Dodaj do ulubionych

Zarzadzanie

17.07.10, 23:13
Witam...w tym roku rozpoczynam studia na kierunku zarządzanie. Jaki będę miała
zawód po ukończeniu tych studiów?
Obserwuj wątek
    • Gość: j Re: Zarzadzanie IP: *.siedlce.vectranet.pl 18.07.10, 02:19
      Kasjer
      • Gość: .... Re: Zarzadzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 09:23
        Zarządzanie środkami czystości na irlandzkim zmywaku :)
    • Gość: kt Re: Zarzadzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 11:30
      heh jeśli chodzi o tytuł to zapewne licencjat zarządzania a jeśli chodzi ci o
      zawód to możesz wykonywać różne np. babcia klozetowa, konserwator powierzchni
      płaskich... itd.
    • Gość: df Re: Zarzadzanie IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.11, 10:05
      Prowokacja, a ludzie się łapią. :)
      • Gość: manager Re: Zarzadzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 22:36
        nie ciekawy znam taka jedna co sie dobrze uczyla i wmawiala co to nie ona skonczyla wlasnie zarzadzanie i co pracuje w policji.
        • Gość: gość Re: Zarzadzanie IP: *.play-internet.pl 22.01.11, 22:54
          W sumie lepiej robić w policji po zarządzaniu niż w Biedronce na kasie np. po polonistyce. Zresztą pewnie jak ja bym się słuchała takich ,,inteligentów", to siedziałabym w domu na rencie dla kalek (problemy z kręgosłupem, chodzeniem itp.) i chodziłabym do pomocy społecznej po zasiłek albo żebrałabym po sąsiadach, bo z renty może 400zł miesięcznie nie opłaciłabym wszystkich rachunków za mieszkanie, jedzenia, leków itp., bo pewnie dla takich jak Wy, to ja nie powinnam nawet chodzić do szkoły czy pracować, bo to domena zdrowych (a są ludzie co tak twierdzą).
          • Gość: manager Re: Zarzadzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 21:25
            widzisz jestes przykladem osoby zaradnej, a przyklad dziewczyny podany przeze mnie to przyklad osoby niby zaradnej, ktora z rzeczywistosca nie za bardzo umiala sobie poradzic - mierzyla duzo wyzej niz praca w policjia wyszlo mniej niz miarka miala (na poczatku byla to drogowka, nie wiem czy dla dziewczyny to odpowiendie stanowsiko)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka