zibi-2040 21.03.09, 17:17 Czy zna ktoś dobrego mechanika do instalacji gazowej co by posiadał na wyposażeniu warsztatu komputer diagnostyczny. Chodzi mi o regulację. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
happytrol Re: auto-gaz mechanik 21.03.09, 19:09 Szwed na Oławskiej 204 w Jelczu albo drugi gazownik na Oleśnickiej 7 w Laskowicach. Ja polecam tego pierwszego czasnagaz.pl/ Odpowiedz Link
grzesss Re: auto-gaz mechanik 21.03.09, 20:22 Kolego, szczerze poelcam ci firme Adar we Wrocłąwiu na ul szpaczej. Od prawie 20 lat montuja rozne instalacje i swietnie maja wypsoazony warsztat a przede wszystkim duza wiedze. Sam nie dawno montowalem u nich instalacje. "ADAR" Adam Sendek 51-417 Wrocław ul. Szpacza 48 tel. 0-71 325 36 46 www.adar.wroc.pl Odpowiedz Link
girardengo Re: auto-gaz mechanik 21.03.09, 20:23 A ja u Szweda nie byłem więc się nie wypowiadam. Na Oleśnickiej wcześniej zakładałem 2x instalacje i zawsze BEZPROBLEMOWO. Teraz założyłem trzeci raz, tym razem sekwencje i również fajnie jeździ. Więc tego pana z czystym sumieniem polecam. Odpowiedz Link
mixoter Re: auto-gaz mechanik 22.03.09, 08:03 U gostka na Oleśnickiej jest okej, skromny - nie wydziwia, a co najważniejsze nie kroi klienta, w porównaniu do tego z Oławskiej - co cenowo przebija tych z Wrocławia. Odpowiedz Link