Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 15:49 Czy ktos z Was mógłbymi powiedzieć co kryje się pod tajemniczą nazwą "testy predyspozycji psychopedagogicznych"? Mam to podobno zdawać na egzaminach wstępnych na kierunek praca socjalna.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asiek Re: AP AP AP AP - KRAKÓW IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 25.06.05, 17:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=25566357&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marionetka Praca Socjalna -Be IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 14:28 Jaki inny kierunek jeszcze wybrałaś? Raczej radził bym Ci się skupić na czym innym, gdyż ten, na który złożyłas teraz /praca socjalna/ na AP nie jest zbyt dobry. Po pierwsze jest to nowy kierunek, więc wykłądowcy będą się gubić. Nie ma też dobrego programu. Poprost będziesz uczyć sie wszystkiego po trochu /psychologia, socjologia, pedagogika/ a w rezultacie na nic Ci się to nie przyda. Po studiach licencjackich nic nie mam. Tak ja byś poprostu uzyskałą technika, co można zrobić na studium. Ja osobićcie polecam studiowanie Opołeczno-Opiekuńczej /którą sam studiuje/ lub Resocjalizacje, a o tym kierunku to nie trzeba wiele mówić. Co Cie podkusiło by wybrać taki kierunek? Boje się o wszystkich, którzy zmarnują sobie trzy lata na tym kierunku. Ok, żeby nie było tak czarno to dodam, że czeka Cie praca w Opiece Społecznej za marne grosze, gdyż nie ma pieniędzy dla ubogich, to pęsje takich pracowników nie powinny być wysokie, i to nie wiedomo czy sie załąpiesz na takie stanowisko. Ale miało nie być czarno. Nie no, nie wiem co napisać. Twój wybór :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Praca Socjalna -Be IP: *.iapt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 15:17 Marionetka, ja wybieram się właśnie na społeczno - opiekuńczą:) Czy mogłbyś napisać coś więcej na ten temat? I przede wszystkim co mozna robic po tej specjalizacji? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Praca Socjalna -Be IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 08:25 Cześć Maionetka;) Dziękuje za obiektywny komentarz:) pytałeś co jeszcze wybrałam... no więc składam tez dokumenty na filologie polską z logopedią. I mam nadzieje, że nie bedzie tak czarno jak mówisz:( Nieźle mnie wystraszyłeś... A ja chciałam tylko dowiedzieć się jak wyglądają te testy...;) Teraz będziesz musiał mnie jakoś podnieść na duchu bo przez Ciebie zamknęłam się w sobie:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka86 Re: Praca Socjalna -Be IP: *.czajen.pl 28.06.05, 19:02 hej czy mozesz mi cos wiecej powiedzieć o tym kierunku? Bo ja wlasnie zlozylam papiery... mam nadzieje, że warto :) Odpowiedz Link Zgłoś