Dodaj do ulubionych

Pan mgr podrywa studentki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 23:21
To żenujące że jego przełożony ani władze uczelni nic z tym nie zrobią, powinni go chociaż upomnieć. Podczas ćwiczeń widziałem jak Pan mg pochylał się bardzo nisko wręcz nad samymi piersiami studentki i gapił się jej prosto w dekolt . A do tego jeszcze mówił jej,że jest bardzo charakterystyczna i nie tylko jej również innym studentkom, jak również, że czyta w jego myślach i nie może się przy niej skupić. Dla mnie to jest dwuznaczne a wykładowca nie powinien się w ten sposób na zajęciach zachowywać.Co innego takie zachowanie poza uczelnią.
Obserwuj wątek
    • kazjenka Re: Pan mgr podrywa studentki 15.10.10, 10:49
      > To żenujące że jego przełożony ani władze uczelni nic z tym nie zrobią, powinni
      > go chociaż upomnieć.

A ktoś zgłosił to władzom uczelni? Skąd niby pewność, że przełożeni o tym wiedzą? Magistra da się odsunąć od prowadzenia zajęć. Trzeba pogadać z opiekunem roku i napisać petycję. Kiedyś moja grupa na studiach zrobiła taką akcję i udało się. Poza tym słyszałam jeszcze o jednym takim przypadku u koleżanki. W obu przypadkach dotyczyło magistrów. Dopiero doktor jest nie do ruszenia.
    • liza_s Re: Pan mgr podrywa studentki 15.10.10, 19:32
      Wygląda na to, że Tobie zachowanie pana magistra przeszkadza bardziej niż studentkom.
      • ratyzbona Re: Pan mgr podrywa studentki 15.10.10, 21:42
        To uczelnia a nie szkoła. Ludzie są dorośli. Mówi się więc napalonemu magistrowi że oczy ma się wyżej. I wiecie co - większość z nich jest speszona przeprasza i wcale nie odgrywa się na studentkach.
        • ratyzbona Re: Pan mgr podrywa studentki 15.10.10, 21:43
          Oczywiście jak się jest studentką płci żeńskiej.
          • mysterious1988 Re: Pan mgr podrywa studentki 15.10.10, 23:26
            a mozna byc studenkta plci meskiej? :)
            • ratyzbona Re: Pan mgr podrywa studentki 18.10.10, 19:05
              Och nie powinniśmy się ograniczać.
              • Gość: uaa Re: Pan mgr podrywa studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 22:49
                magister tez facet, popatrzec nie moze, powiedz kolezanka aby nosily golfy i ne bedzie sie lampil nikt na ich cyckiu
                • Gość: viola Re: Pan mgr podrywa studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 22:41
                  Co za świntuch. Jak mu się zachciewa seksu to niech poszuka gdzie indziej. Są od tego specjalne instytucje i panie. STUDENTKA takich usług nie świadczy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka