abass3 16.05.05, 16:26 w Warszawie. Interesuje mnie kierunek: Pedagogika resocjalizacyjna i socjalna . Czy trudno jest się dostać? Jaka panuje atmosfera itp. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: WYDZIAŁ NAUK O WYCHOWANIU WSP TWP IP: *.chello.pl 18.05.05, 00:00 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: WYDZIAŁ NAUK O WYCHOWANIU WSP TWP IP: *.chello.pl 20.05.05, 20:55 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda9959 Re: WYDZIAŁ NAUK O WYCHOWANIU WSP TWP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 21:27 Nie polecam tej szkoły,zrezygnowałam.Szkoła szczególnie kierunek pedagogika nie ma od marca akredytacji.Była jakas afera w sprawie prac magisterskich,czesne stale się podwyzsza,jak zaczynałam rok 414zl za miesiąc,koncząc po semestrze 450.Egzaminy zalicza się bardzo łatwo,często nie informuja ze nie ma wykładowców.Ogólnie mówiąc...bez wysiłku,moim zdaniem nie warto! Odpowiedz Link Zgłoś
coconut1984 Re: WYDZIAŁ NAUK O WYCHOWANIU WSP TWP 15.06.05, 20:35 nie warto, ja tma bylam na fil. ang. po roku zrezygnowalam, twierdzili ze zajecia sa na poziomie profficiency a ja bylam swiezo po FCE i moglam caly rok sobei nic nie robic, poza tym za latwo sie wszystko zalicza - zadnego poziomu, beznadzieja i jeszcze jak rezygnowalam to mnie dziekan wezwal na rozmowe dowiedziec sie dlaczego rezygnuje, a jak powiedzialam ze ide na zarzadzanie na pw to zaczal mi wmawiac ze mi ta szkola nic mi nie da, z ebede wyksztalcona kura domowa, w ogole byl niemily a fe! po wsp twp to nawet chyba na kure domowa bym sie nie nadawala - na nic bym sie nie nadawala jednym slowem NIE NIE NIE tej szkole mowimy jedno wielkie NIE w ogole bardzo mam naegatywne odczucia jak o niej mysle, i czesne, tak tez podwyzszyli juz po I semestrze Odpowiedz Link Zgłoś