bene1955 12.12.08, 22:47 i co wy na to ?? nie sugerujcie , że "wy" powinno być z dużej litery - prehistoria , zwis naturalny , hehehe !! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merenven66 Re: ble-ble 12.12.08, 22:56 i to jest cała "logika" forum ........dzięki za sprecyzowanie dna i szlamowatości Odpowiedz Link
heymdall Re: ble-ble 13.12.08, 11:33 sugeruję zmianę leków - dotychczasowo brane jakoś dziwnie działają ci (panu, pani) na głowę Odpowiedz Link
bene1955 Re: ble-ble 13.12.08, 16:10 jak to z nożycami bywa i stołem ? heymdall a może mi swoje zaordynujesz ? kocham prowokacje i "inteligentów 'co je łykają w całości ....hehehe ! Odpowiedz Link
heymdall Re: ble-ble 13.12.08, 16:37 "heymdall a może mi swoje zaordynujesz " nie sądzę, że witaminy i magnez coś w twoim przypadku poprawią .. szukałem ws necie czegoś dla ciebie .. może to kontrowersyjne, ale: lobotomia pomogłaby po czymś takim uśmiechałbyś się wesoło i kopulował nawet z drzewkiem, jak rasowy prowokator .. Odpowiedz Link
gallen Re: ble-ble 13.12.08, 16:49 lobotomia? ale ten zabieg jest już zabroniony (tak słyszałem) Odpowiedz Link
heymdall Re: ble-ble 13.12.08, 17:41 to naprawdę cięęęęężki przypadek - tu musimy chwytać się każdej metody - bez nadziei na powrót do zdrowia, ale próbować trzeba wszystkiego Odpowiedz Link
1.karol7777 Re: ble-ble 13.12.08, 18:23 Bene naprawdę to była bardzo dobra prowokacja. Taka inteligentna, jakieś organizujesz kursy nauki takich inteligentnych prowokacji. Naprawdę trzeba być nadzwyczaj inteligentnym i bystrym, by napisać coś równie mądrego. Jestem pod wrażeniem. Mam nadzieję, że moderator szybko zlikwiduje ten temat, by nie pojawiały się następne równie mądre tematy na lokalnym forum. Gratulacje Bene. Najważniejsze, że zabrałeś głos, prawda, to jest najważniejsze. treść przecież nie jest najważniejsza. To jest najgorsze w demokracji, że każdy nawet największy ...... może zabrać głos. Grunt, że Heydmall wg ciebie dał się nabrać. Tylko wg ciebie. Masz naprawdę cięty i dowcipny język. Wykorzystaj to. Bene masz talent. Pozazdrościć można. Odpowiedz Link
bene1955 Re: ble-ble 14.12.08, 12:20 dobrze kochanie , już biegnę i podskoki wykonuję z radości za komplementy ) a tak na marginesie - miałkość zawsze taką pozostanie i choćby ją w słówka prześliczne , uczone ubrać , to natura jej niezmienna , nie wystarczy pisać , za tym powinna stać treść ....wysięki tzw. szarych komórek to za mało , DIAGNOZA : nudzicie się dzieciaki sami ze sobą więc kąsacie bez umiaru , przecież to takie fajne , anonimowe i nikt w mordę za nic nie da , ja nie "gratuluję " i nawet mi was nie żal Odpowiedz Link
gallen Re: ble-ble 14.12.08, 13:45 Ale o co właściwie chodzi ? forum istnieje juz parę lat i wiadomym jest że nie zawsze wszystko poparte jest racjonalnym podejściem. Zresztą sam wywołałeś temat a teraz morały będziesz prawił na prawo lewo. Odpowiedz Link
1.karol7777 Re: ble-ble Bene 15.12.08, 12:22 Właśnie o co ci chodzi Bene? Nie chcesz nie pisz, nie chcesz nie czytaj, nie wchodź na forum lokalne. Nie ma musu. Czemu mają służyć te morały twoje, dla mnie te wpisy twoje Bene to pustosłowie. Bez sensu. Prawisz morały, ale czemu mają one służyć. Jest internet, zostało stworzone forum J-L, to ludzie wypowiadają się na różne tematy, zabierają głos w sprawach, które ich interesują. Z różnym skutkiem, o różnej treści są to wpisy. I nie pisz o nikim "dzieciaki" bo to ty jesteś, jak widać największym dzieciakiem, który nie pojmuje czemu ma służyć forum i po co zostało stworzone Dzieciaku. Pozdrawiam Dziecinko Odpowiedz Link
1.karol7777 Re: ble-ble Bene 15.12.08, 15:58 ble ble ble Bene. Ot cała twoja skomplikowana filozofia. Chyba, że jesteś fanem Monty Pythona, to wtedy rozumiem, post absurdalny będzie ok. Odpowiedz Link