Dodaj do ulubionych

arabistykaUJ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 15:06
kandydaci na ten wspaniały kierunek jakim jest arabistyka wpisujcie swoje
wyniki z maturki, plissssssss
z moich zawiłych obliczeń wyszło mi, że mam 101 na 120 pointów
a wy??? hmmmmmmmmm
duża konkurencja???
Obserwuj wątek
    • Gość: gigi Re: arabistykaUJ IP: *.olsztyn.mm.pl 03.07.05, 09:47
      nie wiem ak się przelicza. Moja kolezanka składa i ma takie wyniki
      historia 88 i 48
      polski 70 i 70
      angielski 98 i 88

To dużo? Bo on jest załamana i chcę ją jakoś pocieszyć.
      • Gość: ella19 Re: arabistykaUJ IP: *.interpc.pl 03.07.05, 13:23
        Patrycja,jak to sie przelicza??Jak czytam wasze wyniki to widze,ze sie nie
        dostane:(( A wszystko przez cholerny klucz z polaja;(
        • Gość: patrycja Re: arabistykaUJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 12:14
          oni tam biorą wyniki z podstawowego polskiego i angielskiego
          z polskiego można było zdobyć 70 pointów a z angielskiego 50
          więc razem 120 :)
          przelicz sobie procenty na punkty i wszystko Ci pięknie wyjdzie
          pozrdawiam!
    • Gość: kejt Re: arabistykaUJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:50
      Sie mka też mam 101, boję się, że to za mało, jak się dostaniemy to razem :)
      podobno niezła konkurencja
      • Gość: patrycja Re: arabistykaUJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 12:55
        ja też się boje, że to za mało... szanse mamy niestety niewielkie, bo miejsc
        tylko 15, a kandydatów.......wrrrrrrrr...lepiej nie myśleć...
        trzymaj się!
        znasz kogoś kto się tam jeszcze wybiera?
        • Gość: karo Re: arabistykaUJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 14:32
          jak to?? myslalam ze jest tak pol polaka i pol ang........ no coz juz sie
          cieszylam ze mam 196 na 200, a tu inaczej sie to pzrelicza i wychodzi tylko 112
          na 120 ;/ lipaaaaaa
          • Gość: patrycja Re: arabistykaUJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 23:12
            a to masz od nas i tak pointa więcej.... hehehhe
            kurcze, ale jest masakra... tylu chętnych... wwwwwwtrrrrrrrrrrrrrrrr
            papappa arabistyko
          • Gość: patrycja Re: arabistykaUJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 23:15
            a Ty karo jak liczyłaś, że max wychodził Ci 200? hmmm
            może się myle...
            • Gość: karo Re: arabistykaUJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:07
              na poczatku myslaam ze ejst 50% na 50% z polaka i ang,w iec wyszlo mi 196, ale
              jednak w odpowiednich obliczeniach wyszlo mi troszke mniej...... CZYLI 112 na
              120. :) chyba jest ok pewnie i tak zwolnie wam meisjce bo pojde do wawy na
              prawo ;/ zobaczymy
        • Gość: kejt Re: arabistykaUJ do patrycji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 17:11
          nie nie znam
          może ludzie się wykruszą tak jak karo?
          szczerze powiedziawszy to na miejscu komisji, nie przyjęłabym nikogo z nowa maturą, no bo niby jak matura z polaka może świadczyć o tym czy masz predyspozycje (pasje itp.) do arabistyki? Dostanie sie pewnie pare fuksiarzy z dobrą (czyt.wysoką) nową maturą, a resztę przyjmą z rozmowy kwalifikacyjnej.
          Swoją drogą nie spodziewałam sie, że tyle ludzi arabisyką się interesuje. Nie wiem skąd to się wzięło, ale kiedyś myślałam, że dobrze wybrałam, że dostanę się na studia na które chce na pewno, a tu, sama wiesz :(
          mimo to ciąglę jescze liczę, że może jednak
          • Gość: ella19 Re: arabistykaUJ do patrycji IP: *.interpc.pl 07.07.05, 18:35
            Wiesz,ja pisalam nowa mature i z tego co policzylam to wychodza mi 92,8
            pkt,czyli niecale 93..To nie najlepszy wynik a arabistyka to moje marzenie od
            lat..I tez czuje zal,ze dostana sie osoby ktore napisaly mature lepiej ode
            mnie,ale nie interesuja sie tymi krajami tak jak ja:(A mi matura po prostu nie
            poszla,szczegolnie z polaja.I nie chodzi o to,ze zle sie uczylam,bo tak nie
            bylo,tylko widocznie niepodpasowalam sie pod ten cholerny klucz:/Bo z probnej
            mialam duzo duzo wiecej %.I przez wymysl jakis chorych ludzi ktorzy wymyslili
            nowa mature i cale te klucze,pewnie nie dostane sie na wymarzone studia:(
            • bzzzk Re: arabistykaUJ do patrycji 07.07.05, 22:48
              no właśnie to jest bez sensu na UJ, że rozmowy nie ma, niby jak oni chcą się
              zorientować kto się interesuje, a kto nie? dziwne to...
              pzdr.
        • Gość: Paula Re: arabistykaUJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:12
          Dostałam sie na arabistykę na UJ, ale czekam jeszcze na wyniki z anglistyki i
          amerykanistyki z UMCSu. Kto z Was też się dostał na arabistykę na UJ??
    • Gość: kejt Re: arabistykaUJ, do ella IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 07:36
      napisz jeśli gdzieś się dostaniesz
      • Gość: karo Re: arabistykaUJ, do ella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 17:10
        jej, dzis bylam na dziennikarstwie na UW. porazka...... arabistyko witaj!!
    • Gość: wiśnia kiedy ogłoszą liste przyjętych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 11:45
      znowu to czekanie..
      kiedy będzie wiadomo kogo przyjęli na arabistykę?
      • misriya Re: kiedy ogłoszą liste przyjętych 09.07.05, 15:31
        podobno w poniedziałek po południu, ale z tym nigdy nic nie wiadomo
    • Gość: tararara Re: arabistykaUJ IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 11:36
      dobrze, ze sie dowiedzialem, ze jest ten przelicznik. arabistyka to u mnie
      faktycznie zapasowy kierunek i z duza przeyjemnoscia udostepnie komus miejsce,
      jesli dostane sie na moj nr 1. wg przelicznika wyszlo mi 115,1 pkt.
      • Gość: Polski jihad Re: arabistykaUJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 14:18
        mi wyszło 118.7 i zamierzam tu studiować. Podobnie myśli moich 4 braci-
        bliźniaków z podobnymi wynikami.:P
        • Gość: radek Re: arabistykaUJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 23:04
          to jak wy liczycie te pointy?????? gubie się...........
          kiedy wyniczki???????
          • Gość: tararara Re: arabistykaUJ IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 23:11
            pointy z proporcji: jesli 100pkt maturalnych = 70pkt rekrutacyjnych, to "twoj
            wynik z matury" = Xpkt rekrutacyjnych
            • Gość: gsxfgsibc maksymalnie wq.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:56
              dostał się ktoś z nową maturą?
              no to gratuluje, bo ja nie, nie napisali nawet dlaczego, od ilu punktów przyjmowali, ile mi zabrakło, czy mam szanse jakby ktoż się wykruszył nic kompletnie nic, składałam na inne kierunki, tam chociaż pisali nie przyjęła się pani, bo...
              a tu nic,
              NOWA MATURA ZNISZYŁA MOJĄ PRZYSZŁOŚĆ, zawsze dobrze się uczyłam, matura po prostu mi nie poszła, czy z z tego powodu mam sprzedawać w mięsnym do usranej śmierci,
              pdzede wszystkim graytuluje fuksiarzom (bo trzeba było mieć fuksa, żeby trafić w klucz z polaka) którzy się dostaną, a i tak odpadą po semestrze, jeszcze raz gratuluje wam
              • Gość: ella19 Re: maksymalnie wq.. IP: *.interpc.pl 12.07.05, 13:05
                Przyjmowali od 190 pkt,a liczyli to tak ze 1% z matury=1 pkt.Taka dostalam od
                nich informacje jak zadzwonilam.Dodawali ile masz z podstaw.polaja i
                angola.Wychodzilo na to ze z jednego przedmiotu musiales miec 100% a z drugiego
                co najmniej 90%.Ja tez sie nie dostalam.
                • Gość: tararara Re: maksymalnie wq.. IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 15:13
                  mnie przyjeli, mailem z angla 100%, z polskeigo 93%. jednak mysle ze moje
                  miejsce bedzie wolne, bo dostalem sie tez gdzie indziej, wiec przepraszam za
                  zamieszanie :*
              • bzzzk Re: maksymalnie wq.. 12.07.05, 22:07
                tzw. nową maturę można chyba przez 5 lat poprawiać... wszystko przed Tobą...
                pzdr.
    • Gość: spekulant Re: arabistykaUJ IP: *.netburg.pl 12.07.05, 16:01
      eee, na arabistyke ida tylko dziewuszki zafascynowane orientem, a poziom
      oikofobii jest tam przerazliwie wysoki
    • Gość: mm* Re: arabistykaUJ IP: *.bialosliwie.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:12
      mam pytanko, co mozna robic po arabistyce ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka