Gość: oskar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 00:25 Warto studiować na PJWSTK? Czy to się przełoży na dobrą pracę. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tymon Re: PJWSTK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 15:06 Witam, wlasnie koncze studia na PJWSTK... Sprawa jest prosta - to co dostajesz od uczelni i jej pracownikow, to solidna propozycja zdobycia wiedzy - jezeli skorzystasz i nie zmarnujesz tego czasu, to skonczysz jak wielu moich znajomych - dobra praca w duzych firmach (programisci, bazodanowcy, analitycy, etc.)... Jezeli natomiast przeslizgniesz sie przez studia, to nie wroze nic pozytywnego ;) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: PJWSTK IP: 212.244.168.* 14.03.05, 15:24 a daj spokuj czowieku czy widzisz jaka kasa am idzie? ja bym to alala. sa inne lepsze szkolki niz ta maszynka dolarow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tymon Re: PJWSTK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 15:52 Znam jeszcze drozsze studia (np. rozne odmiany medycyny) i co z tego wynika? Nic? Wazny jest fakt, ze od momentu obrony mojego dyplomu inzyniera na tejze uczelni pracuje zawodowo sprzedajac wiedze, ktorej mnie tam nauczyli i praktycznie juz w tym momencie zarobilem to, co wydalem na nauke. Czy sie to oplaca? Trzeba to sobie przekalkulowac samodzielnie i nie mam zamieru nikogo przekonywac do swoich racji... wyrazam tylko opinie, o ktora osoba zaczynajaca watek poprosila. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: PJWSTK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 18:16 pewnie jedna z lepszych szkol prywatnych. jednak prawda jest taka, ze dyplom PW i UW sie licza duzo bardziej i daja lepszy start. Tam przynajmniej wiadomo, ze koncza to ludzie ktorzy soba naprawde cos reprezentuja. A co do PJWSTK to pozstaje wiele watpliwosci, jak zreszta przy innych uczelniach prywatnych. Odpowiedz Link Zgłoś