Dodaj do ulubionych

Torfowiska Doliny Rospudy

08.02.07, 22:17
www.gazetawyborcza.pl/1,75478,3903892.html
Jak można być takim bezmyślnym! Kaczki wogóle nie liczą się z obywatelami.
Jak to się wogóle stało, że wojewoda zezwolił na budowę?
Obserwuj wątek
    • matejkoo Re: Torfowiska Doliny Rospudy 09.02.07, 10:05
      Ty fk90 sobie uważaj .. bo za obrażanie pana prezydenta napisze do CBŚ że go obrażasz... tongue_outtongue_outtongue_out heheh
      • fk90 Re: Torfowiska Doliny Rospudy 09.02.07, 10:48
        Nie ja jednasmile. Moze zacznij już zbierać nazwiska, powodzenia! Acha i nie
        zapomnij dopisać siebie tongue_out
        • laskovitz Re: Torfowiska Doliny Rospudy 09.02.07, 13:23
          Kto się u nas przyrodą przejmuje. Wyciąć zniszczyć, będą mieli Litwini którędy
          jeździć. Niemcy w latach 1996-999 za kwotę 137 mln DM wybudowali tunel
          Königshainer Berge żeby nie zakłócić ekosystemu. Myślę, że część osób wie co to
          za tunel. To ten za przejściem w Jędrzychowicach na A4 w kierunku na Drezno. Nie
          ominięto góry choć to było tańsze. Zrobiono drogi tunel, żeby rzadkie gatunki
          bodajże płazów mogły się spokojnie bzykać.
      • laskovitz Re: Torfowiska Doliny Rospudy 09.02.07, 13:33
        W sumie jest wakat na pierwszego więźnia politycznego IVRP. I za prześladowanie
        będzie można poprosić o azyl polityczny na Kubie. Przynajmniej cieplej, a i
        Fidel się kończy. Wrócą Amerykanie i będzie można tam przyjemnie mieszkać. big_grin
        • mono80 Re: Torfowiska Doliny Rospudy 09.02.07, 15:24
          przecież ci amerykanie są tacy źli a piszesz,że gdy wrócą na Kubę to będzie
          można przyjemnie mieszkać-hipokryzja
          • matejkoo Re: Torfowiska Doliny Rospudy 09.02.07, 16:39
            Nie.. amerykanie są cudowni... super.. jupi kur.. Fk? ja czemu jabig_grin ja donosze .. jestem w końcu komuchem i pewno SBekiembig_grin
            • mono80 Re: Torfowiska Doliny Rospudy 09.02.07, 20:50
              co cię tak ubodło przecież to laskovitz napisał,że gdy amerykanie wrócą na Kubę
              to będzie tam przyjemnie mieszkać
              • matejkoo Re: Torfowiska Doliny Rospudy 10.02.07, 10:57
                No i to było do niegobig_grin tylko nie pod nimuncertain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka