e_ee 18.07.05, 20:03 na ktory oboz adaptacyjny jedziecie? i z jakiego kierunku jestescie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: molk Re: OBÓZ ADAPTACYJNY - UJ IP: *.crowley.pl 18.07.05, 20:07 A ja nie dostalem zaproszenia w liscie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahja Re: OBÓZ ADAPTACYJNY - UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:35 A są jakieś obozy w ogóle:>? Jeszcze nie dostałam listu, będzie tam info? Fajnie byłoby kogoś poznać przed październikiem :) //Dostał ktoś list z psychologii stosowanej UJ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: OBÓZ ADAPTACYJNY - UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:35 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgoska Re: OBÓZ ADAPTACYJNY - UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 19:00 ja sie jeszcze nie zdecydowalam, na ktory oboz jechac - za duzy wybor ;) Musze sie dowiedziec, kto ze znajomych sie na nie wybiera. A jestem (a raczej dopiero bede) z fizyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: OBÓZ ADAPTACYJNY - UJ IP: *.zamosc.mm.pl 19.07.05, 19:02 ja tez nic nie wiem o obozach...:/ a skad Wy wiecie???w tym liscie Wam napisali??bo ja jeszcze nie dostalam go... Odpowiedz Link Zgłoś
e_ee Re: OBÓZ ADAPTACYJNY - UJ 19.07.05, 19:40 tak w tym liscie co dostaniesz sa ulotki... ja jestem z majcy i dostalam 4 oferty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: OBÓZ ADAPTACYJNY - UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:40 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fal_len Re: OBÓZ ADAPTACYJNY - UJ IP: *.mohan / *.mohan.net.pl 21.07.05, 08:20 ja sobie przymyśliwam.. a dostałam sie na fizjotarapię.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: OBÓZ ADAPTACYJNY - UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:39 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omamma Re: OBÓZ ADAPTACYJNY - UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:33 chyba Solina - judaistyka Odpowiedz Link Zgłoś
e_ee Re: OBÓZ ADAPTACYJNY - UJ 23.07.05, 00:30 hmm... a nie wiecie czy bedzie mozna sie gdzies dowiedziec/sprawdzic jakie wydzialy obstawily poszczegolne obozy:>? bo z tego co widze wszyscy nad soline ciagna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noo Re: OBÓZ ADAPTACYJNY - UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:06 lipa bo solina to chyba ogolnopolski oboz zerowkowy szkoda ze nie ma obozu tylko dla wydzialu... ja dostalem tez taka rozwijana ultoke - na niej sporo obozow, ale chyba dla kazdego z uj (cyzli kazdy kierunek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguś Re: OBÓZ ADAPTACYJNY - UJ IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:11 jak nad soliną w ośrodku wojskowym (swoją drogo fajnie wyposażonym) to ja dostalam taką ulotke w liscie z awf-u a z uj mi jeszcze nic nie przyslali :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzik Re: OBÓZ ADAPTACYJNY - UJ IP: 83.168.96.* 24.07.05, 00:21 ja się dostałem na politologię i mam dwie propozycje obozu solina i gdzieś pod zakopanem ten pierwszy jest ogólnouczelniany (chyba) więc ja chyba pojadę na ten drugi gdzie jak przypuszczam będzie więcej osób z mojego wydziału Odpowiedz Link Zgłoś
e_ee Re: OBÓZ ADAPTACYJNY - UJ 24.07.05, 00:29 hmm... oferte "pod zakopanem" tez dostalam a jestem, z matematyki wiec widac to tez jest "ogolnouczelniany" :) zreszta jak kazdy chyba... mam 4 oferty i kazdy na taki wyglada... Odpowiedz Link Zgłoś