king_michal 21.05.05, 20:28 CZY WARTO, GDZIE I JAKIE SĄ PO TYM PIENIĄDZE I SZANSE ZATRUDNIENIA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: C.g. Re: CO SĄDZICIE O STUDIOWANIU GEODEZJI IP: 213.199.252.* 21.05.05, 20:30 Nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geodeta Re: CO SĄDZICIE O STUDIOWANIU GEODEZJI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 22:59 wartoo nie sluchaj ty baranow... ktorzy wogole nie sa w temacie .. powiem ci jedno moj ojciec jest geodeta ja jestem geodeta skonczylem PW robisz sobie uprawnienia wbijasz dwa paliki w ziemie i kasa leci...a narobic sie przy tym nie narobisz a i kierunek studiow jest ciekawy.... (geodeta jest pierwszy na placu budowy a wiesz ze budowac zawsze sie bedzie...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: CO SĄDZICIE O STUDIOWANIU GEODEZJI IP: *.olsztyn.mm.pl 23.05.05, 09:18 geodezja najlepsza w naszym kochanym kraju jest w olsztynie. Jedyny kierunek który tutaj warto studiować. Odpowiedz Link Zgłoś
king_michal Re: CO SĄDZICIE O STUDIOWANIU GEODEZJI 23.05.05, 23:12 geodeta, dzięki za slowa otuchy bo właśnie jestem na pierwszym roku geodezji na UWM i myslałem o zmianie kierunku, ale przemyslę to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur85 Re: CO SĄDZICIE O STUDIOWANIU GEODEZJI IP: *.plock.mm.pl 24.05.05, 01:16 ja mam jeden semestr jako przedmiot - ogólnie ciekawe, ale jak trzeba coś zrobić to ............ kicha, podam Ci przykład - musiałem wykartować mapę formatu A3 z dokładnością do 0,2mm do tego jeszcze operat, malowałem toto 5godzin póżniej 2godziny rapitografem 5godzin a nawet więcej liczyłem i pisałem ten operat. Oddałem go, okazało się, że muszę malować od nowa bo jeden punkt wyznaczyłem żle, tj o 1mm za daleko no i powtórka z rozryki, drugi raz oddaję i znowu to samo, poprawiłem w końcu przyjął postawił 3- jeszcze udawał, że łaskę robi, ale fakt faktem, że miałem 4weekendy pod rząd do tyłu tylko na jeden przedmiot, a mam ich 10. więc dziękuję bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuska Re: CO SĄDZICIE O STUDIOWANIU GEODEZJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 16:29 Ja studiuję i mnie się podoba :) A szczerze, to według mnie mężczyznom jest łatwiej znaleźć zatrudnienie niż kobietom w tym zawodzie. Jeżeli dodatkowo jesteś dobry z informatyki to daleko zajdziesz. Aha - ja studiuję w Krakowie na AGH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: CO SĄDZICIE O STUDIOWANIU GEODEZJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 23:06 nie wiem czy warto. Wiem że Ci ze znajomych którzy (ze wzgledu na wiedzę i oceny) nie mieli nadziei na inny kierunek - poszli na geodezję (na PW), dostali się i nadal studiują. Odpowiedz Link Zgłoś