Dodaj do ulubionych

biologia uj- wyniki

IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 07.07.04, 09:36
Czy ktos mi moze napisac czy sie dostal na biologie na uj i od jakiej
sredniej przyjmowali.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: biologia uj- wyniki IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 07.07.04, 11:34
      Mam jeszcze jedno pytanie- czy z uj przysylaja do domu zawiadomienie o
      przyjeciu lub nie na studia? bo z niektorych uczelni nie, a ja nie moge
      pojechac po wyniki, dosyc daleko mieszkam.
      • mucka212 Re: biologia uj- wyniki 07.07.04, 11:39
        tak przysylaja jakis kwit wlasnie taki wczoraj dostalem ze mnie nie przyjeli
        • Gość: ania Re: biologia uj- wyniki IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 07.07.04, 11:53
          Nie martw sie! nie na ta uczelnie, to na inna pojdziesz. Nie w tym roku, to w
          nastepnym. Wiem ze to nie pocieszenie, ale na moim tez bedzie pisac ze mnie nie
          chca- jestem pewna. A bedziesz pisac odwolanie? moze wlasnie z odwolania Cie
          przyjma!
          • Gość: awa Re: biologia uj- wyniki IP: 81.219.117.* 07.07.04, 13:42
            Udalo mi sie w koncu tam dodzwonc. Chyba przyjmowali od sredniej 5.1
            Ja mialam 5.0 na swiadectwie i na maturze i jestem na liscie rezerwowej. Ale
            niektorzy juz zrezygnowali i pulap sie na pewno obnixy. Podobno i 150 osob poza
            lista przyjetych (tych jest 220 osob) ma szanse, jak nie wiecej... Trzeba
            czekac, ale i tak bede przysylac zawiadomienia do domu.
            • Gość: Marta Re: biologia uj- wyniki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.04, 14:01
              Skad masz takie wiadomosci , ze moze nawet 150 os zostac przyjetych z list
              rezerwowych ?pzdr
              • Gość: awa Re: biologia uj- wyniki IP: 81.219.117.* 07.07.04, 14:09
                To jest logiczne samo sobie. Wiekszosc osob wybralo biologie jako kierunek
                rezerwowy. rzadko kto ze srednia 5.1 czy wyzsza marzy, by studiowac biologie, a
                ma duze szanse, by dostac sie gdziec indziej - na medycyne albo biotechnologie.
                Mysle wiec, ze co najmniej polowa zrezygnuje, a moze wiecej... Ja wiem ze mam
                pewne miejsce.W zeszlym roku podobno z pierotnej granicy 5.0 spadlo do 4.6, ale
                nie wiem czy to prawda
                • Gość: ja Re: biologia uj- wyniki IP: *.udn.pl 07.07.04, 18:10
                  tez o tym slyszalam ze obnizylo sie do sredniej 4.6. Mowil mi to facet przy
                  skladaniu papierow. A nie wiecie czy trzeba bedzie pisac odwolanie czy po
                  prostu kolejne osoby beda wskakiwac na zwolnione miejsce?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka