Dodaj do ulubionych

potrzebna informajca/II rok/UW

29.09.04, 21:07
czy mowia Wam moze cos tekie oto nazwiska z przedmiotow na II roku:
-Stefanski(administracyjne);
-Kladoczny(karne);
-Konarski (konstytucyjne).

Jak jest u nich na cwiczeniach?

Dziekuje za informacje i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • wpia Re: potrzebna informajca/II rok/UW 29.09.04, 22:38
      -Konarski (konstytucyjne). - odradzam, nudzi mozna usnac i kazal nam kupowac
      teksty ustaw w formie ksiazkowej (chyba jakis jego znajmowy musi prowadzic te
      wydawnictwo) - bo chodzil miedzy rzedami i sprawdzal kto juz ma ustawy. Idz do
      Piotrowskiego, wystap w inscenizacji, odpowiedz na jedno latwe pytanie i 5 w
      indeksie

Kladoczny - lightowo - ale dosc konkretnie i przedewszytkim mily czlowiek
      • superoptyk Re: potrzebna informajca/II rok/UW 29.09.04, 23:05
        a Zubik?:)Piotrowski mi nie pasuje godzinowo.
        • wpia Re: potrzebna informajca/II rok/UW 30.09.04, 00:14
          Zubik - dobry podobno, lecz ostry i wymagajacy, kolosy itd.
          • raans Re: potrzebna informajca/II rok/UW 30.09.04, 02:58
            lepszy Konarski od Zubika
            do Piotrowskiego ciezko sie wbic bo WSZYSCY do niego sie pchaja.
            Ja chodzilem do Konarskeigo, nudzil jak diabli, ale na zerowce u niego bylo
            spoko.
            Zrobil 4 kolosy w ciagu roku - po 2 na semsetr - jezeli ze wszystkich sie ma 4
            to daje zerowke, ale kazdego kolosa mozna poprawiac na lepsza ocene u niego na
            dyzurze (kilkaktorotnie nawet)
            Ja tam go dobrze wspominam, a co do textow - nie maielm ich - drukowalem z
            netu. ale i tak sporo ludzi kupuje wiec zawsze sa w kazdym rzedzie jakies.

• irksome Re: potrzebna informajca/II rok/UW 30.09.04, 11:45
              Chodzilam do dr Zubika i zdecydowanie odradzam. W pierwszym miesiacu probuje
              sprawiac wrazenie ostrego i wymagajacego, wiec troche ludzi sie wykrusza i
              chyba stad kraza takie mity o nim;))) Cwicz polegaja na tym, ze przez cale 1.5h
              zadaje pyt, studenci odczytuja odp z podrecznika albo ustawy, normalnie usnac
              mozna z nudow. Ja z tych cwicz nic nie wynioslam, jedynie ogolne wrazenie, ze
              byly jakies "rozlazle". Plusem jest to, ze mozesz isc do niego na zerowke.
              • xeniii Re: potrzebna informajca/II rok/UW 30.09.04, 12:21
                Udało mi się cudem wbić do Piotrkowskiego, ma tylko 2 gr chyba teraz i
                rzeczywiście nie chce przyjmować.Poza tym chciałam sie zapisać na :
                - admin. - Przybysz
                -cywil - Stroiński
                -karne - Konieczniak
                -PMP - Karski
                Tak mi polecano, i tak się chce przepisać, bo ćwiczenia planowe mam z jakąś
                Zimą, Wąsowskim,Błaszczyk - co to za osoby?
                • kusia1 karne 30.09.04, 12:29
                  ja sprobuje do sonty bo slyszalam, ze lepszy niz konieczniak. to znaczy daje
                  m.in. pytania na lekcjach jakie naprawde zadaje na egzaminie itd.
                  • xeniii Re: karne 30.09.04, 13:06
                    kusia1 napisała:

> ja sprobuje do sonty bo slyszalam, ze lepszy niz konieczniak. to znaczy daje
                    > m.in. pytania na lekcjach jakie naprawde zadaje na egzaminie itd.

tak ale będzie tylko przez jeden semestr bo poźniej wyjeżdza więc na egz go i
                    tak nie będzie pewnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka