Dodaj do ulubionych

Uczelnie PRAWO

IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.12, 16:36
Witam,
mam pytanie związane z pójściem na prawo. Intersuja mnie tylko takie miasta jak Warszawa (mieszkam tutaj) , Gdańsk Sopot czy Poznań. Czy może ktoś mi podać łatwe wyższe szkoły prawnicze? Nie chodzi mi o takie gdzie sie nic nie naucze ale o takie gdzie naucza mnie na wykładach a dodatkowo będę mógł sobie nie dużo dodać samemu w domu. Myślę że z matuy bede miał 70 z wosu rozszerzonego 70 z polaka rozszerzonego geografia 60 z rozszerzonego angielski 60 z rozszerzonego i matma 70 z podstawowego. Czekam na propozycje. Mogą być publiczne jak i niepubliczne szkoły i intersują mnie tylko dzienne studia.

PS. Proszę nie piszcie tutaj że jak chce się być dobrym prawnikiem to trzeba się ciągle uczyc i nie spamcie mi tutaj proszę o konkrety. Dziękuję
Obserwuj wątek
    • masterinho Re: Uczelnie PRAWO 06.11.12, 17:45
      Z takimi wynikami na UW się raczej nie dostaniesz. Na UG raczej też nie. Więc z państwowych pozostaje Ci UKSW (sam tam studiowałem, nie jest ciężko, kadra całkiem dobra). Z prywatnych w warszawie Loźmiński, Łazarski.
    • Gość: Hordla Re: Uczelnie PRAWO IP: *.tkk.pl 15.11.12, 21:42
      Nie znam sie na wynikach nowych matur i kryteriach punktowych, ale jeśli chcesz porzadnie być przygotowanym do aplikacji to wybierz Poznan. Ciekawe miasto, z historia i klimatem. Z tego co widzialam to teraz jest konkurs "Ciagotki do Poznania", gdzie mozna wygrać rok studiowania za darmo w tym miescie.
      • maniaa_a Re: Uczelnie PRAWO 17.11.12, 08:54
        Gość portalu: Hordla napisał(a):

> Nie znam sie na wynikach nowych matur i kryteriach punktowych, ale jeśli chcesz
        > porzadnie być przygotowanym do aplikacji to wybierz Poznan. Ciekawe miasto, z
        > historia i klimatem. Z tego co widzialam to teraz jest konkurs "Ciagotki do Poz
        > nania", gdzie mozna wygrać rok studiowania za darmo w tym miescie.

też słyszalam o tym konkursie, moja siostra chce w tym startować tutaj macie linka może komuś się przyda www.youtube.com/watch?v=FhjJbbgVS_4&feature=youtu.be
        • Gość: trinka Re: Uczelnie PRAWO IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.12, 19:56
          spróbuj może wziąć udział w tym konkursie? zawsze to rok studiowania za darmo... jeśli chodzi o miasta to orientuję sie tylko jesli chodzi o Poznań, bo studiowałam w tym mieście, jeśli chodzi o klimat studencki = polecam jak najbardziej:) z uczelnia... nie znam się na progach punktowych, więc ciężko mi powiedzieć gdzie masz szansę się dostać a gdzie nie, ale polecam uczelnie panstwowe:)
    • Gość: Mrówa Re: Uczelnie PRAWO IP: *.217-171-53.tkchopin.pl 24.01.13, 18:03
      Jeśli nawet, by ci punktów zabrakło to możesz próbować na prywatnych.
      Ja kończyłem jedną ze szkół w 3city i jak się do tego podchodzi sumiennie to otrzymujesz naukowe a to pokrywa z lekką górką czesne. No i Gdynia jest o wiele fajniejsza niż Gdańsk.
      • Gość: Sylvunio Re: Uczelnie PRAWO IP: *.217-171-53.tkchopin.pl 24.01.13, 18:11
        co do gdyni to pewnie chodzi ci o wsaib tez to konczylem choc prywaciak to maja sale do praktyk
        www.youtube.com/watch?v=0DFcOhsAYyI
        • Gość: lulu Re: Uczelnie PRAWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 21:25
          I po co się pchasz na taki prestiżowy kierunek ??? I tak nie masz szans na karierę, wiesz jakim trzeba być mózgiem żeby się tam przebić...A potem jest tylko płacz że nie ma pracy, bo nie mam znajomości...
    • Gość: Gosix Re: Uczelnie PRAWO IP: *.biznes-host.pl 02.07.13, 14:47
      Konkrety mówisz, wobec tego WSFiZ w Warszawie, dobra uczelnia, prawo na wysokim poziomie, nie drogo, no i jak chciałeś jest to duże miasto. Pozdrawiam
    • Gość: Asiulek<3 Re: Uczelnie PRAWO IP: *.biznes-host.pl 03.07.13, 14:09
      Konkrety mówisz, wobec tego WSFiZ w Warszawie, dobra uczelnia, prawo na wysokim poziomie, nie drogo, no i jak chciałeś jest to duże miasto. Pozdrawiam
      • Gość: zalog Re: Uczelnie PRAWO IP: 195.42.249.* 03.07.13, 14:42
        Polecam Uczelnię H. Chodkowskiej w Warszawie

www.chodkowska.edu.pl

• Gość: as Re: Uczelnie PRAWO IP: *.toya.net.pl 29.09.13, 12:29
      a brałeś tą uczelnię pod uwagę, wejdź na stronę [url=http://www.lodzakademicka.info/departments/num/26]prawo na uł[/url] może pomoże
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka