Gość: aga IP: *.com.pl 10.08.01, 21:06 Hej! Tori Amos będzie w Polsce!!! Ciekawe czy wielu studentów Ją lubi... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madamme Re: Tori w Polsce! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 11:04 Oj, lubi, lubi.... Tez się strasznie cieszę. I mam nadzieję być na tym koncercie! Tylko właściwie nie wiadomo, kiedy to będzie... A może wiadomo? Hmm, poczekam, posłucham jeszcze radia i się dowiem... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Tori w Polsce! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 22:58 Kaczkowski mówił, że pewnie w przyszłym roku..., i że w Sali Kongresowej. Ciekawe czy uda mi się kupić bilety... Słyszałaś Enjoy the Silence? Ja odpływam - coś pięknego! Pozdrawiam bardzo, bardzo serdecznie! :-))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pensee Re: Tori w Polsce! IP: *.acn.waw.pl 27.07.02, 22:53 Gość portalu: aga napisał(a): > Kaczkowski mówił, że pewnie w przyszłym roku..., i że w Sali Kongresowej. > Ciekawe czy uda mi się kupić bilety... > Słyszałaś Enjoy the Silence? Ja odpływam - coś pięknego! > Pozdrawiam bardzo, bardzo serdecznie! > :-))))))))))))))))))))))))) aga! to zabawne..mam wrażenie że wyjęłaś te piękne słowa o tori mi z ust ja też ją uwiebiam...a na dodatek nazywam się tak jak ty :) koncert już był...miałam to szczęście zobaczyć tori! wspaniała...nieziemska...zaczarowała mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
quedoresonancia Re: Tori w Polsce! 02.09.01, 13:04 Tori jest wspaniała! Gdzie i kiedy???? PS Ma chyba coraz więcej fanów, jeszcze rok, czy dwa lata temu nie była tak popularna w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
olena# Re: Tori w Polsce! 30.07.02, 15:51 No wlasnie, czy wiecie kiedy ten koncert i gdzie? A ja lubie "stara" Tori, ta plytke gdzie jest "Cornflake girl", "Pretty good year" "Icicle", czy "Cloud on my tongue". "Someone is knocking on my kitchen door...." Ten kawalek mnie rozwala najbardziej. pozdrowki dla wszystkich fanow Tori :)) Odpowiedz Link Zgłoś