Dodaj do ulubionych

Turystyka czy geodezja??

IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.05, 23:07
Jak uwazacie, ktory kierunek jest ciekawszy: turystyka czy geodezja?? a moze
gospodarka przestrzenna??
Obserwuj wątek
    • Gość: dOmI Re: Turystyka czy geodezja?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:13
      Geodezja jesl lubisz matme bo podobno jest tam jej mnostwo...
      Turystyka tez bardzo ciekawa ale trudno sie dostac tzn duzo osob na jedno
      miejsce jest... ale z drugiej strony hoteli w polsce coraz wiecej i mozna sie
      wykazac... ja osobiscie wybralabym geodezje... moj kumpel teraz dorabia u
      geodety i tez sie wkrecil wiec musi byc naprawde niezle. Pozdrawiam
    • Gość: dom Re: Turystyka czy geodezja?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:22
      Witam!Tak sie składa, że jestem dtudentem geodezji na PW. Studia są bardzo
      ciekawe. Niestety perspektywy pracy w Polsce raczej marne, choćby dlatego, że
      mamy u nas w kraju tylu geodetów co pozostałe kraje Europy razem:). Dziwi mnie
      też rozstrzał Twoich zainteresowań. Na geodezji musisz liczyć sie ze znajomościa
      matematyki i obliczeń na dużych liczbach. Nie wiem natomiast, czy na turystyce
      będzie cokolwiek do obliczenia, moża poza liczbą gości w hotelu:). Mało wiem
      natomiast o gospodarce przestrzennej, choć mialem taki przedmiot. Wybór jedznak
      należy do Ciebie!
      Pozdrawiam
      • Gość: ona geodezja!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:44
        Jeśli miałabym wybierać - to geodezja.
      • Gość: zoe Re: Turystyka czy geodezja?? IP: 193.0.117.* 16.06.05, 16:51
        przyznam, ze na turystyce tez jest duzo liczenia. sa przedmioty typu: ekonomia,
        statystyka, finanse, rachunkowosc, ekonomia matematyczna, prognozowanie ...
        liczenia jest od cholery i bynajmniej nie oblicza sie tylko ilosci gosci
        hotelowych :]
    • Gość: aj Re: Turystyka czy geodezja?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 16:26
      nie wiem co jest na geodezji
      ale uwazam ze turystyka jest ciekawa, tylko ten kierunek nie jest zbytnio
      sprecyzowany , uczymy sie wszystkiego heh, ale mi sie np to podoba:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka