Gość: MAJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 17:28 KTO CIE WYBRAL NA OPIEKUNA TEGO FORUM??? PRZECIEZ TY POWINIENES SIE ODCHAMIC A POTEM KOMUS DORADZAC. JESTES POPROSTU POSRA.Y.CALUSKI PAAAPAAA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Richelieu* Re: DO RICHELIEU IP: 195.117.90.* 29.07.04, 17:36 palec boży mnie wybrał a co do roli, podwójnej, jako moderator tnę, jako użytkownik mówię co myślę (zgodnie z regulaminem), wątki personalne naruszające czyjąś godność też tnę, jednak mój temat może podlegać dysusji, byle nie wulgarnej ten wątek też się do kosza zgodnie z regulaminem nadaje, tak na przyszłość, mój wielbicielu, żebyś nie czuł się pokrzywdzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: DO RICHELIEU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.07.04, 18:34 Gratulacje! Wreszcie, wyjatkowo w Polsce, właściwy człowiek na właściwym miejscu. Mam nadzieje, że forum zyska na tym pod względem intelektualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: DO RICHELIEU IP: 195.117.90.* 29.07.04, 18:56 e, żadne gratulacje bo kto się zgłosił tego zaakceptowano, to żadno wyróżnienie, nieco emocji "wielbicieli" stąd i powodów do wycinania zwykła facjata w nagłówku ale i chyba zadam to pytanie o chęć umieszczenia forum prywatnego w mojej sygnaturce, bo czuję się nie w porządku reklaując własne fora Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: DO RICHELIEU 29.07.04, 20:06 O, widzę, że Ty rzeczywiście masz tutaj fana, albo nawet fanklub... Gdzieś Ty toto podłapała? Hehe, fankluby to śmieszna rzecz - mam jeden na zupełnie innym forum (pozagazetowym), pod innym nickiem... I dlaczego to jeszcze nie wylądowało na oślej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: DO RICHELIEU IP: 195.117.90.* 29.07.04, 20:25 bo przesada w każdą stronę jest niezdrowa, "odchamić" mnie nie rusza, choć napewno ktokolwiek inny potraktowany takim epitetem zostanie nagrodzony posłanien opini na osła to zaś ku przestrodze, że jednak można wyrzucić i aby fanclub jak to nazywasz wiedział, że gdy będzie psocił to tatko przyłoży pasem Odpowiedz Link Zgłoś
aeris Re: DO RICHELIEU 30.07.04, 12:46 a ja sei w pelni zgadzam z wyborem r.r na moderatora... Odpowiedz Link Zgłoś