Dodaj do ulubionych

akademia filmu i tv - czy warto?

IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 22.03.05, 11:06
Czy ma ktoś jakieś doświadczenia bądź informacje na temat warszawskiej szkoły "akademia filmu i tv" (na ul. chełmskiej)? Jaki jest poziom tej szkoły (interesuje mnie zwłaszcza specjalizacja "sztuka operatorska") i czy jej ukończenie może dać coś konkretnego. Tylko nie piszcie, że najlepsza jest "operatorka" na łódzkiej filmówce, bo to wiem, ale z różnych względów nie mam co o niej myśleć.
Dzięki i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: waw Re: akademia filmu i tv - czy warto? IP: 217.8.186.* 22.03.05, 11:24
      na Kasprzaka organizowane są studia podyplomowa (Akademia Filmowa)
      wejdz na strone
      www.wsseuczelnia.edu.pl

w aktualnościach
      • Gość: Richelieu* Re: akademia filmu i tv - czy warto? IP: *.zyg.brewet.pl 22.03.05, 14:26
        ! to i studia filmowe organizuje, mówiłeś niedawno o oprawie i psychologii na
        wsse. Rozpiętość tematyczna ho ho, lepsza jak cambridge
        hehehe
        • Gość: waw Richelieu IP: 217.17.46.* 22.03.05, 14:52
          uczelnia prezenie sie rozwija. Richelieu nie dyskrymunij prosze niepublicznych
          uczelni, bowiem w niedalekiej przyszłości na pewno powstaną niepubliczne
          (prywatne) uniwersytety.
          ===================================
          www.wsseuczelnia.edu.pl
          www.vizja.pl
          www.wszp.edu.pl
          www.civitas.edu.pl
          www.kozminski.edu.pl
          www.swps.edu.pl
          • Gość: Richelieu* Re: Richelieu IP: *.zyg.brewet.pl 22.03.05, 15:28
            przez Ciebie się rozwija? OO, powinni Ci dać nagrodę im. Kochanowskiego za
            niezwykłe zasługi dla polskiej lipy
            • Gość: waw Re: Richelieu IP: 217.17.46.* 22.03.05, 15:33
              lipy?
              prosze o uzasadnienie!
              Posłuchaj Richelieu (z całym szacunkiem) nie chce sie powtarzac: jesli chcesz
              sie czegos nauczyc to wszedzie sie nauczysz niekoniecznie tylko na uczelniach
              państwowych. Tam tez jest niezły bałagan. Wiesz.... nawet studiowałem na
              Uniwesytecie i cos wiem o tym. Pewnie zaraz napiszesz, ze wywalili mnie...
              niestety nie dam Ci tej satysfakcji i powiem, ze ukonczyłem licencjata... w
              obecnej chwili rowniez robie licencjata, ale z innej dziedziny.
              • Gość: Richelieu* Re: Richelieu IP: *.zyg.brewet.pl 22.03.05, 16:01
                Mam do Ciebie poważne pytanie. Czy masz lunetę?
                Bo jeśli masz to bardzo dobrze, zobaczysz czołg, który jedzie mi pod powieką

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka