Gość: dora IP: *.orasoft.net.pl 13.06.05, 10:57 Czy uzywalyscie kosmetyków nawilzajacych Garnier?? Tych co teraz tak reklamuja?? Chyba tam jest krem o konsystencji fluidu... Dobre są i czy nie zatykaja porów?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18lipcowa Re: kosmetyki Garnier 13.06.05, 11:14 Tego fluidu nie miałam, ale miałam inne z tej serii krem , tonik i mleczko z żywą wodą z owoców. Jak dla mnie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: kosmetyki Garnier IP: *.bater.net.pl / 83.238.20.* 13.06.05, 12:56 lekkie i przyjemne, porow nie zapychaja, przynajmniej ten fluid. nie ma jednak jakiegos efektu super nawilzenia, ot, takie odswiezenie i orzezwienie. no i dla suchej skory fluid bedzie za lekki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: kosmetyki Garnier IP: *.lublin.mm.pl 13.06.05, 13:28 Jedna uwaga co do opakowania tego fluidu - chyba wymyślił je ktos bez wyobraźni, plasik jest tak twardy, że wyciśnięce specyfiku na dłoń, a zwłaszcza gdy człowiek sie rano śpieszy, graniczy z cudem :) Poza tym, bardzo przyjemna konsystencja, spektakulatnych efektów nie widzę, ale porów nie zatyka i troche wygładza skórę Odpowiedz Link Zgłoś