Dodaj do ulubionych

SUPER GABINETY KOSMETYCZNE W WARSZAWIE

IP: 212.* / *.cza.warszawa.supermedia.pl 20.10.03, 12:45
Może sporządzimy listę tych naj, naj ..
ja niestey błąkam sie po gabinetach i nie moge znalezc :-( , chociaz jakbym
miala ostatecznie wybrac to wskażę osobiście na Lancome. a jakie jest Wasze
zdanie ?

Pozdrawiam :-)

Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: edy Re: SUPER GABINETY KOSMETYCZNE W WARSZAWIE IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 20.10.03, 14:04
      Proponuje liste poszerzyc o najwieksze miasta Polski! Dziewczyny piszcie!
    • Gość: Ola Re: SUPER GABINETY KOSMETYCZNE W WARSZAWIE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 14:15
      Po latach błąkania zakotwiczyłam w Estee Lauder na Nowym Świecie. Nie tak
      drogo, jak mogloby sie wydawać, ale zawsze, zawsze! bez zarzutu. Pod
      jakimkolwiek wzgledem: punktualność, fachowość, uprzejmość, jakość
      zastosowanych preparatów, atmosfera, profesjonalizm pań, itp.
      Standardowa wizyta ok 200 zł, karta stałej kientki daje szósty zabieg gratis.
      pzdr
      Ola
      • delie Re: SUPER GABINETY KOSMETYCZNE W WARSZAWIE 20.10.03, 14:48
        Ja chadzam od czasu do czasu do salonu Guerlain na Świętokrzyskiej w Warszawie.
        Byłam tam zarówno na oczyszczaniu (wchodzą w to też maseczki nawilżające, algi
        i makijaż na koniec - całość 160 PLN), jak kilka razy na makijażu. Może jest to
        drogo, ale dla mnie najważniejszy jest komfort psychiczny jaki tam odczuwam -
        idealnie czysto, oryginalne kosmetyki (Guerlain, Sisley i la Colline), duże
        przestronne pokoje (to wszystko nie zawsze jest standardem w innych gabinetach
        kosmetycznych) i fachowa obsługa. Po każdej wizycie dostaję mnóstwo próbek, a
        poza tym "moja kosmetyczka" informuje mnie o wszelkich promocjach i zaprasza na
        bezpłatne pokazy makijażu (Guerlain i Sisley). Polecam.
        Pozdrawiam,
        Delie
        • Gość: kasia Re: SUPER GABINETY KOSMETYCZNE W WARSZAWIE IP: 212.* / *.cza.warszawa.supermedia.pl 22.10.03, 13:15
          witaj Delie,

myslem zeby pojsc do salonu Guerlain na swietokrzyskiej, czy mozesz mi
          powiedziec ktora z kosmetyczek jest najlepsza?
          dzieki

pozdr.
          k.
          • delie Re: Do Kasi 22.10.03, 15:35
            Kasiu Droga,
            Która jest najlepsza to nie wiem, bo ja od początku chodzę do jednej i tej
            samej, a mianowicie do Pani Magdy (wysoka blondynka). Malowała mnie swego czasu
            do ślubu, i jakoś mam do niej sentyment, a i do fachowości też nie mam
            zastrzeżeń. Co do innych kosmetyczek w tym salonie, to moja znajoma była tam
            kiedyś na makijażu, chyba u Pani Kasi (ale głowy nie dam) i makijaż miała
            zrobiony PERFEKCYJNIE - więc może wszystkie reprezentują podobny poziom. Jeśli
            się zdecydujesz, to napisz czy Ci się podobało.
            Pozdrawiam,
    • Gość: nadja Re: SUPER GABINETY KOSMETYCZNE W WARSZAWIE IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.10.03, 14:39
      Po latach poszukiwań systematycznie zaczęłam chodzić do Peggy Sage na
      Świętokrzyskiej(do p.Joasi).Jestem b.zadowolona a wspomnienia z innych
      gabinetów mam różne.Do Lancome na Mokotowskiej nie pójdę już nigdy w życiu-
      byłam 2 czy 3 razy na zabiegach i odniosłam wrażenie, że traktowana
      jestem "byle skończyć w godzinę może być byle jak".Natomiast nic nie przebije
      mojego wspomnienia z Lancome'a kiedy to poszłam z koleżanką kupić kosmetyki i
      weszłyśmy ok.7 minut przed zamknięciem.Wszystkie panie + parę osób, które
      zapewne po nie przyjechało stały już ubrane i gotowe do wyjścia.Na nasz widok
      zapanowała niezła konsternacja.Byłyśmy w miarę zdecydowane co chcemy kupić,
      obyło się więc bez doradztwa; kolejna scena odbyła się przy płaceniu-włączanie
      wyłączonego już komputera, odmowa przyjęcia karty płatniczej pod
      pretekstem "terminal jest zepsuty",pytanie do innych pań "masz złotówkę?"(przy
      poszukiwaniu reszty do wydania,nie dostałyśmy też paragonów.Prawdopodobnie
      panie miały już tzw.zakończony dzień, wydrukowany raport fiskalny.Przepraszam,
      ale jak na salon tej klasy to żenada absolutna i bez żalu zrezygnowałam z ich
      usług na zawsze.
    • Gość: aneta Re: SUPER GABINETY KOSMETYCZNE W WARSZAWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.03, 13:27
      Ja polecam Salon SPA na Ikara. Super atomosfera, mily i kompetentny personel.
      No i te zapachy:)))

Aneta
      • Gość: marcin Re: SUPER GABINETY KOSMETYCZNE W WARSZAWIE IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.10.03, 14:17
        czesc
        mam pytanie do pań: do którego gabinetu w warszawie poleciłybyście mi pójść?
        Dodam ,że chodzi mi o oczyszczecnie cery- mam cerę z wypryskami na czole, lub
        ewentualne usunięcie przebarwien po tych pryszczach(wypryskach)
        dziękuje za ewentualne odpowiedzi.
        • tabykyrkby Re: SUPER GABINETY KOSMETYCZNE W WARSZAWIE 27.10.03, 11:40
          A MOZE JEST COS DOBREGO NA BRÓDNIE?
        • mise Re: SUPER GABINETY KOSMETYCZNE W WARSZAWIE 27.10.03, 12:11
          Może mój ulubiony gabinet kosmetyczny nie wygląda jak Estee Lauder albo
          Lancome,ale pani Małgosia jest bezapelacyjnie najlepsza
          W życiu nie słyszałam nawet o tak wszechstronnej osobie-oprocz fachowo
          wykonanych zabiegów, probek, od razu daje też porady zywieniowe,psychoterapię.
          Potrafi poświęcić dużo czasu na kojącą rozmowę
          Wiem,że przychodzą do niej równiez panowie
          ja na swojej wypryskowo-tłustej cerze widzę poprawę
          Nie robi zabiegu jesli nie jest to absolutnie wskazane nawet jeśli klient ma
          fantazję-jesli nie trzeba nie robi, mimo że to dla niej zarobek
          już ją kiedyś polecałam na forum
          Jedyny mankament to Tarchomin-jak dla mnie trochę daleko-jadąc z Centrum w
          godzimach szczytu można utknąć w korkach,ale poza tym super
          Jeśli ktoś chce namiary na panią Małgosię-mise@NOSPAM.gazeta.pl
          • Gość: madusiak namiar na p Malgosie!! IP: *.aster.pl / 10.66.4.* 30.10.03, 17:20
            podtrzymuje watek bo bbb prosze o namiary na ta p Malgosie na Tarchominie-ja
            tam mieszkam .
            • Gość: Mikka Re: IZIS na Kruczej (warszawa) IP: 80.48.129.* 30.10.03, 22:06
              Co sądzidzie o gabinecie IZIS na Kruczej?
              Szukam dobrej, ale niezbyt drogiej kosmetyczki w centrum Warszawy
              • anexxa Re: IZIS na Kruczej (warszawa) 30.10.03, 22:42
                w IZIS na Kruczej akurat nigdy nie bylam, ale bywalam na Elektoralnej i na pl.
                Bankowym. przy zalozeniu, ze profesjonalizm i podejscie do klienta pracujacych
                tam pan jest podobne, to odradzam z calego serca!!! koszmarne, znudzone od
                samego rana baby, niemile, wrecz opryskliwe, niedbale, niedelikatne, brrr.

ja bym polecila boska kosmetyczke-makijazystke, ale ona pracuje w poblizu
                Warszawy, nie w samej stolicy. jakby ktos jednak chcial i mieszkal na polnoc od
                Wawy, to moge podac namiar, tu albo na priv.

xx.
                • Gość: Mikka Re: IZIS na Kruczej (warszawa) IP: 80.48.129.* 31.10.03, 11:02
                  Kurcze, to fatalnie! Szukam właśnie nowej kosmetyczki pod kątem oczyszczania,
                  bo w zakładzie Bella na Pięknej też nie wszystko jest w porzadku, i do tego za
                  cenę 140 zł.
                  Będę wdzieczna za namiary na gabinety gdzie koszt tego zabiegu mieści się w 100
                  zł. Tylko czy to możliwe w Warszawie?
                  • miinia Re: IZIS na Kruczej (warszawa) 02.11.03, 13:32
                    tak w belli obsluga pogorszyla sie bardzo. pamietam, ze jak mieli gabinet w
                    metropolu to wtedy obsluga byla najlepsza. od kiedy sa na pieknej odwalaja
                    robote, a panie na recepcji sa bardzo nieuprzejme, a ceny dosc szybko rosna...
                    • Gość: Mikka Re: IZIS na Kruczej (warszawa) IP: 80.48.129.* 02.11.03, 18:35
                      Ostatnie oczyszczanie u nich (w Belli) to tragedia... Kosmetyczka obsługuje
                      dwie osoby na raz, i to tak, by koniecznie wyrobić się godzinę, bo potem
                      przychodza kolejne osoby. A juz nie daj Boże jak ta druga osobą jest "stała
                      klientka": wtedy ty leżysz z maseczką wieeeeki całe, a ona szczebiocze do
                      tej "stałej". Rezultat był taki, że twarz miałam oczyszczona bardzo
                      niedokładnie. Tak to ja sobie moge sama w domu zrobić, a nie w gabinecie za 140
                      zł.

Dlatego teraz szukam innej kosmetyczki. Poradźcie coś, najlepiej w centrum.
                • Gość: zoya Re: IZIS na Kruczej (warszawa) IP: 81.15.148.* 02.11.03, 18:37
                  Polecam panią Elę z Izis na pl. Unii Lubelskiej
                  • Gość: Mikka Re: IZIS na Kruczej (warszawa) IP: 80.48.129.* 02.11.03, 21:44
                    Dzięki zoya. Chyba spróbuję.
      • ainer1 do Anety - Ikara- mozesz podac namiary? adres tel? 21.11.03, 20:58
    • Gość: Anka Re: SUPER GABINETY KOSMETYCZNE W WARSZAWIE IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.11.03, 19:58
      A czy któraś z Was chodzi do salnu Eris? Ja byłam raz na ul. Freta, wrażenia
      mam mieszane, chyba więcej sie nie wybiorę, ale ciekawa jestem co sądzicie o
      kosmetyczkach z Erisu z ul, Puławskiej?
      • Gość: chiki Re: SUPER GABINETY KOSMETYCZNE W WARSZAWIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.03, 09:05
        tak Bella nie jest taka "fajna" , kosmetyczka nie jest miła (ta z kręconymi
        włosami) , jak zapytałam sie co mi nakłada na twarz była wielce zaskoczona że
        nikt sie nigdy nie pyta , pozatym żeczywiście obrabia 2 osoby na raz , pozatym
        pytałam ja czy dekold tesz mam odsłonic to powiedziała mi ze przecierz na
        dekold sie nie umówiłam ! ?

kiedyś chodziłam do innej kosmetyczki , tam powiedziała mi wszystko co jest z
        moja cerą , co robi w czasie zabiegu i co nakłada na twarz , poleciła mi
        zabiegi jakie na moja twarz poleca , wymasowała mi też dekold bez "mrugnięcia
        okiem" .
        ale zmieniłam miejsce zamieszkania .
        chiki
      • Gość: op Re: SUPER GABINETY KOSMETYCZNE W WARSZAWIE IP: *.plonsk.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 15:44
        Anka,
        na Puławskiej jest odrobinę taniej, łatwiej z parkowaniem samochodu, ale
        obsługa zdecydowanie mniej miła w recepcji i nie zostawiaj niczego w płaszczu,
        bo szatnia wspólna. Odradzam różne zabiegi na ciało bo potem idziesz przez
        korytarz w ręczniku i czekasz pod drzwiami z widokiem na wejście, bo szatnia
        zajęta. Wszyscy czekający koło recepcji też Cię widzą. Super !!! Kosmetyczka, u
        której byłam OK, ale bez rewelacji. Przy płaceniu zaskoczenie, bo za zabiegi na
        dekolt i szyję trzeba płacić dodatkowo. Wprawdzie 30 zł, ale z zaskoczenia.
        pozdrawiam
    • Gość: La Re: SUPER GABINETY KOSMETYCZNE W WARSZAWIE IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 04.11.03, 10:32
      A na Ursynowie, ewentualnie Mokotowie coś polecacie ?
      • Gość: Mikka Re: SUPER GABINETY KOSMETYCZNE W WARSZAWIE IP: 80.48.129.* 04.11.03, 10:42
        Ja sie chyba wybiore do kosmetyczki, jak będę u Rodziców w Radomiu. W stolicy
        te ceny sa jednak z księżyca. Ostatnio byłam zapytać o cenyi obejrzeć zakład na
        Jana Pawła II. Klaustrofobiczne wnętrze, mała, niska klitka, bez okiem. Wystrój
        dość elegancki, ale trudno zatrzeć nemiłe wrazenie ciasnoty nawet najbardziej
        wykwintnymi mebelkami. Oczyszczanie z maseczką normalizujacą - 150 zł.
        Kompetencji kosmetyczek nie sprawdzałam, ale problemy z komunikatywnościa były.
        Moje pytanie: z jakich preparatów Państwo korzystacie? Odpowiedź: A ty na
        przykład mamy taki kremik z wyciągami roślinnymi i kompleksem Axycolil (tu
        zmyślam), on wygładza cerę, relaksuje, ujędrnia, upiększa, masuje, tonizuje
        itd... Zero konkretu, sam bełkot woomocyjny.
        Nie no sorry, za co te pieniądze?
    • Gość: pixi Re: SUPER GABINETY KOSMETYCZNE W WARSZAWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.03, 10:49
      A co na Żoliborzu?
    • iwonag271 Re: SUPER GABINETY KOSMETYCZNE W WARSZAWIE 04.11.03, 10:58
      witam, ostatnio odkryłam mały gabinet kosmetyczny na Natolińskiej - trafilam
      tam z polecenia, bo chyba inaczej nie sposób odnaleźć tego miejsca bo jest
      zupełnie nieoznaczone. byłam bardzo zaskoczona bardzo profesjonalnym podejściem
      do klientki i nienaciąganieniem na niepotrzebane koszty. mam fatalną cerę z
      łojotokowym zapaleniem skóry a gabinet specalizuje sie w tego typu problemach.
      generalie po jednej wizycie jestem zachwycona efektem, mam zamiar kontynuować i
      intesywnie leczyć się wiosną - gdy już przestanie skakać tak drastycznie
      tempertura. a juz myślałam ze jestem skazana na ten paskudny wyglad i
      swędzenie. zainteresowanym podaję nr 621-51-49
      • zielona15 Re: SUPER GABINETY KOSMETYCZNE W WARSZAWIE 04.11.03, 13:52
        Czy ktos mogl by mi podac numer telefonu do Salonu Guarlain na Swietokrzyskiej.

Dziekuje.
        • Gość: jessi tel. do Guerlain - proszę! IP: *.chello.pl 04.11.03, 15:23
          Ja mam to samo pytanie. Oni nie są chyba w telekomunikacji, bo w Biurze Numerów
          poinformowali mnie, że nie mają żadnego zarejestrowanego telefonu pod tym
          adresem.
          Dzięki
          • Gość: , Re: tel. do Guerlain - proszę! IP: *.acn.pl 05.11.03, 15:30
            Gość portalu: jessi napisał(a):

> Ja mam to samo pytanie. Oni nie są chyba w telekomunikacji, bo w Biurze
            Numerów
            >
            > poinformowali mnie, że nie mają żadnego zarejestrowanego telefonu pod tym
            > adresem.
            > Dzięki

8270236
            • Gość: neska Re: przeczytajcie IP: *.devs.ac-net.pl 21.11.03, 21:07
              Kobitki zajrzyjcie na www.halat.pl/kosmetyczki.html
              • ainer1 a sadyba/okolice? 21.11.03, 21:13
                czy jest dobry gabinet kosmetyczny?

Renia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka