ancia11 02.06.05, 13:12 Przed chwilką dowiedziałam się że moja Daria jest znowu w stanie bardzo ciężkim,a to już 2 miesiące po operacji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiajulk Re: stan bardzo ciężki 02.06.05, 13:38 Odkąd przeczytałam o Darii, tzn od wczoraj myślami jestem z Wami. Trzeba wierzyć, że Mała da radę, przecież już tak długo dzielnie walczy. Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1909 Re: stan bardzo ciężki 02.06.05, 13:40 Ania,łączę się z Tobą i myslami jestem z Wami.Daria jest silna,chce żyć!!!MUSI BYĆ LEPIEJ!!!!!!!!Tulę Was Edyta mama Niki Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 Re: stan bardzo ciężki 02.06.05, 15:45 Mocno zaciskam kciuki za mala Darusie. Wiem z doswiadczenia, ze Darie maja mocne charakterki (moja starsza corka to wlasnie Daria). Wyobrazam sobie jak musi byc Ci ciezko. Sama przez to przeszlam. Moja Martusia prawie 3 miesiace spedzila w szpitalu po urodzeniu. I mimo, ze w tym czasie 2 razy byla operowana to, wbrew pozorom, nie serduszko, ale zakazenie Klebsiella bylo najgorsze. Atakowala 3 razy. Za kazdym razem leczono ja jednoczesnie 3 roznymi, bardzo silnymi antybiotykami. Marta ciagle wymiotowala, nie przybierala na wadze, raz nawet zaczely jej "uciekac" oczy i dostala dziwnych drgawek (efekt uboczny jednego z antybiotykow). Myslalam, ze juz nigdy nie wyjdziemy ze szpitala. Az kiedys nadszedl ten piekny dzien i wrocilysmy do domu. I tego z calego serca zycze Tobie i Darence, a takze duzo sily by przetrwac to wszystko. Sciskam Cie mocno i wysylam duzo dobrych mysli dla Darusi. Odpowiedz Link Zgłoś
ancia11 Re: stan bardzo ciężki 02.06.05, 18:37 Kochane jesteście!!! O wiele więcej sił w człowieku kiedy czyta tak gorące słowa pocieszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia347 Re: stan bardzo ciężki 02.06.05, 20:44 Aniu jestem myślami z Wami. Daria na pewno sobie poradzi. Przesyłam Jej dużo dobrych myśli, a Tobie życzę dużo sił i wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
gandzia4 Re: stan bardzo ciężki 03.06.05, 14:39 Jestem myślami z twoją panienką. Tak jak pisała Gosia - Darie to silne kobitki, wiem bo mam jedną. Stoi obok i prosi by Ci przekazać, że przesyła moc dobrych fluidów dla swej imienniczki. Odpowiedz Link Zgłoś
ancia11 Re: stan bardzo ciężki 03.06.05, 14:53 dobrze jest usłyszeć tyle ciepłych słów mam nadzieje że będzie lepiej z Maleńką ale jak narazie jest coraz gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
renka8 Re: stan bardzo ciężki 03.06.05, 21:33 Jesteś pierwszą osobą do której piszę.Nie znam historii Darii, ale wiem co przeżywasz.Ja spędziłam w szpitalu prawie 5 miesięcy z moją Emilką.Urodziła się z wadą serca, do 7 m-ca było wszystko OK.Potem zaczęły się problemy z jej zdrowiem. Czekaliśmy na operację jak na zbawienie.operacja.A potem 9 dni na OIOMie.Spędzałam każdą chwilę gdy mogłam przy niej być.Mimo,że Emilcia dostawała leki nasenne i zwiotczające(była podłączona do respiratora)to ciągle do niej mówiłam, trzymałam za rączkę. Bądz przy niej najbliżej jak tylko możesz. Takie dzieci mimo,że wydają się być nieobecne potrzebują naszej miłości.słowa podświadomie docierają do nich i mogą pokonywać przeciwności losu.Mimo,że tak bardzo walczyliśmy o naszą Niunię stało się inaczej niż chcieliśmy.Nie ma jej wśród nas...Trzymaj się! A swojej Darii powiedz,że pewna ciocia ma znajomości w niebie i poprosiła Aniołka, by Darii dał duuuużo siły do zmagania się z chorobą i poprawę zdrówka! Jej musi się udać!Sercem jestem z Wami! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 Do ancia11 06.06.05, 20:44 Co u Darusi? Caly czas mysle o Was bardzo mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
ancia11 Re: Co u Darii?? Czy jest jakaś poprawa? 07.06.05, 15:17 Niestety u Darci jest ciągle stan zagrożenia życia, jest cały czas na podtrzymaniu. przy okazji przepraszam, że tak długo się nie odzywałam ale miałam małe urwanie głowy w domku pozdrawiam gorąco i dziękuję, że myślicie o nas to daje wiele siły jak człowiek w.ie, że nie jest osamotniony ze swoimi problemami Ania mama Darci (10.03.05) i Danielka 3,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
m.musur Re: Co u Darii?? Czy jest jakaś poprawa? 07.06.05, 23:13 Aniu, mam nadzieje że już niedługo u malutkiej nastąpi poprawa.Trzymam kciuki i przesyłam tysiące ciepłych myśli.Głowa do gory! Monika mama Filipka Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 Daria juz na stronie internetowej 12.06.05, 11:27 Ania napisala o Darusi i pokazala nam swoja sliczna i dzielna coreczke: www.sercedziecka.org.pl/06-1-24-daria.htm . Odpowiedz Link Zgłoś
anfido Re: stan bardzo ciężki 08.06.05, 11:38 Wysyłamy fluidki szybkieko powrotu do zdrowia. Darusiu trzymaj się. Myślimy o Tobie i Twojej rodzince. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejosa Re: stan bardzo ciężki 14.06.05, 12:03 Zycze powodzenia, trzymam kciuki, wiem co przeżywasz, niedawno to samo przeywałem wraz z zona, niestety nie udalo sie, ale mam nadzieje ze twojej coreczce sie uda, tatus Ś.p. Michałka Odpowiedz Link Zgłoś
barbarajarzabek Re: stan bardzo ciężki 14.06.05, 15:06 przede wszystkim życzę Ci dużo sily a dla ślidznej Darii dużo zdrówka. nasz Marek teżmial powiklania po 2 etapie przez prawie dwa miesiące oddychał z niego respirator a teraz biega i rozrabia ze swoją siostrą. tak samo musi być z Darią, tylko musicie wierzyć. powodzenia. Basia, mama Marka Hlhs Odpowiedz Link Zgłoś
gandzia4 Co z Darią? 22.06.05, 22:12 Proszę napisz choć słówko jak ta malutka ślicznotka sobie radzi. Wciąż myslę o niej i z całych sił zaciskam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś