Dodaj do ulubionych

Finanse czy informatyka ?

IP: 79.162.232.* 24.05.13, 13:34
Witam ! :)

W tym roku pisałem maturę. Kończę Technikum Ekonomiczne i chciałbym pójść na studia. Kierunki nad którymi się zastanawiam to: Finanse i rachunkowość , Matematyka Finansowa oraz Informatyka. Co według Was byłoby najlepszym rozwiązaniem ? Z góry dziękuję za wszystkie wypowiedzi ;)
Obserwuj wątek
    • vladziu54 Re: Finanse czy informatyka ? 27.05.13, 16:27
      Ja jestem na 2 roku informatyki i nie żałuje wyboru jeżeli interesujesz się tym ja np. wkręciłem się w programowanie, jest bardzo duże zapotrzebowanie na nich, także ja polecam ci informatykę
      i zobacz tę stronkę ja sam z niej wybrałem mój obecny kierunek studiów studia.net
      • Gość: długi Re: Finanse czy informatyka ? IP: *.cdma.centertel.pl 28.05.13, 21:54
        Właśnie nie interesowałem się do tej pory informatyką i chciałem się dowiedzieć czy na studiach nie mając szerokiej wiedzy informatycznej można się czegoś nauczyć? Informatyka właśnie jest gwarancją znalezienia pracy po studiach. Po za tym jestem dobry z matmy i myślę mając wiedzę matematyczną poradziłbym sobie na informatyce. Co o tym myślicie ?
    • Gość: Zizu Re: Finanse czy informatyka ? IP: 192.96.203.* 27.05.13, 19:58
      branża IT dynamicznie się rozwija -informatyka to lepszy wybór
      • Gość: długi Re: Finanse czy informatyka ? IP: *.cdma.centertel.pl 28.05.13, 21:55
        wiem właśnie że się rozwija i dlatego chciałem się dopytać co według Was byłoby lepsze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka