Dodaj do ulubionych

zip politechnika slaska

02.07.11, 22:35
Witam, mam takie pytanie : czy jest szansa na dostanie sie na kierunek Zarzadzanie i inzynieria pracy na wydziale mechaniczno-technologicznym w gliwicach przy wynikach z matury :
-matematyka pp-60 %
-j ang, pp - 88 % ?
I drugie pytanie : dopiero wczoraj zarejestrowalem sie w systemie rekrutacji na stronie politechniki (poniewaz nie wiedzialem, czy zdam j. polski, ale na szczescie zdalem) i nie wiem czy bank zdazy zaksiegowac oplate rekrutacyjna (do pn. do godz. 12)
czy jest mozliwe zaplacenie tej oplaty w dziekanacie lub okazanie potwierdzenia przelewu ?
Dziekuje z gory za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: Moncia21 Re: zip politechnika slaska IP: 213.77.117.* 03.07.11, 00:40
      Nie studiuję tam, ale akurat ten sam kierunek kiedyś :P

Jeżeli przelew zrobiłeś dziś, to spokojnie dojdzie na poniedziałek:) Zadzwoń, upewnij się, żebyś spokojnie spał :)
      • fearferan Re: zip politechnika slaska 03.07.11, 09:44
        No właśnie nie mam obecnie konta internetowego, bo zmienialem bank i czekam na aktywacje konta. Ogolnie banki pozamykane, a w centrach handlowych w poblizu mojego miejsca zamieszkania sa tylko punkty bankow gdzie nie dokonuja przelewow. Tak wiec oplate uiszcze z samego rana w pn tylko jak banki otworza. Glownie chodzi mi o to, czy w dziekanacie moge pokazac jakis dowod wplaty, aby mnie zatwierdzili (w razie jakby pieniazki nie doszly)
        2 pytanie to czy sie dostane, bo z racji tego, ze obecnie mozna wybrac jeden wydzial i jeden kierunek, to chcialbym sie spokojnie dostac, bo w tym wypadku nie ma zadnej alternatywy.
        Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam.
    • prawdziwyzen Re: zip politechnika slaska 06.07.11, 17:57
      Myślę, że alternatywą dla ciebie może być szkoła w Poznaniu, która zapewnia tytuł na koniec studiów inżyniera :) podaję ci linka www.wskiz.edu/index.php?option=com_content&task=view&id=2992&Itemid=536 naprawdę fajna oferta może ci się kiedyś przydać, albo znajomym!! polecam osobiście:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka