Dodaj do ulubionych

psychologia na UŁ

10.09.04, 18:07
Witam wszystkich!
Zaczynam od października psychologię na UŁ i bardzo miło by mi było poznać
kogoś, kto jets w takiej samej sytuacji jak ja. A może doczekam się wskazówek
od studentów starszych roczników?
Obserwuj wątek
    • merci_beaucoup Re: psychologia na UŁ 11.09.04, 12:52
      Witaj wśród studentów psychologii!!! :) Ja rozpocznę od października studia na
      UMCSie w Lublinie,ale moja koleżanka będzie z Tobą studiować :) Powodzenia!
      • stepowa Re: psychologia na UŁ 11.09.04, 17:47
        O to bardzo mi miło, że poznam Twoją koleżankę. Ona ma mieszkanko w Łodzi czy
        osiądzie tymczasowo w akademiku?
        W Lublinie, merci _ beaucoup, będziesz studiować? Ode mnie do Lublina jest
        bardzo daleko. Tzn. moze nie byłoby tak źle, gdyby nie to, że zawiesili część
        linii klejowych i jedyna droga prowadzi przez Warszawę.Ten argument
        zdecydowanie przeważył i dlatego nie zdecydowałam się zdawać na KUL. Nigdy
        zresztą jeszcze w Lublinie nie byłam, ale ze słyszenia wiem,że miasto jest
        przepiękne a poza tym - raj dla studentów. W każdym razie w październiku
        porównamy spostrzeżenia :)
    • merci_beaucoup Re: psychologia na UŁ 12.09.04, 00:38
      Nie wiem gdzie będzie mieszkać moja koleżanka,bo dawno się z nią nie
      widziałam.Mieszkam pod Łodzią,więc studiowanie w tym mieście byłoby dla mnie
      idealne...ale z pewnych względów zdecydowałam się jednak na Lublin.Zobaczymy
      jak będzie z tymi dojazdami-zamierzam zaprzyjaźnić się z PKSami :P...Jutro
      wyjeżdżam na obóz integracyjny i nie będzie mnie przez kilka dni na forum,ale
      jak wróce chętnie z Tobą poklikam :) Pozdrawiam!
      • stepowa Re: psychologia na UŁ 12.09.04, 18:04
        W takim razie miłego pobytu na obozie i owocnej integracji życzę. I jeszcze
        pogody, bo u mnie pada i jest smutno. Ja mieszkam w Sieradzu. Do Łodzi godzina
        pociągiem :)
    • maruda stepowa 25.09.04, 11:07
      Hej stepowa, mam do Ciebie pytanie- a w zasadzie kilka pytań...
      Zostałem poproszony by dowiedzieć się o godzinie inauguracji I roku psychologii na UŁ (bo rozpoczynacie 1 pzdziernika, prawda?) - znasz może godzinę?
      I jeszcze jedna sprawa- czy plan zajęć jest już dostępny w Instytucie Psychologii?
      Z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam, M.
      • stepowa Re: stepowa 25.09.04, 21:55
        Witam Marudo
        Prawdę powiedziawszy to, aż tak dokładnych informacji jak godzina inauguracji
        nie mogę Ci udzielić, ponieważ... właściwie to sama nic nie wiem :)
        Z zasłyszanych plotek orientuję sie jednak, ze zajęcia rozpoczynają sie 4
        października, natomiast 2 października( w sobotę ) jest uroczyste rozpoczęcie.
        Reszta narazie pozostanie dla mnie tajemnicą :) Plan dostępny jest
        w dziekanacie na Kopernika 55.
    • justyska19 Re: psychologia na UŁ 26.09.04, 13:55
      witam wszystkich!Ja też od października zaczynam psychologię na UŁ...
      • stepowa Re: psychologia na UŁ 26.09.04, 21:20
        Witaj Justystko19
        Bardzo mi miło. Zapewne spotkamy się niebawem. Będziesz może mieszkała
        w akademiku?
        • justyska19 Re: psychologia na UŁ 27.09.04, 20:18
          Nie będę mieszkała w akademiku bo jestem z Łodzi.Ale napewno się spotkamy:)
    • effes Re: psychologia na UŁ 27.09.04, 22:42
      hej...no to od soboty dołączę do grona studentów psychologii na UŁ. co powiecie
      na jakieś spotkanie?
      w ogóle to idziecie na rozpoczęcie uczelniane o 14?
      moja propozycja: może spotkamy się na inauguracji wydziałowej na smugowej?

pozdrawiam:]
      • stepowa Re: psychologia na UŁ 28.09.04, 13:41
        Witaj Effes
        Ja się wybieram na to rozpoczęcie o 14. Podobnno maja tam rozdawać indeksy. Wczoraj pani w dziekanacie powiedziała mi, że obydwa te spotkania ( o 14 na Matejki i o 16:30 na Smugowej) są obowiazkowe. A tak swoja drogą to ciekawe, czy się wczoraj na Kopernika nie widzieliśmy :)I wiesz co?- to spotkanie na Smugowej to jest spotkanie dla naszego kierunku, a na Matejki dla wydziału.
        Tak czy inaczej na spotkanie jestem chętna :)
        • effes Re: psychologia na UŁ 28.09.04, 19:32
          obowiązkowe czy nie- przyjdę na z ciekawości. poza tym pierwszoroczniaki
          powinny być grzeczne;]
          kiedy będziesz w łodzi, a może już jesteś?
          • stepowa Re: psychologia na UŁ 29.09.04, 10:07
            Do Łodzi zostanę odstawiona w piątek do południa. Czyli właściwie mam cały weekend na zwiedzanie miasta ;)
            • effes Re: psychologia na UŁ 29.09.04, 21:25
              wysłałam Ci meila, ale obawiam się, że nie doszedł...chciałam napisac, że będę
              w piątek ok 15, jeśli chcesz mogłybyśmy się umówić w jakimś strategicznym
              miejscu:]
              pozdraiwam
              • stepowa Re: psychologia na UŁ 30.09.04, 19:16
                Twój e-mail doszedł do mnie. Odpisałam Ci też na skrzynkę :)
    • effes Re: psychologia na UŁ 30.09.04, 22:36
      Stepowa- dzięki

a teraz do wszystkich...jak to jest z lektoratami? kto pierwszy ten lepszy?
      kogo polecacie?
    • merci_beaucoup Re: psychologia na UŁ 18.02.05, 23:11
      Jak się wam studiuję psychologię na UŁ?możecie podzielić się Waszymi
      refleksjami po 1 semestrze? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka