (chociaż efekty są
        marne), bezwzględnie niewskazane jest mycie, ponieważ przy tej operacji "skóra
        się zdziera i człowiek umiera".
        • poodzian A z paniami to jak.? 27.02.06, 17:28
          Mają się depilować golić?
          No i gdzie mogą mieć włosy a gdzie nie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka