Gość: meg IP: *.elomza.pl / *.elomza.pl 28.09.04, 10:05 czy mając limit godzin wf 180 mam go od razu wykorzystać i pozapisywac się na 180 godzin czy rozłożyc na semestry? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja101 Re: jeszcze raz wf Uw 28.09.04, 11:53 trzeba je rozłożyć na semestry. Zresztą system chyba i tak nie zapisałby cie od razu na 180 godzin. Tak więc 1 zajęcia w-f w tygodniu. A jesli bys bardzo chciał/a więcej to dopiero później mozna się "dopisać". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agson Re: jeszcze raz wf Uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:53 heh - w tym tempie musialabys chodzic na wf 6 razy w tygodniu :))) jasne ze rozkladasz to sobie na semestry, a ilosc semestrow koniecznych do zaliczenia i czas na to zaleza od wydzialu. na psychologii trzeba zaliczyc 3 semestry w ciagu 3 pierwszych lat, a wiem ze sa wydzialy na ktorych zalicza sie 2 semestry albo i 4. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia Re: jeszcze raz wf Uw 30.09.04, 01:59 hehe, ja zaliczyłam 3 semrstry w ciągu pierwszego roku. bo sobie policzyłam ze 120 godzin to 6 semestrów. :)) wiadomo, miało sie tą matme na egzaminie :)) drugi rok sobie w ogóle wf odpuscilam i sie okazało ze podanie musze pisac, zeby warunku z w-f-u nie miec :)) kocham szkołe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: jeszcze raz wf Uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 13:07 A ja zrobiłam jeszcze lepiej, przez 4 lata uważałam wf za fakultatywny, nagle w tym roku zmienili regulamin studiów na WPiA i okazało się, że 4 semestry są obowiązkowe. Więc będę się turlać dwa razy w tygodniu, żeby wyrobić 4 semestry w ciągu dwóch. A już po zapisach znalazłam informację w necie, że dla naszego rocznika wf jest dalej fakultatywny. Pośpieszyłam się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi_śka Re: jeszcze raz wf Uw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 16:54 ale wam fajnie ;( ja mam 6 semstrów wfu i po prostu kocham co roku ślęczęć godzinami nad planem i wciskać gdzieś ten wf ;/ a - i zapisy są fajne...szczególnie że do ostaniej chwili człowiek nie wie czy mu jednak zmienią plan cy nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś