Gość: gigi IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 28.09.04, 14:15 czy udział w takowym jest obowiązkowy? trzeba za to jakiś wpis? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xen Re: szkolenie BHP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.04, 16:14 tak... najczesciej na szkoleniu podpisujesz taka magiczna karteczke, po jakims czasie smigasz z indeksem i dostajesz wpis ze szkolenie BHP zaliczone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: szkolenie BHP IP: *.rzeszow.mm.pl 29.09.04, 15:28 ja nie byłem, ale póżniej podpisałem, że byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
agatatuszynska Re: szkolenie BHP 22.09.16, 10:18 jest obowiązkowy!!! oczywiście! czy ktoś jeszcze o tym nie wie???...... przekładamy zawsze odpowiedzialność na kogoś tylko nie na siebie. niestety... podestem-do-nieba.blog.pl/gdzie-zamowic-szkolenie-bhp-dla-swojej-firmy/ Odpowiedz Link Zgłoś
wozekinstruktor Re: szkolenie BHP 07.01.17, 14:31 Jeżeli szkolenia bhp to tylko w awans-bhp.pl/szkolenia-bhp/ Odpowiedz Link Zgłoś
jjzzjj Re: szkolenie BHP 23.01.17, 10:39 [ url=http://bhpkompleksowo.pl]Szkolenia BHP[ /url ] są obowiązkowe Odpowiedz Link Zgłoś
jjzzjj Re: szkolenie BHP 23.01.17, 10:40 jjzzjj napisał(a): > Szkolenia BHP są obowiązkowe Odpowiedz Link Zgłoś
airwch Re: szkolenie BHP 28.10.18, 07:31 Tak. Szkolenia BHP są obowiązkowe. Szkolenie wstępne powinno być przeprowadzone przed dopuszczeniem pracownika do pracy, a okresowe przed upływem ważności szkolenia wstępnego. W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu BHP Sosnowiec. Odpowiedz Link Zgłoś