Dodaj do ulubionych

studia po studiach rekrutacja

IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.13, 10:52
Czy ktoś wie jak odbywa się rekrutacja na studia licencjackie jeśli już
ktoś skończył jedne studia licencjackie na innym kierunku i innej uczelni.
Nie mogę znaleźć takich informacji. Przeglądałam zasady rekrutacji/regulamin i też nic nie znalazłam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tawananna* Re: studia po studiach rekrutacja IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.13, 11:14
      Dokładnie tak samo jak w przypadku osoby, która takich studiów nie skończyła - czyli na podstawie wyników matury.
    • fishionelka Re: studia po studiach rekrutacja 03.05.13, 12:09
      Możesz mieć i doktorat, ale startując na licencjat z nowego kierunku i tak obowiązują Cię takie same kryteria, jak pozostałych kandydatów - czyli przyjdzie odkurzyć świadectwo z wynikami matury.
      • Gość: KrzysinkaJJ Re: studia po studiach rekrutacja IP: *.toya.net.pl 25.07.15, 23:54
        Potwierdzam, też składałam papiery na drugi licencjat i obowiązywała mnie taka sama rekrutacja, jak ludzi świeżo po liceum. Teraz idę na magisterkę na SAN w Łodzi, bo kilku moich znajomych skończyło tę uczelnię i są bardzo zadowoleni. A niedawno SAN otrzymała certyfikaty ?Uczelnia Liderów? oraz ?Dobra Uczelnia, Dobra Praca? a to dla mnie najlepsza rekomendacja, bo chcę być przygotowana do rynku pracy a nie nauka tylko dla nauki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka