Dodaj do ulubionych

SWPS we Wroclawiu.Warto?

13.05.04, 18:40
Czy Szkola Wyzsza Psychologii Spolecznej jest warta polecenia przez Was?
Mysle o niej od dluzszego czasu.Obawiam sie ze wydzial we Wroclawiu nie jest
jeszcze tak zorganizowany jak np w Warszawa.Czy moze lepiej pojsc na Uniwerek
Wroclawski wieczorowo? Bardzo prosze o opinie.
Obserwuj wątek
    • jk Re: SWPS we Wroclawiu.Warto? 13.05.04, 21:30
      w oddziale SWPS w Sopocie jest chyba niezle; a leci dopiero pierwszy rok
      slyszalem od studentki psychologii na UG, ze wlasnie do tego sopockiego
      oddzialu z koncem tego roku akademickiego przechodzi paru profesorow - na UWr
      na pewno bedzie podobnie :)

a zreszta, pewnie warto isc na dzienne na SWPS niz na wieczorowe na UWr :)
      • Gość: supaya Re: SWPS we Wroclawiu.Warto? IP: *.cable.ubr02.basi.blueyonder.co.uk 13.05.04, 22:52
        ale to az 6000 zl !!!:)dzieki za odpowiedz.
        • Gość: zdziwko Re: SWPS we Wroclawiu.Warto? IP: *.cable.ubr02.basi.blueyonder.co.uk 14.05.04, 17:20
          Hmm 6000zl? wow a na co to? :)
        • jk Re: SWPS we Wroclawiu.Warto? 14.05.04, 20:56
          a ile kosztuja te wieczorowe na UWr?
          5000? :) to nie jest az tak duza roznica, a studiujac wieczorowo penwie nawet
          nie bedziesz amiala czasu na dodatkowa prace, wiec lepiej chyba od razu dolozyc
          i isc na dzienne :)
          • Gość: Gocha Re: SWPS we Wroclawiu.Warto? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.04, 13:30
            Ja skończyłam swps w Warszawie (wtedy jeszcze we Wrocku nie było wydziału).
            Moim zdaniem kadra we Wroclawiu jest superkowa, a to najwazniejsze, wiec warto.
            Jak jest na U.Wr na psychologii - nie wiem, wiec nie chce zabierac glosu.
            Slyszalam, ze jakas czesc ludzi przeniosla sie po I semestrze z UWr na
            wroclawski swps. Mysle, ze jesli masz dylemat - byloby najlepiej, gdybys do
            nich dotarla osobiscie (bo moze sie tu na forum nie odezwą?). To chyba nie
            klopot dla ciebie, jesli jestes z Wrocka, przejsc sie na uczelnie i pogadac ze
            studentami? Mysle, ze oni beda najbardziej kompetentni, bo maja porownanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka