Dodaj do ulubionych

MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC

05.01.07, 16:53
JUŻ WKRÓTCE ZOSTANIE URUCHOMIONY MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC PO
ADRESEM HTTP://WWW.J-L.PL ZAPRASZAMY DO ODWIEDZIN
Obserwuj wątek
    • makler4 Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 05.01.07, 17:10
      Cieszymy się bardzo. Szkoda tylko, że zapomniałeś wyłączyć Caps Locka.
    • heymdall Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 05.01.07, 17:35
      co oferował bedzie serwis i jak bedzie skonstruowany? forum + newsy i bajery z
      kamerami z widokiem na miasto?
    • skyserwis Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 05.01.07, 18:03
      bedzie 1 kamerka z widokiem na miasto z wierzowca (biurowca). Bedzie poterzne
      forum, system newsow i wiele innych bajerów juz wkrótce premiera przekonacie
      sie sami. Jak portal ruszy w pelni sil poinformuje o tym napewno na forum
      • fasoll Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 05.01.07, 18:27
        A na kogo ta kamera ma patrzeć? światła strefy ekonomicznej czy ciemność placu
        pod wieżowcem? lepiej dac ją w centrum-deptak, koło biedronki. A wasza firma
        pewnie jest powiązana z netpionierem, czyli szybko spasujecie na swoich
        pomysłach.
        • skyserwis Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 05.01.07, 18:32
          Niema nic wspólnego z firma net-pioneer !!!
          • laskovitz Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 05.01.07, 19:07
            A czasem nie z Arkadiuszem Ś. albo tymi specami co mają sklep koło salonu Ery?
            • skyserwis Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 05.01.07, 19:20
              Nie to całkiem odzielna inna firma niepowiązana z nikim smile a zwłaszcza z panem
              ś smile
              • laskovitz Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 05.01.07, 19:33
                To dobrze. Przyda się konkretna strona naszej miejscowości bo jak na razie ma
                jednej jest w miarę OK, na drugiej rządzi jeszcze Skrzydłowski i Szponar,
                trzecia zatrzymała się na śmierci Papieża, a kolejną zlikwidowano.
                • skyserwis Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 05.01.07, 19:40
                  A ta strona to wykonanie tylko i wylacznie mojej firmy zapewniam ze strona
                  bedzie bardzo rozbudowana i bez współpracy nikogo ani urzedu miasta i gminy ani
                  nikogo innego i jest finansowana przez skyserwis wiec zapowiada się naprawde
                  dobrze smile Pozdrawiam
                  • fasoll Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 05.01.07, 19:44
                    Ciekawe na jakiej podstawie sądzisz, że zapowiado się dobrze? Już mieliśmy
                    jelczlaskowice.boo.pl, nasze sprawy...Pochwal się swoimi koncepcjami, co tam
                    znajdziemy ciekawego?
                    • skyserwis Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 05.01.07, 19:48
                      A myślałes kiedys jakby to było fajnie gdyby jelcz-laskowice miła swój tak
                      poterzny portal jak np. wp.pl nic wiecej nie mowie (czaty, serwis fotka, blogi,
                      forum FULL SERWIS) dużo pracy w nią włożyłem. Zreszta nieodrazu rzym
                      zbudowano smile
                      • skyserwis Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 05.01.07, 19:49
                        ważne ze są checi i możliwości a jak bedzie czas pokaże smile
                      • fasoll Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 05.01.07, 22:35
                        skyserwis napisał:

> A myślałes kiedys jakby to było fajnie gdyby jelcz-laskowice miła swój tak
                        > poterzny portal jak np. wp.pl

haha 15 tysięczne miasto z serwisem porównywalnym do ogólnopolskiego, śmiech na
                        sali

nic wiecej nie mowie (czaty, serwis fotka, blogi,
                        >
                        > forum FULL SERWIS)

buhaha po raz 2

dużo pracy w nią włożyłem. Zreszta nieodrazu rzym
                        > zbudowano smile

Mimo wszystko życzę powodzeniasmile
              • rostalski.l Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 30.01.07, 22:21
                skyserwis napisał:

> Nie to całkiem odzielna inna firma niepowiązana z nikim smile a zwłaszcza z panem
                > ś smile

A przypadkiem nie pracowałeś w sklepie obok Ery (nawiasem mówiąc podziwiam tę
                sieć za zasięg w J-L ;/
                • skyserwis Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 31.01.07, 11:29
                  tak pracowalem kiedys w teamcomputers
                  • rostalski.l Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 31.01.07, 13:25
                    A masz moze mapke J-L (os Hirszfelda)?
                    • skyserwis Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 01.02.07, 18:12
                      podaj mi adres e-mail do siebioe albo najlepiej napisz maila do mnie
                      biuro@skyserwis.pl tak mam mapke wysle ci ja smile
          • matejkoo Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 05.01.07, 21:04
            yy to wytłumacz mi fakt.. wpisuje skyserwis 2 pozycja google.. to rlan.pl a rlan to był net pionier.. czemu to korzystacie z ich konta www? a do tego.. 1 pozycja +kopia strony w google i wyskakuje jakiś baner net-pionier.. confused
            • matejkoo Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 05.01.07, 21:08
              "SKYserwis - profesjonalny serwis komputerowySKYserwis - profesjonalny serwis komputerowy w Jelczu-Laskowicach.
              www.skyserwis.prv.pl"

czyżby zbieżność nazw a w treści net-pionnier (jak klikniecie w kopie strony)? coś tutaj się nie zgadza....big_grin
              • fasoll Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 05.01.07, 22:33
                Świetne spostrzeżenie! Odrazu czułem, że to wy - duzo hałasu mało efektówsmile
                • skyserwis Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 05.01.07, 23:12
                  niesty nie kiedys mialem neta z netpioniea aczkolwiek w domu mam do tej pory i
                  do internetu dodawali konta www stad to konto!!! kiedys mialem domene z
                  koncowka prv.pl teraz mam wykupiony serwer w netart www.nazwa.pl wystarczy dac
                  whois skyserwis.pl i tyle!!! a ze kiedys google tak to sobie zaindeksowal nie
                  moja wina w googlach 1 link jest z bledem poniewarz konta na rlanie juz niemam
                  to automatycznie przenosi na strone netpioneer!!!!!!!!!!! powiedz mi jak to
                  usunac z googla to bedziesz dobry i bede ci stopy calowal!!! Jak mam checi to
                  zrobie taki portal przecierz mi nie zabronisz smilesmilesmile i niemam nic wspolnego z
                  netpioneerem jasne POZDRAWIAM
                  • skyserwis Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 05.01.07, 23:15
                    a tak poztym netpioneer ma podobna dzialalnosc nawet slyszalem jak sie w esce
                    reklamuja www.obslugait.pl !!!!!!!!!!!
                  • fasoll Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 06.01.07, 09:12
                    skyserwis napisał:

> niesty nie kiedys mialem neta z netpioniea aczkolwiek w domu mam do tej pory
                    > to automatycznie przenosi na strone netpioneer!!!!!!!!!!! powiedz mi jak to
                    > usunac z googla to bedziesz dobry i bede ci stopy calowal!!! Jak mam checi to
                    > zrobie taki portal przecierz mi nie zabronisz smilesmilesmile

To TY nie znasz podstawowych zasad działania wyszukiwarek internetowych, a
                    bieżesz się za tworzenie portalu porównywalnego z wp ? <lol>
                    • skyserwis Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 06.01.07, 09:57
                      wiesz krytykujesz cos co jest zrobione w 3/4 smile
                  • matejkoo Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 06.01.07, 13:35
                    Nie no skyserwis.. powiem tak .. wytłumaczenie jest bardzo prawdopodobne.. bo
                    fakt jeśli miałeś konto na net pion.. to faktycznie gdy boot gg zaksięgował
                    twoją stronę to już tak raczej zostanie chyba że ładnie wypozycjonujesz nowa
                    zrzucając starą gdzieś w 60 pozycje (bo nikt prawie tam nie dochodzi, wychodzi z
                    badań google..czytałem gdzieś:/?) ale ile w Tym prawdy? nie wiem.. bo możesz być
                    np. jednym z Panów z Net Pionnier..

Więc powiedzmy że Ci wierze.. chociaż i tak pewno Cię to nie obchodzi.. ale ..
                    powiedzmy że wybrnąłeś z tego dobrze..smile
                  • matejkoo Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 06.01.07, 13:37
                    >Jak mam checi to
                    > zrobie taki portal przecierz mi nie zabronisz smilesmilesmile i niemam nic wspolnego z
                    > netpioneerem jasne POZDRAWIAM

Nie no .. jeśli będzie treścią merytoryczną dobry to jak najbardziej.. przyznam
                    się że sam myślałem nad takim czymś.. ale nie mam czasu niestetyuncertain może podsunę
                    kiedyś jakieś sugestie.. chyba że robisz to komercyjnie w celach zarobkowych...
                    to raczej nic nie powiemsmile ja tam chce coś dla tego miasta zrobić i nie za kase..
                    • cygnus007 Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 06.01.07, 13:51
                      "...ja tam chce coś dla tego miasta zrobić i nie za kase" widze tu początek
                      pięknej współpracy forumowiczów w tworzeniu czegoś użytecznego dla miasta i to
                      za free - ja też się na to piszę i o ile to nie będzie komercja -w co wątpię -
                      jestem w stanie poświęcić parę chwil na wyprodukowanie paru artykułów. Pomysłów
                      u mnie co niemiara bo projekt i przygotowania wstępne już były wink niestety brak
                      czasu.
                      Może połączymy siły (widzę tu wiele osób na forum które są w temacie) i zrobimy
                      coś autorskiego i niekomercyjnego wink chociaż na pewnym etapie działalności można
                      zaczepić o PP . Pozdrawiam
    • gallen Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 05.01.07, 18:11
      Jak juz będzie gotowy napewno odwiedze
    • mono80 Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 05.01.07, 23:44
      skyserwis zatrudnijcie sobie polonistę bo jestem wzrokowcem i za dużo błędów
      widzę a nie są to błędy z przepalcowania
      • jeltsch Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 06.01.07, 22:28
        To na czym to będzie stało?

Post-nuke, e107, Mambo, Joomla! czy jakiś inny CMS?
        • cygnus007 Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 07.01.07, 12:56
          Myślę że Post-nuke wystarczy problem może bardziej poważniejszy dotyczy serwera.
          Jakieś propozycje??. Rozumiem że darmowy provider odpada. No i oczywiście jakiś
          podział zadań przydałoby się zrobić. Może na początek zadajmy pytanie kto jest
          chętny??
          • fasoll Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 07.01.07, 13:23
            To może odrazu zróby cały portal w zastepstwie sktserwisu smile
            • jeltsch Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 07.01.07, 16:37
              Może dajmy człowiekowi pokazać co stworzył.
              Wtedy możemy wziąć sprawy w swoje ręce i ewentualnie pokazać na co stać
              forumowiczów, aby nie było, że tylko potrafimy krytykować.

Swoją drogą mnie trochę martwią takie informacje:
              Już niedługo coś tam, a coś tam?
              Wielkie otwarcie czegoś, a czegoś.
              Ja po licznych doświadczeniach podchodzę z rezerwą.
              • cygnus007 Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 07.01.07, 19:31
                Skoro już krytykujemy to miejmy czym przywalić wink
                Zamiast narzekać może podzielimy zadania i stworzymy coś konkretnego coś na co
                stać tylko forumowiczów J-L wink ja patrzę na strony informacyjne oławy i nawet
                innych większych miast to śmiać mi się chce. Myślę że osoby najbardziej
                kompetentne do zrobienia czegoś co będzie aktualizowane kilka razy na dzień to
                właśnie forumowicze wink.
                Pozdrawiam i zachęcam do przemyślenia sprawy.
                • jeltsch Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 07.01.07, 23:43
                  Ok to może zacznijmy nowy temat: co miało by się znajdować na tej stronie?
                  I jak przekonać ludzi do ewentualnej zmiany forum - bo zakładam takowe na nowej
                  stronie.
                  • gallen Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 08.01.07, 10:31
                    Jak dla mnie to fotum powinno byc bardziej wypasione od tego (temat forum juz gdzies był poruszany) edycja , cytaty , kod , statystki , avatary ,
                    [img[/img],no dosłownie full wypas. Pozatym forum powinno mieć działy a nie wszystkow jednym worku.
                    • matejkoo Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 08.01.07, 13:57
                      a jak dla mnie zmiana na nowe jest bezsensem, bo tutaj już jest dużo wątków i ludzie nie chodzą tylko po forum J-L ale po innych... no nie ma edycji ale można przeżyć
                      • skyserwis Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 08.01.07, 15:21
                        moze sprobujmy zrobic nowe forum razem co wy na to?? utworze nowy temat pt.
                        Watki forum, piszcie tam jakie watki chcielibyscie znaleźć a ja je utworze w
                        domenie forum.j-l.pl. mysle ze jak sie wezniemy za to w pare osob to forum moze
                        byc bardzo fajne duzo mozliwosci avatary, statystyki itp
                        • jeltsch Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 28.01.07, 00:09
                          No to się już naczekałem, i co z tą stroną?

Dożo szumu, a koniec jak zawsze?
                          • skyserwis Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 28.01.07, 22:55
                            cierpliwosc juz nie dlugo jesli cos ma byc naprawde dobre to troche czasu
                            trzeba spedzic nad tym smile pozdrawiam
                            • dubliner8 Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 30.01.07, 10:15
                              Jak cos ma byc naprawde dobre to nie Ty powinienes to tworzyc...
                              • gallen Re: MULTIMEDIALNY PORTAL JELCZA-LASKOWIC 30.01.07, 11:27
                                a Kto ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka