Dodaj do ulubionych

AP AP AP AP - KRAKÓW

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 15:49
Czy ktos z Was mógłbymi powiedzieć co kryje się pod tajemniczą nazwą "testy
predyspozycji psychopedagogicznych"? Mam to podobno zdawać na egzaminach
wstępnych na kierunek praca socjalna....
Obserwuj wątek
    • Gość: asiek Re: AP AP AP AP - KRAKÓW IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 25.06.05, 17:01
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=25566357&v=2&s=0
    • Gość: Marionetka Praca Socjalna -Be IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 14:28
      Jaki inny kierunek jeszcze wybrałaś? Raczej radził bym Ci się skupić na czym
      innym, gdyż ten, na który złożyłas teraz /praca socjalna/ na AP nie jest zbyt
      dobry. Po pierwsze jest to nowy kierunek, więc wykłądowcy będą się gubić. Nie ma
      też dobrego programu. Poprost będziesz uczyć sie wszystkiego po trochu
      /psychologia, socjologia, pedagogika/ a w rezultacie na nic Ci się to nie
      przyda. Po studiach licencjackich nic nie mam. Tak ja byś poprostu uzyskałą
      technika, co można zrobić na studium.
      Ja osobićcie polecam studiowanie Opołeczno-Opiekuńczej /którą sam studiuje/ lub
      Resocjalizacje, a o tym kierunku to nie trzeba wiele mówić.
      Co Cie podkusiło by wybrać taki kierunek? Boje się o wszystkich, którzy zmarnują
      sobie trzy lata na tym kierunku.
      Ok, żeby nie było tak czarno to dodam, że czeka Cie praca w Opiece Społecznej za
      marne grosze, gdyż nie ma pieniędzy dla ubogich, to pęsje takich pracowników nie
      powinny być wysokie, i to nie wiedomo czy sie załąpiesz na takie stanowisko. Ale
      miało nie być czarno. Nie no, nie wiem co napisać.
      Twój wybór :)
      • Gość: aneta Re: Praca Socjalna -Be IP: *.iapt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 15:17
        Marionetka, ja wybieram się właśnie na społeczno - opiekuńczą:) Czy mogłbyś
        napisać coś więcej na ten temat? I przede wszystkim co mozna robic po tej
        specjalizacji?
        Pozdrawiam
      • Gość: Ania Re: Praca Socjalna -Be IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 08:25
        Cześć Maionetka;)

Dziękuje za obiektywny komentarz:) pytałeś co jeszcze wybrałam... no więc
        składam tez dokumenty na filologie polską z logopedią. I mam nadzieje, że nie
        bedzie tak czarno jak mówisz:( Nieźle mnie wystraszyłeś... A ja chciałam tylko
        dowiedzieć się jak wyglądają te testy...;) Teraz będziesz musiał mnie jakoś
        podnieść na duchu bo przez Ciebie zamknęłam się w sobie:)

Pozdrawiam
      • Gość: Anulka86 Re: Praca Socjalna -Be IP: *.czajen.pl 28.06.05, 19:02
        hej czy mozesz mi cos wiecej powiedzieć o tym kierunku? Bo ja wlasnie zlozylam
        papiery... mam nadzieje, że warto :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka