Dodaj do ulubionych

te, moderatorka

IP: *.pl / 217.197.72.* 22.09.04, 21:48
zdecyduj się, czy piszesz w wątkach, czy wysyłasz je na OL
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=16010662&a=16017084
riszelje najpierw się wpisała, a potem zmieniła zdanie - po raz kolejny z
reszta - z tym, że ta zagrywka jest głupia, a kasowanie swojego posta kiedy
już ktoś zaczął na niego odpowiadać był i głupotą i rażacym złamaniem
regulaminu. wiele razy administratorzy powtarzali, że nie ma mozliwości
usunięcia postu na zyczenia, a ty jak widze ponad prawem stoisz i prześcigasz
siebie samą w głupocie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Richelieu* Kochany Forumowiczu o Pięnym Obliczu IP: 195.117.90.* 22.09.04, 22:15
      jak widać znasz się na oślej

dlatego specjalnie dla Ciebie Drogi i Szlachetny Forumowiczu, Przedstawicielu
      Cnót Wszelakich

wątki personalne się usuwa, jak już odpowiedziałam na tym forum, jak robią
      wszyscy aesi. Ale ponieważ widzę, że takiego Wielbiciela jak Ty, Kochany
      Forumowiczu Najdroższy, ot tak wyrzucić na osła, przeto chciałam Tobie
      odpowiedzieć. Widzę jednak, że to niewłaściwe było zachowanie, dlatego
      przepraszam Cię. Od tej pory będę Cię za wątki spamujące po prostu bez gadania.
      Trudno. Nie dość, że traktować Cię Użytkowniku Kochany z delikatnością to
      jeszcze nosem kręcisz, bo wolisz kopy w d. wyrzucające na wiadomą ławkę. A to
      już perwersja preferować masochizm.

Wątek załamanej. Kolejny błąd, przez między innymi Ciebie, Kochany Userze.
      Kiedy łapie się tu mnie za słowa, jakbym nie miała nic innego do złapania,
      wyrażenie " nikt tu nie mówi o", kiedy ktoś tam wspomniał na początku wątku,
      stałoby się kolejnym powodem na przyssanie się, Pijawki Wy moje Kochane. Jeśli
      odpowiadającej w wiadomy krytykujący ostro i bez sensu na mój post Rzeszy
      Forumowiczów komputer zawiesił się na amen, procesor padł, bezpieczniki się
      przepaliły, instalację elektryczną w budynku coś trafiło, a najbliższa
      elektrownia wybuchła to przepraszam bardzo.

I to ostatnia odpowiedź na bezsensowne zarzuty. To jest spam na mój temat, a
      spamy każdego rodzaju się wyrzuca, a nie dyskutuje, Kochany Forumowiczu o
      Pięknym Obliczu

chcesz krytykować, skrytykuj na maila
      • Gość: uzyszkodnik Re: Kochany Forumowiczu o Pięnym Obliczu IP: *.pl / 217.197.72.* 22.09.04, 22:49
        >chciałam Tobie
        > odpowiedzieć

odpowiedziałaś veritasowi1 - wróć do pierwszej szkoły na naukę czytania, a
        potem prześledź uważnie jeszcze raz ten wątek, przekonasz się wóczas że jest
        tak jak piszę

> Wątek załamanej. Kolejny błąd, przez między innymi Ciebie, Kochany Userze.
        > Kiedy łapie się tu mnie za słowa, jakbym nie miała nic innego do złapania,
        > wyrażenie " nikt tu nie mówi o", kiedy ktoś tam wspomniał na początku wątku,
        > stałoby się kolejnym powodem na przyssanie się, Pijawki Wy moje Kochane.
        Jeśli
        > odpowiadającej w wiadomy krytykujący ostro i bez sensu na mój post Rzeszy
        > Forumowiczów komputer zawiesił się na amen, procesor padł, bezpieczniki się
        > przepaliły, instalację elektryczną w budynku coś trafiło, a najbliższa
        > elektrownia wybuchła to przepraszam bardzo.

zapytam się teraz poważnie, tak jakbym pytała rozumna istotę: czy ty naprawdę
        nie znasz regulaminu, czy kpisz sobie?

maas i tebe wielokrotnie odpowiadali na prośby o usunięcie postu: NIE MA TAKIEJ
        MOŻLIWOŚCI !!!! rozumiesz? NIE MA I KONIEC. post może zostać usunięty wtedy i
        tylko wtedy gdy łamie regulamin. to, że ktoś nie panuje nad klawiaturą to jest
        jego problem, napisane - wysłane - amen. można najwyżej napisać sprostowanie.

czy ty już postradałaś resztki rozumu, że tego nie pojmujesz, czy czujesz się
        tak bezkarna?
        • Gość: Richelieu* Re: Kochany Forumowiczu o Pięnym Obliczu IP: 195.117.90.* 22.09.04, 22:58
          więc powiedziałam w poprzednim poście, że źle zrobiłam z tym jedynym postem,
          przeprosiłam tych, którym elektrownia z tego powodu wybuchła

i czego jeszcze sobie Kochany Forumowicz życzy? kolacji przy świecach?
          śniadania przy gorącej kawusi? no, nie krępuj się albercia
          • Gość: uzyszkodnik Re: Kochany Forumowiczu o Pięnym Obliczu IP: *.pl / 217.197.72.* 22.09.04, 23:05
            > przeprosiłam tych, którym elektrownia z tego powodu wybuchła

jesteś jednostka nieokrzesana, powiem wręcz chamska, agresywana i wulgarna, ale
            nawet ktoś tego pokroju w sytuacji popelnionego błędu mógłby zapanować nad
            swoja arogancją
            • Gość: Richelieu* Re: Kochany Forumowiczu o Pięnym Obliczu IP: 195.117.90.* 22.09.04, 23:23
              a Ty, Kochany Forumowiczu, mógłabyś przestać mi dogryzać, podgryzać, nadgryzać,
              kiedy ja się Tobie podlizuję

• Gość: Misiu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 23:27
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: uzyszkodnik Re: Kochany Forumowiczu o Pięnym Obliczu IP: *.pl / 217.197.72.* 22.09.04, 23:59
                straszne, ale ty w ogole nie rozumiesz sytuacji - nie o podlizywanie tu chodzi,
                tylko o coś dokładnie przeciwnego: obiektywizm i rzetelność
                • Gość: Richelieu* Re: Kochany Forumowiczu o Pięnym Obliczu IP: 195.117.90.* 23.09.04, 00:09
                  obiektywizm i rzetelność? Sugerujesz, że łaskawszym okiem patrzę na tych,
                  których lubię niż na tych, których nie znam?

ależ właśnie w tej chwili kompletnie nierzetelnie z Tobą rozmawiam zamiast od
                  razu wyrzucić personalny i atakujący wątek na osła. Znaczy, znowu źle robię, no
                  pacz. Chcę być miła a Forumowicze sami się o wyrzucanie proszą

ps. daj spokój
                  • Gość: uzyszkodnik Re: Kochany Forumowiczu o Pięnym Obliczu IP: *.pl / 217.173.202.* 23.09.04, 10:57
                    wiem, że do ciebie nic nie dotrze, ale napiszę po raz setny: niczego nie muszę
                    sugerować, po tym co zrobiłaś ze swoim postem jest oczywiste, że nadużywasz
                    swoich uprawnień.
                    • Gość: Richelieu* małe a cieszy IP: 195.117.90.* 23.09.04, 11:28
                      nie dziwi Cię, że tak nieistotną rzecz podnosisz do rangi przestępstwa.
                      Małe a cieszy, wiem ;)

Tak jakbyś po sądach ciągał sąsiada z dołu, na którego balkon spadła klamerka z
                      Twojego prania, a on nie chciał oddać, bo ma takie same i myślał, że go
                      naciągasz

i naprawdę nie czujesz się wyróżniony, że zamiast Cię od razu wyrzucić za
                      personalnego rozmawiam z Tobą?
                      • Gość: uzyszkodnik Re: małe a cieszy IP: *.pl / 217.173.202.* 23.09.04, 12:00
                        > i naprawdę nie czujesz się wyróżniony, że zamiast Cię od razu wyrzucić za
                        > personalnego rozmawiam z Tobą?

ROTFL
                        podnieca cie możliwość wycinania

ogromne wrażenie robią na mnie te pogróżki i naprawdę doceniam akt łaski -
                        riszelje nie wycięła wątku na temat jej moderatorskiej niekompetencji
                        NIESAMOWITE !!!! pisanie o moderatorskiej niekompetencji riszelje jest nagonka
                        personalna, nie wolno, absolutnie nie wolno wskazywać na samowolkę i
                        nadużywanie uprawnień przez riszelje, toż to obraza; a ona taka łaskawa i nie
                        wycięła, cóż za wspaniała osoba !

ty non stop dopuszczasz się nadużyć z powodu nieumiejętności odzielenia funkcji
                        moderatora od dyskutanta, doszło już do tego że nieusuwanie niewygodnych dla
                        ciebie postów i wątków traktujesz jako wielką łaskę. to co robisz jest chore.
                        • Gość: Richelieu* Re: małe a cieszy IP: 195.117.90.* 23.09.04, 12:35
                          wątek-nagonka na jakiegokolwiek Usera zdatny jest na osła.
                          Wiem, chcesz się dowiedzieć kiedy przestanę odpowoadać na Twoje wątki. Cóż,
                          kiedy mania nawracania jest silniejsza niż mania olewania. Ciesz się, że
                          poświęcam Ci Kochanie tyle cierpliwości.

i jakich nadużyć? przyssałeś się, Pijawko
                      • Gość: hegemon Re: małe a cieszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 16:42
                        > i naprawdę nie czujesz się wyróżniony, że zamiast Cię od razu wyrzucić za
                        > personalnego rozmawiam z Tobą?

tu troche przesadzilas r.r., choc moze to ja nie zlapalem ironii. ale i tak
                        trzymam z Toba! nie daj sie tym gadom!
                  • Gość: studentka Re: Kochany Forumowiczu o Pięnym Obliczu IP: *.psi.ch 23.09.04, 14:18
                    Szanowna prymitywna arogancka aesico!

Czy naprawde nie dostrzegasz roznicy miedzy nagonka i personalnym atakiem a
                    konstruktywna krytyka twoich poczynan?

Podpowiem ci, ze watki, w ktorych jest poruszana problematyka twojego aesowania
                    i licznych bledow, jakie popelniasz, mozesz zgodnie z regulaminem przenosic na
                    forum o moderacji, a nie grozic wycieciem i robic userom laske, ze nie wycinasz.

Smieszna i zalosna zarazem jestes z tymi swoimi pogrozkami. Przyjmij do
                    wiadomosci, ze nie stoisz ponad regulaminem i nie masz prawa wycinac swoich
                    postow nie zostawiajac po nich sladu [...], a jesli juz ci sie zdarzylo, to
                    powinnas grzecznie przeprosic, a nie pier....c o wybuchajacych elektrowniach.
                    • Gość: Richelieu* Re: Kochany Forumowiczu o Pięnym Obliczu IP: 195.117.90.* 23.09.04, 14:28
                      1. nie mam możliwości przenosić na f o moderacji
                      2. User powinien wiedzieć by korzystać z netykiety
                      3. co za tym idzie User powinien wiedzieć, że wątki nie na temat na forum
                      tematycznym wyrzuca się do kosza i to on powinien wiedzieć by w sprawie
                      moderacji pisać na f o moderacji lub na maila
                      • Gość: uzyszkodnik Re: Kochany Forumowiczu o Pięnym Obliczu IP: *.pl / 217.173.202.* 23.09.04, 14:57
                        1. jest możliwość zwrócenia się do admina zawodowego by przeniósł na f. o
                        moderacji, ale przecież riszelje nie naskarży sama na siebie
                        2. jako moderator łamiący regulamin nie masz moralnego prawa pouczać nikogo w
                        kwestii znajomości netykiety

z dyrektyw, które tu sobie skonstruowałaś wynika jedno: riszlje może robić na
                        f. studia co jej sie podoba i niech nikt nie waży się wyrazić swojej opinii na
                        ten temat, choćby riszlje łamała regulamin.
                        • Gość: Richelieu* Re: Kochany Forumowiczu o Pięnym Obliczu IP: 195.117.90.* 23.09.04, 15:10
                          wiesz, że mi smutno z Twojego powodu? bo się czepiasz ;(
          • Gość: Misiu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 23:08
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • paskudnica te, uzyszkodnik 23.09.04, 11:43
      Ksywke masz naprawde doskonala - rzeczywiscie wiecej z Ciebie szkody niz pozytku. Cozes sie tak uczepil Richelieu jak rzep psiego ogona? Wlasnego zycia nie masz, tylko musisz po raz en-ty roztrzasac co moderatorka gotuje na obiad? Jej sprawa, a w tym kraju panuje wolnosc slowa - chce napisac, to pisze, przynajmniej na temat, czego o Twoich postach powiedziec nie mozna. I czy do Ciebie Panie Idealny nie dociera, ze czlowiek ma prawo sie pomylic? Nie kazdy jest takim Chodzacym Idealem jak Ty, wiec sie odczep od niedoskonalej babci klozetowej Richelieu, ktora sama przyznala, ze nie powinna byla wykasowac tego posta. Teraz ma sie przed Toba klaniac do konca zycia z tego powodu? Ile razy jeszcze bedziesz jej to wypominal? Zastanow sie czlowieku nad wlasna egzytencja, bo mam wrazenie, ze sie po prostu cholernie nudzisz.
    • veritas1 pytanie w kwestii technicznej 23.09.04, 16:02
      Gdzie można składać skargi na nieprawidłowe funkcjonowanie forum? Chyba na
      forum.abuse@gazeta.pl - zaraz wysyłam tam maila :-)
      • Gość: Richelieu* Re: pytanie w kwestii technicznej IP: 195.117.90.* 23.09.04, 16:14
        ;-) ?
        nooo
        • czesiekkk Re: pytanie w kwestii technicznej 23.09.04, 18:38
          Jestem za naszym moderatorem. Przede wszystkim bez niego zalały by nas wątki
          np. z jakimiś wulgaryzmami, które ktoś musiałby skasować.
          Aczkolwiek często mam odmienne zdanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka