Dodaj do ulubionych

problem z zaliczeniem

IP: *.ptim.net.pl 21.01.11, 13:53
Hej,
zaczynam właśnie sesję i z jednego przedmiotu w ramach zaliczenia mamy kolokwium semestralne i przedstawienie projektu. Mialo to się odbywac na 2 ostatnich zajęciach ale wykładowca zachorował i przełozyl kolokiwum na dziś a przedstawienie projektu na pierwsze zajęcia w nowym semestrze czyli 14 lutego. Martwię się, że nie zaliczę tego kolokwium i ze poprawa będzie również wyznaczona na po feriach czyli 14 a wtedy zaplanowałam wyjazd (juz nawet zapłaciłam za wycieczkę). Czy jeżeli przedstawię zwolnienie lekarskie to wykładowca będzie musiał wyznaczyć mi inny termin? Proszę o radę bo bardzo się stresuję, ze bede miała problemy a ten wykładowca jest postrachem całej uczelni więc nie wiem, czy przejdzie proszenie o inny termin ze względu na wyjazd. Z drugiej strony taki termin powinien byc chyba w czasie sesji poprawkowej, prawda?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tawananna* Re: problem z zaliczeniem IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.11, 15:01
      Jeśli przedstawiasz zwolnienie lekarskie z tego 14 lutego, to wykładowca powinien wyznaczyć inny termin. Może zresztą jednak zaliczyłaś to kolokwium? :) Poza tym obstawiam, że poprawka będzie jednak w sesji poprawkowej - skoro już raz wykładowca przyszedł na uczelnię z powodu kolokwium.

Sama na Twoim miejscu skontaktowałabym się z wykładowcą już teraz, pytając o możliwość zrobienia prezentacji projektu na drugich zajęciach w semestrze, bo na pierwszych zajęciach Cię nie będzie z powodu od dawna planowanej wycieczki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka