Dodaj do ulubionych

WYDZIAŁ NAUK O WYCHOWANIU WSP TWP

16.05.05, 16:26
w Warszawie. Interesuje mnie kierunek: Pedagogika resocjalizacyjna i
socjalna .
Czy trudno jest się dostać? Jaka panuje atmosfera itp. Z góry dziękuję.

Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: WYDZIAŁ NAUK O WYCHOWANIU WSP TWP IP: *.chello.pl 18.05.05, 00:00
      up
    • Gość: . Re: WYDZIAŁ NAUK O WYCHOWANIU WSP TWP IP: *.chello.pl 20.05.05, 20:55
      up
    • abass3 Re: WYDZIAŁ NAUK O WYCHOWANIU WSP TWP 04.06.05, 16:11
      up
      • Gość: magda9959 Re: WYDZIAŁ NAUK O WYCHOWANIU WSP TWP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 21:27
        Nie polecam tej szkoły,zrezygnowałam.Szkoła szczególnie kierunek pedagogika nie
        ma od marca akredytacji.Była jakas afera w sprawie prac magisterskich,czesne
        stale się podwyzsza,jak zaczynałam rok 414zl za miesiąc,koncząc po semestrze
        450.Egzaminy zalicza się bardzo łatwo,często nie informuja ze nie ma
        wykładowców.Ogólnie mówiąc...bez wysiłku,moim zdaniem nie warto!
    • coconut1984 Re: WYDZIAŁ NAUK O WYCHOWANIU WSP TWP 15.06.05, 20:35
      nie warto, ja tma bylam na fil. ang. po roku zrezygnowalam, twierdzili ze
      zajecia sa na poziomie profficiency a ja bylam swiezo po FCE i moglam caly rok
      sobei nic nie robic, poza tym za latwo sie wszystko zalicza - zadnego poziomu,
      beznadzieja i jeszcze jak rezygnowalam to mnie dziekan wezwal na rozmowe
      dowiedziec sie dlaczego rezygnuje, a jak powiedzialam ze ide na zarzadzanie na
      pw to zaczal mi wmawiac ze mi ta szkola nic mi nie da, z ebede wyksztalcona
      kura domowa, w ogole byl niemily a fe! po wsp twp to nawet chyba na kure domowa
      bym sie nie nadawala - na nic bym sie nie nadawala
      jednym slowem NIE NIE NIE tej szkole mowimy jedno wielkie NIE w ogole bardzo
      mam naegatywne odczucia jak o niej mysle, i czesne, tak tez podwyzszyli juz po
      I semestrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka