Gość: ania IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 07.07.04, 09:36 Czy ktos mi moze napisac czy sie dostal na biologie na uj i od jakiej sredniej przyjmowali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: biologia uj- wyniki IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 07.07.04, 11:34 Mam jeszcze jedno pytanie- czy z uj przysylaja do domu zawiadomienie o przyjeciu lub nie na studia? bo z niektorych uczelni nie, a ja nie moge pojechac po wyniki, dosyc daleko mieszkam. Odpowiedz Link Zgłoś
mucka212 Re: biologia uj- wyniki 07.07.04, 11:39 tak przysylaja jakis kwit wlasnie taki wczoraj dostalem ze mnie nie przyjeli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: biologia uj- wyniki IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 07.07.04, 11:53 Nie martw sie! nie na ta uczelnie, to na inna pojdziesz. Nie w tym roku, to w nastepnym. Wiem ze to nie pocieszenie, ale na moim tez bedzie pisac ze mnie nie chca- jestem pewna. A bedziesz pisac odwolanie? moze wlasnie z odwolania Cie przyjma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awa Re: biologia uj- wyniki IP: 81.219.117.* 07.07.04, 13:42 Udalo mi sie w koncu tam dodzwonc. Chyba przyjmowali od sredniej 5.1 Ja mialam 5.0 na swiadectwie i na maturze i jestem na liscie rezerwowej. Ale niektorzy juz zrezygnowali i pulap sie na pewno obnixy. Podobno i 150 osob poza lista przyjetych (tych jest 220 osob) ma szanse, jak nie wiecej... Trzeba czekac, ale i tak bede przysylac zawiadomienia do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: biologia uj- wyniki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.04, 14:01 Skad masz takie wiadomosci , ze moze nawet 150 os zostac przyjetych z list rezerwowych ?pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awa Re: biologia uj- wyniki IP: 81.219.117.* 07.07.04, 14:09 To jest logiczne samo sobie. Wiekszosc osob wybralo biologie jako kierunek rezerwowy. rzadko kto ze srednia 5.1 czy wyzsza marzy, by studiowac biologie, a ma duze szanse, by dostac sie gdziec indziej - na medycyne albo biotechnologie. Mysle wiec, ze co najmniej polowa zrezygnuje, a moze wiecej... Ja wiem ze mam pewne miejsce.W zeszlym roku podobno z pierotnej granicy 5.0 spadlo do 4.6, ale nie wiem czy to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: biologia uj- wyniki IP: *.udn.pl 07.07.04, 18:10 tez o tym slyszalam ze obnizylo sie do sredniej 4.6. Mowil mi to facet przy skladaniu papierow. A nie wiecie czy trzeba bedzie pisac odwolanie czy po prostu kolejne osoby beda wskakiwac na zwolnione miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś