Dodaj do ulubionych

Zarządzanie projektami

31.08.10, 10:43
Witam
Zamierzam od października wrócić na studia.Zauważylem ciekawie
brzmiący wydział "Zarządzanie projektami" na WWSI:
www.wwsi.edu.pl/pg.php/arth/315/
Mam chęć się na to wybrać. Myślicie, że się opłaca? Dużo może być
rogramowania. Ja preferuję tematy sieciowe i administracyjne, wiec
wolałbym aby nie było dużo programowania.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kim2kim3 Re: Zarządzanie projektami 13.09.10, 15:45
      Ja uważam, że to dobry pomysł. Zarządzanie projektami jest "w cenie" i myślę, ze nadal będzie. Ja od października będę na ostatnim roku takiego kierunku. Będę pisać chyba o zarządzaniu projektami w praktyce. Dlatego zna może ktoś jakąś fajną aplikację online? Chciałabym się trochę uszczypnąć temat znając go choć trochę z autopsji:) Znalazłam strony np. z goProjekt, prktodo. Może ktoś podzieli się swoimi spostrzeżeniami?
      • Gość: Innowacje 2010 14. Konferencja Project Management IP: 81.21.194.* 27.10.10, 11:08
        Innowacje siłą rozwoju UE – czyli gdzie spotkać najbardziej innowacyjnych ludzi w Polsce ?

W dniach 7-9 Listopada 2010 w Rzeszowie, spodziewanych jest ponad 400
        uczestników 14. Konferencji Project Management odbywającej się pod
        hasłem: Innowacje siłą rozwoju Unii Europejskiej.

Innowacyjny program, przemówienia najwybitniejszych osobistości świata
        biznesu, 6 interaktywnych paneli dyskusyjnych, warsztaty oraz liczne
        imprezy towarzyszące pozwolą na zdobycie cennej wiedzy i poszerzenie
        swojej sieci kontaktów.

Oganizatorem jest Stowarzyszenie Project Management Polska,
        Stowarzyszenie Dolina Lotnicza oraz Grupa A-05. Patronat nad wydarzeniem
        objęło ponad 40 partnerów medialnych i instytucji otoczenia biznesu.

Szczegóły konferencji na stronie: www.innowacje2010.pl

Do zobaczenia w Rzeszowie – Stolicy Innowacji!
        Uwaga!!! Ostatnie dni rejestracji!!!
        Specjalna oferta dla studentów!!!
      • Gość: Innowacje 2010 14. Konferencja Project Management ::: IP: 81.21.194.* 27.10.10, 11:22
        Innowacje siłą rozwoju UE – czyli gdzie spotkać najbardziej innowacyjnych ludzi w Polsce ?

W dniach 7-9 Listopada 2010 w Rzeszowie, spodziewanych jest ponad 400
        uczestników 14. Konferencji Project Management odbywającej się pod
        hasłem: Innowacje siłą rozwoju Unii Europejskiej.

Innowacyjny program, przemówienia najwybitniejszych osobistości świata
        biznesu, 6 interaktywnych paneli dyskusyjnych, warsztaty oraz liczne
        imprezy towarzyszące pozwolą na zdobycie cennej wiedzy i poszerzenie
        swojej sieci kontaktów.

Oganizatorem jest Stowarzyszenie Project Management Polska,
        Stowarzyszenie Dolina Lotnicza oraz Grupa A-05. Patronat nad wydarzeniem
        objęło ponad 40 partnerów medialnych i instytucji otoczenia biznesu.

Szczegóły konferencji na stronie: www.innowacje2010.pl

Do zobaczenia w Rzeszowie – Stolicy Innowacji!
        Uwaga!!! Ostatnie dni rejestracji!!!
        Specjalna oferta dla studentów!!!
      • Gość: robert-wysoki Re: Zarządzanie projektami IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.14, 13:22
        Jest oczywiście MS Project Management... ale ja zachęcam do wypróbowania moich dwóch ulubionych narzędzi Basecamp.com oraz KanbanTool.
    • Gość: Stolarz Re: Zarządzanie projektami IP: *.chello.pl 15.09.10, 22:58
      Dziekujemy za Alzheimer reklamowy :) Naprawde super szkola WSEI !!!!!! Super Reklama :)
    • Gość: anka Re: Zarządzanie projektami IP: *.dynamic.chello.pl 03.11.14, 11:55
      u mnie w firmie wdraża się wiele projektów, ale mamy założenie takie, że wszystko to zlecamy na zewnątrz. Więc jako tako bardzo przyszłościowa praca, ale trzebva szukac odpowiednich miejsc. My od dawna współpracujemy z firmą exeon i bardzo jesteśmy zadwoleni z ich profesjonalizmu
    • raficzewski Re: Zarządzanie projektami 06.11.14, 14:58
      Szukałem kiedyś na tym forum ogłoszenia pisanie prac licencjackich. Znalazłem post polecający serwis magisterka.edu.pl oferujący pisanie prac licencjackich i magisterskich. Wpłaciłem zaliczkę na plan i 1 rozdział, po otrzymaniu w ten sposób zlecałem kolejne rozdziały i tak do końca. Promotor zażyczył sobie niewielkich poprawek. Uwzględnili je mimo że zapłaciłem już wcześniej całą kwotę. Czytałem na forach, że wiele serwisów nie wprowadza już poprawek. Praca licencjacka przeszła też pozytywnie przez program antyplagiatowy. Została oceniona na ocenę dobrą i na taki też stopień ją obroniłem. Teraz jestem na studiach uzupełniających i swoja prace magisterską też będę zlecał serwisowi magisterka.edu.pl bo mają niezłe ceny, wyszło niedrogo 25 zł za stronę - całość 1250 zł, dobry kontakt, w tym telefoniczny
    • michalkalicinski Re: Zarządzanie projektami 25.09.15, 13:25
      Wiesz co, między bogiem a prawdą to takie studia są średnie, warto znaleźć dobre narzędzie do zarządzania projektami i dobrze z niego korzystać. Ja używam meritoapp.pl/, nigdy nie byłem na żadnych tego typu studiach a kieruję sporym zespołem :)
    • Gość: agnieszka77 Re: Zarządzanie projektami IP: 178.216.109.* 28.08.17, 14:08
      Cześć,
      może warto odświeżyć temat i ktoś może coś więcej powie na temat tego wydziału? Szczerze to do tej pory nie spotkałam się z pozytywnymi opiniami na temat tego kierunku. Wśród swoich znajomych pracujących w niewielkich firmach, większość inwestuje po prostu w narzędzia dotyczące zarządzania projektami. Ja osobiście korzystam z pmcompass.pl/. Dostęp online, aplikacja prosta w obsłudze. Wcześniej używałam też basecamp. Chętnie poznałabym jednak inne opinie, czy warto?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka