superoptyk 29.09.04, 21:07 czy mowia Wam moze cos tekie oto nazwiska z przedmiotow na II roku: -Stefanski(administracyjne); -Kladoczny(karne); -Konarski (konstytucyjne). Jak jest u nich na cwiczeniach? Dziekuje za informacje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wpia Re: potrzebna informajca/II rok/UW 29.09.04, 22:38 -Konarski (konstytucyjne). - odradzam, nudzi mozna usnac i kazal nam kupowac teksty ustaw w formie ksiazkowej (chyba jakis jego znajmowy musi prowadzic te wydawnictwo) - bo chodzil miedzy rzedami i sprawdzal kto juz ma ustawy. Idz do Piotrowskiego, wystap w inscenizacji, odpowiedz na jedno latwe pytanie i 5 w indeksie Kladoczny - lightowo - ale dosc konkretnie i przedewszytkim mily czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
superoptyk Re: potrzebna informajca/II rok/UW 29.09.04, 23:05 a Zubik?:)Piotrowski mi nie pasuje godzinowo. Odpowiedz Link Zgłoś
wpia Re: potrzebna informajca/II rok/UW 30.09.04, 00:14 Zubik - dobry podobno, lecz ostry i wymagajacy, kolosy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
raans Re: potrzebna informajca/II rok/UW 30.09.04, 02:58 lepszy Konarski od Zubika do Piotrowskiego ciezko sie wbic bo WSZYSCY do niego sie pchaja. Ja chodzilem do Konarskeigo, nudzil jak diabli, ale na zerowce u niego bylo spoko. Zrobil 4 kolosy w ciagu roku - po 2 na semsetr - jezeli ze wszystkich sie ma 4 to daje zerowke, ale kazdego kolosa mozna poprawiac na lepsza ocene u niego na dyzurze (kilkaktorotnie nawet) Ja tam go dobrze wspominam, a co do textow - nie maielm ich - drukowalem z netu. ale i tak sporo ludzi kupuje wiec zawsze sa w kazdym rzedzie jakies. Odpowiedz Link Zgłoś
irksome Re: potrzebna informajca/II rok/UW 30.09.04, 11:45 Chodzilam do dr Zubika i zdecydowanie odradzam. W pierwszym miesiacu probuje sprawiac wrazenie ostrego i wymagajacego, wiec troche ludzi sie wykrusza i chyba stad kraza takie mity o nim;))) Cwicz polegaja na tym, ze przez cale 1.5h zadaje pyt, studenci odczytuja odp z podrecznika albo ustawy, normalnie usnac mozna z nudow. Ja z tych cwicz nic nie wynioslam, jedynie ogolne wrazenie, ze byly jakies "rozlazle". Plusem jest to, ze mozesz isc do niego na zerowke. Odpowiedz Link Zgłoś
xeniii Re: potrzebna informajca/II rok/UW 30.09.04, 12:21 Udało mi się cudem wbić do Piotrkowskiego, ma tylko 2 gr chyba teraz i rzeczywiście nie chce przyjmować.Poza tym chciałam sie zapisać na : - admin. - Przybysz -cywil - Stroiński -karne - Konieczniak -PMP - Karski Tak mi polecano, i tak się chce przepisać, bo ćwiczenia planowe mam z jakąś Zimą, Wąsowskim,Błaszczyk - co to za osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
kusia1 karne 30.09.04, 12:29 ja sprobuje do sonty bo slyszalam, ze lepszy niz konieczniak. to znaczy daje m.in. pytania na lekcjach jakie naprawde zadaje na egzaminie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
xeniii Re: karne 30.09.04, 13:06 kusia1 napisała: > ja sprobuje do sonty bo slyszalam, ze lepszy niz konieczniak. to znaczy daje > m.in. pytania na lekcjach jakie naprawde zadaje na egzaminie itd. tak ale będzie tylko przez jeden semestr bo poźniej wyjeżdza więc na egz go i tak nie będzie pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś