Gość: potrzebujaca.... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.05, 23:07 Jak uwazacie, ktory kierunek jest ciekawszy: turystyka czy geodezja?? a moze gospodarka przestrzenna?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dOmI Re: Turystyka czy geodezja?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:13 Geodezja jesl lubisz matme bo podobno jest tam jej mnostwo... Turystyka tez bardzo ciekawa ale trudno sie dostac tzn duzo osob na jedno miejsce jest... ale z drugiej strony hoteli w polsce coraz wiecej i mozna sie wykazac... ja osobiscie wybralabym geodezje... moj kumpel teraz dorabia u geodety i tez sie wkrecil wiec musi byc naprawde niezle. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dom Re: Turystyka czy geodezja?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:22 Witam!Tak sie składa, że jestem dtudentem geodezji na PW. Studia są bardzo ciekawe. Niestety perspektywy pracy w Polsce raczej marne, choćby dlatego, że mamy u nas w kraju tylu geodetów co pozostałe kraje Europy razem:). Dziwi mnie też rozstrzał Twoich zainteresowań. Na geodezji musisz liczyć sie ze znajomościa matematyki i obliczeń na dużych liczbach. Nie wiem natomiast, czy na turystyce będzie cokolwiek do obliczenia, moża poza liczbą gości w hotelu:). Mało wiem natomiast o gospodarce przestrzennej, choć mialem taki przedmiot. Wybór jedznak należy do Ciebie! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona geodezja!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:44 Jeśli miałabym wybierać - to geodezja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: Turystyka czy geodezja?? IP: 193.0.117.* 16.06.05, 16:51 przyznam, ze na turystyce tez jest duzo liczenia. sa przedmioty typu: ekonomia, statystyka, finanse, rachunkowosc, ekonomia matematyczna, prognozowanie ... liczenia jest od cholery i bynajmniej nie oblicza sie tylko ilosci gosci hotelowych :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: Turystyka czy geodezja?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 16:26 nie wiem co jest na geodezji ale uwazam ze turystyka jest ciekawa, tylko ten kierunek nie jest zbytnio sprecyzowany , uczymy sie wszystkiego heh, ale mi sie np to podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś