merci_beaucoup 03.08.04, 16:14 Wpisujecie się :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witoldyna Re: Studenci psychologii 04.08.04, 10:21 Ja już gdzieś tam pisałam ;-) Na UG ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
camerthon Re: Studenci psychologii 04.08.04, 22:02 Witam :) Postanowiłam skrobnąć coś w tym wątku. Dziękuję za zaproszenie i zapraszam również :-)Moje Forum raczkuje, ale mam nadzieje rozkęcic je slicznie od pazdziernika. Owszem, studiuje psychologie. Służe rada i pomoca przyszlym psychologom zarówno z I roku, jak i z kolejnych :) A tak na marginesie, gratuluje dobrego wyboru :) pozdrawiam :) camerthon Odpowiedz Link Zgłoś
merci_beaucoup Re: Studenci psychologii 05.08.04, 12:37 To super,że rozkręcisz forum :-) Będę do Ciebie wpadać w miarę możliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
truskawowe.studio Re: Studenci psychologii 05.08.04, 12:44 czesc ja tez zaczynam psycho :] Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowe-studio Re: Studenci psychologii 05.08.04, 14:02 tak to znowu ja, oczywiscie zrobilam blad w nicku :) Odpowiedz Link Zgłoś
camerthon Re: Studenci psychologii 05.08.04, 19:18 A więc serdecznie zapraszam :) Tak na marginesie - masz bardzo sympatyczny nick :) pozdrawiam :) camerthon Odpowiedz Link Zgłoś
merci_beaucoup Re: Studenci psychologii 06.08.04, 14:28 truskawkowe-studio-witam na forum i gratuluję dostania się na psycho!:) Odpowiedz Link Zgłoś
innes Re: Studenci psychologii 16.08.04, 23:24 CZEŚĆ! :) Ja też od tego roku zaczynam studiować psychologię na UJ, jestem kompletnie zdezorientowana i żałuję, że nie mam nikogo znajomego na UJ ani nigdzie na psychologii... wobec tego bardzo chętnie dołączę się do forum. Będę tu wpadać :) pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
camerthon Re: Studenci psychologii 18.08.04, 00:19 innes napisała: > CZEŚĆ! :) > Ja też od tego roku zaczynam studiować psychologię na UJ, jestem kompletnie > zdezorientowana i żałuję, że nie mam nikogo znajomego na UJ ani nigdzie na > psychologii... wobec tego bardzo chętnie dołączę się do forum. Będę tu > wpadać :) > pzdr! Więc jednak UJ? To gratuluję :) A co do tego nikogo znajomego...póki co zapraszam 'pod skrzydełka' mojego forum, bo i przypuszczam, że juz niedługo się poznamy ;) pozdrawiam :) camerthon Odpowiedz Link Zgłoś
akhyni Re: Studenci psychologii 17.09.04, 11:07 witam!rowniez w tym roku zaczynam psychologie na UJ i tez nie znam tam kompletnie nikogo wiec to forum jets jak blogolsawienstwo:)fantastyczny pomysl;) bede tu czestym gosciem:)pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
innes Re: Studenci psychologii 17.09.04, 18:10 Hej, a może chcesz się spotkać przed inauguracją? Jak chcesz to pisz: mój gg to 480 969. W sumie jest więcej takich osób, byłoby wszystkim lżej gdybyśmy się spotkali jeszcze we wrześniu :) ja jestem w Krakowie od 26 września. pozdrawiam innes Odpowiedz Link Zgłoś
akhyni Re: Studenci psychologii 18.09.04, 12:28 :))) swieta racja:)ale jako ze zapewne wszytskich zblakanych zagubionych pierwszoroczniakwo nie zbierzemy to mzoemy sie we dwie spotkac przed inauguracja jeszcze:)ja bede w krakowie jakos tak od 27 mam juz TWoej gg takze sie napewno odezwe;) pozdrawiam:) martyna Odpowiedz Link Zgłoś
innes Re: Studenci psychologii 18.09.04, 18:58 Ok, czekam na odzew, to się powymieniamy komórkami (a przynajmniej podam swój numer), bo inaczej to-se-ne-da :) innes Odpowiedz Link Zgłoś
merci_beaucoup Re: Studenci psychologii 18.08.04, 00:15 Hej Innes!!!Witaj wśród forumowiczów! :-) U mnie też jest kiepsko z tymi znajomościami wśród studentów psychologii,ale mam nadzieję wkrótce się to zmieni(na lepsze oczywiście) :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
innes Re: Studenci psychologii 19.08.04, 22:00 Merci, o ile dobrze rozumiem, to Ty też zamierzasz się pojawić na psychologii? A może przypadkiem też na UJ? :) pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
nondum Re: Studenci psychologii 01.09.04, 19:36 hejka!i ja najprawdopodobniej dolacze do studiujacych na ujocie psycho..witam serdecznie!a tak poza tym, to nie wiem czy to przypadek(nie sadze ;) ) ale nasze adresy mejlowe (przynajmniej ich pierwsze zcesci) pokrywaja sie..czyzbys miala cos wspolnego z niejaka panna amejko? (; pozdrawiam, k. Odpowiedz Link Zgłoś
innes Re: Studenci psychologii 04.09.04, 17:57 nondum napisała: > hejka!i ja najprawdopodobniej dolacze do studiujacych na ujocie psycho..witam > serdecznie!a tak poza tym, to nie wiem czy to przypadek(nie sadze ;) ) ale > nasze adresy mejlowe (przynajmniej ich pierwsze zcesci) pokrywaja sie..czyzbys > miala cos wspolnego z niejaka panna amejko? (; > pozdrawiam, > k. No niestety, z panną amejko, kimkolwiek rzeczona osoba jest, nie mam wiele wspólnego :( co nie zmienia faktu, że bardzo chętnie się spotkam z kimś na ujocie!!! :D przybywaj szybko! :) No nie wiem... może mam coś wspólnego z panną amejko? Tylko o tym nie wiem? ;) pozdrawiam ciepło innes :) Odpowiedz Link Zgłoś
nondum Re: Studenci psychologii 09.09.04, 01:55 przybywam, przybywam mam nadzieje juz niedlugo, wiec sie spotkamy!jesli nie wiesz czy masz cos wspolnego z panna amejko, to objasnij mi skad wzielas haslo nondum, czy oprocz laciny kryje sie cos pod nim?a wtedy Ci pwoeim kim jestes! licze na spotkanie, Ty z Gdanska , ja z Wroclawia i tez nikogo nie znam..jeszzcz!nondum! pozdrowienia, k. Odpowiedz Link Zgłoś
innes Re: Studenci psychologii 12.09.04, 19:20 nondum napisała: > przybywam, przybywam mam nadzieje juz niedlugo, wiec sie spotkamy!jesli nie > wiesz czy masz cos wspolnego z panna amejko, to objasnij mi skad wzielas haslo > nondum, czy oprocz laciny kryje sie cos pod nim?a wtedy Ci pwoeim kim jestes! > licze na spotkanie, Ty z Gdanska , ja z Wroclawia i tez nikogo nie > znam..jeszzcz!nondum! > pozdrowienia, > k. Jedna tajemnicza sprawa zaprząta moją głowę.. sprawa słowa nondum. Znaczy ono "jeszcze nie" czy coś w tym rodzaju. Ale zadaję sobie o wiele istotniejsze pytanie. Gdzie ja to mam w adresie mailowym??? :D pzdr :) A. Odpowiedz Link Zgłoś
nondum Re: Studenci psychologii 09.09.04, 01:58 a i jeszcze jedno, kiedy sie zjawiasz w krakowie ostatecznie?co szkodzi sie spotkac przed uroczysta immatrykulacja :p cieplo sciskam k. Odpowiedz Link Zgłoś
marekjuliusz Re: Studenci psychologii 10.09.04, 10:43 Ja jestem otwarty na wszelkie propozycje spotkan przed rozpoczeciem, chetnie kogos poznam :-) w tym Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
innes Re: Studenci psychologii 12.09.04, 19:15 O, słuchajcie, to jest myśl. Spotkajmy się przez 1 października :) wszystkim będzie się lepiej żyło. Bo szczerze mówiąc cieszę się na studia, wyjazd i resztę atrakcji, ale tego cholernego 1 października trochę się obawiam. Ja jestem w Krakowie od 26 września, umeblowuję swoje mieszkanko i ogólnie mam urwanie głowy, ale chwilę zawsze znajdę i z niekłamaną przyjemnością sie z Wami spotkam. Co o tym sądzicie? pozdrawiam :) innes Odpowiedz Link Zgłoś
marekjuliusz Re: Studenci psychologii 15.09.04, 14:48 No super, moj maila: marekjuliusz@poczta.onet.pl tez bede po 20którymś i z chęcią sie gdzieś spotkam :-)...to będziemy się jeszcze kontaktowac na forum albo na maile ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ani85 Re: Studenci psychologii 16.09.04, 22:51 hej! sorki, ze wtracam sie, ale uwazam, ze spotkanie to swietny pomysl. jesli nie macie nic przeciwko takiej malej przybledce, to rzuccie hslo, gdzie i o ktorej (bo zakladam, ze 1 X) i sie pojawie :-) pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
innes Re: Studenci psychologii 16.09.04, 23:12 Ok, im więcej chętnych tym lepiej :) mój mail: agatamac@wp.pl - jestem osiągalna do 25 września, potem zostaje tylko komórka. Do prawdopodobnego usłyszenia :) innes Odpowiedz Link Zgłoś
fritillaria Re: Studenci psychologii 17.09.04, 18:41 Ja tez bym sie może dołączyła... :) Też zaczynam, tylko wieczorowe. :) I jestem z Krakowa, więc mogę robić za przewodnika. :D Odpowiedz Link Zgłoś
ani85 Re: Studenci psychologii 18.09.04, 10:50 jak swietnie, ze ciagle nas przybywa! studenci psychologii UJ - laczcie sie!!! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
marekjuliusz Re: Studenci psychologii 18.09.04, 19:22 czyli po 26 bedzie jakis meeting psycholgiczny w krakowie, niech tak bedzie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
akhyni Re: Studenci psychologii 18.09.04, 23:55 :)skoro im wiecej tym lepiesj,a dodatkwo tak sie zlozylo ze tez psychologie na UJ zaczynam to tez chetnie bym do was dolaczyla:)jakos po 26?do zobaczenia wiec:) Odpowiedz Link Zgłoś
merci_beaucoup Re: Studenci psychologii 21.08.04, 14:36 Nie :) Będę studiować w Lublinie na UMCSie :0) Pozdrawiam i gratuluję dostania się! Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkowe-studio Re: Studenci psychologii 23.08.04, 08:32 coraz wiecej nas lalala :D Odpowiedz Link Zgłoś
innes Re: Studenci psychologii 29.08.04, 13:01 merci_beaucoup napisała: > Nie :) Będę studiować w Lublinie na UMCSie :0) Pozdrawiam i gratuluję dostania > się! Dzięki i nawzajem :D jesteś z Lublina? Odpowiedz Link Zgłoś
merci_beaucoup Re: Studenci psychologii 01.09.04, 23:29 Niestety nie mieszkam w Lublinie,nie znam tego miasta i nie mam tam nikogo znajomego :(...dlatego wybieram sie na adapciaka :0) a Ty mieszkasz w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
innes Re: Studenci psychologii 04.09.04, 17:52 No to jesteśmy w podobnej sytuacji :) Ja wybieram się do Krakowa z mniej więcej drugiego końca Polski, czyli z Gdyni. Załóżmy forum "początkowo samotnych studentów", w skrócie PSS ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marekjuliusz Re: Studenci psychologii 09.09.04, 22:25 Ja zaczynam ogólną na UJocie, i tez nikogo na roku znajomego na razie nie mam, ale spokojnie :-), mam za to opiekunow z lat starszych co rada sluza i od wszelkich nieczystych mocy mnie maja strzec-miejmy nadzieje! Jesli sa tu jakies UJotowe psychologi zaczynajace studia to czekam na wiesci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
innes Re: Studenci psychologii 12.09.04, 19:16 Ja! Ja! :D podczepię się chętnie pod Twoich opiekunów z lat starszych, co o tym sądzisz? ;))) do zobaczenia innes Odpowiedz Link Zgłoś
ani85 Re: Studenci psychologii 14.09.04, 23:16 witam wszystkich :-) ja tez zaczynam studnia na psychologii ogolnej UJ i nikogo nie znam :-( ale mysle, ze niedlugo to sie zmieni :-D pozdrawiam cieplutko! Odpowiedz Link Zgłoś